Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sene ust uste zor sartlarda sampiyon yapan,bu sayede taraftarimizin bi tarafini kaldıran,bikac kötü sonuçta akbaba gibi kendi taraftarı tarafından sırtından vurulan ve zerre kredi taninmayan kimsedir.Gittiginde taraftar dursun,mancini,pirandelli gibileriyle mutlu mesut yaşamakta ve fm hayalleirni gerçekleştirmektedir.

Aslan Sergen gerçekleri bir takım seyircinin yüzüne fışkiye yapmış

5bdf267f67b0a82078e59341

65-1563398785.jpg

987px-Mufit_Erkasap_%28cropped%29.jpg

terim-04-800x450.jpg

Tam rakı içmelik, kavga çıkarmalık kadro. Başkan ben olsaydım bunları Galatasaray'ın kapısından sokmazdım ki bunlar en güzel yerden maç izliyorlar. Keşke izlemekle kalsalar, mahvediyorlar maçıda. Hasan Şaş dünde kavga çıkarmayı başardı. Dün sinirimden yazmadım foruma, yoksa Hasan'ın kelinden girip Terim'in egosundan çıkacaktım. Yılın en önemli maçının içine etmeyi başardılar. Birde bu kadroya şu rezilide eklemek lazım. Galatasaray ismini lekeleyen;
55ea9a97f018fbb8f88ad047.jpg

Hepsi el birliğiyle hem takımın, hem ekonominin içinden geçtiler. 15 yabancı var ve içlerinde ümit vaadeden, kullanabileceğin 5 oyuncu varsa bunlardan biride Linnes. Onuda harcadınız, Onyekuruyuda, Garry Rodrigues'ide. Tüm işe yarayanların içinden geçtiniz sırayla. Size yalakalık yapmayan, biat etmeyen, takımda parlayan ve azıcık takımı sırtlayan kim varsa hepsini gönderdiniz. Eserinizle gurur duyun. Aldığınız avantalar, paralar, ve hatta transferden elde ettiğiniz haksız kazançlar haram olsun. Menajerleri ve kendinizi doyurmaktan başka bi halt yaptığınız yok. Biran önce defolun gidin.

FFP varken 13 milyon avro Onyekuruya ödemedigimiz için teknike ekibe laf atmak biraz komik

4 senedir a takimda olup hala ilk 11e giremeyen vasat noverç çöpün oynatilmamasi da

sallayacaksaniz dogru sallayin
Aynı transfer sezonunda Cagneyi aldın 13e Şükrü bey. Mariano'dan da Nagatomodan da iyidir Linnes ayrıca.

5bdf267f67b0a82078e59341

65-1563398785.jpg

987px-Mufit_Erkasap_%28cropped%29.jpg

terim-04-800x450.jpg

Tam rakı içmelik, kavga çıkarmalık kadro. Başkan ben olsaydım bunları Galatasaray'ın kapısından sokmazdım ki bunlar en güzel yerden maç izliyorlar. Keşke izlemekle kalsalar, mahvediyorlar maçıda. Hasan Şaş dünde kavga çıkarmayı başardı. Dün sinirimden yazmadım foruma, yoksa Hasan'ın kelinden girip Terim'in egosundan çıkacaktım. Yılın en önemli maçının içine etmeyi başardılar. Birde bu kadroya şu rezilide eklemek lazım. Galatasaray ismini lekeleyen;
55ea9a97f018fbb8f88ad047.jpg

Hepsi el birliğiyle hem takımın, hem ekonominin içinden geçtiler. 15 yabancı var ve içlerinde ümit vaadeden, kullanabileceğin 5 oyuncu varsa bunlardan biride Linnes. Onuda harcadınız, Onyekuruyuda, Garry Rodrigues'ide. Tüm işe yarayanların içinden geçtiniz sırayla. Size yalakalık yapmayan, biat etmeyen, takımda parlayan ve azıcık takımı sırtlayan kim varsa hepsini gönderdiniz. Eserinizle gurur duyun. Aldığınız avantalar, paralar, ve hatta transferden elde ettiğiniz haksız kazançlar haram olsun. Menajerleri ve kendinizi doyurmaktan başka bi halt yaptığınız yok. Biran önce defolun gidin.

fatih terim uza ile ilgili görsel sonucu

FFP varken 13 milyon avro Onyekuruya ödemedigimiz için teknike ekibe laf atmak biraz komik

4 senedir a takimda olup hala ilk 11e giremeyen vasat noverç çöpün oynatilmamasi da

sallayacaksaniz dogru sallayin
Linnes iyi ama formda olduğu zamanı yakalamak lazım. defansı harbiden zayıf ve formsuzken cekilmiyor adam

:asd:

Fatih-Terim-11i-kafada.jpg

Mancini 19 milyon ezdi, Terim 78 milyon ezdi o senelerde. biri bi seneye yakın kaldı, diğeri 2 sene. Yine Terim daha çok ezmiş, yine savunulacak birşeyi yok. Terimden daha fazla para harcatan 1 tane bile teknik direktör yok. Neyini savunuyorsunuz şu adamın? 96-2000 arası bile sidik zoruyla şampiyon olduğumuz 3 sezon var ki kadro kalitesi olarak herkesi eziyorduk.

:asd:

Fatih-Terim-11i-kafada.jpg

Mancini 19 milyon ezdi, Terim 78 milyon ezdi o senelerde. biri bi seneye yakın kaldı, diğeri 2 sene. Yine Terim daha çok ezmiş, yine savunulacak birşeyi yok. Terimden daha fazla para harcatan 1 tane bile teknik direktör yok. Neyini savunuyorsunuz şu adamın? 96-2000 arası bile sidik zoruyla şampiyon olduğumuz 3 sezon var ki kadro kalitesi olarak herkesi eziyorduk.

Şu son senelerde zaten al-sat dengesi olduğu için paraları çöp etti diye mantık savurmak ne kadar doğru bilemedim

2 senede şampiyonluk kazandırmış,CL gelirleri almışsın tarihinde ilk defa belki kar açıklamışsın buna rağmen paraları ezdi diyorsan o senin düşüncen

Canaydınlı dönemde hocanın zararı oldu onda da 15 milyon civarı Mancini'nin uğrattığı zarar kadar bile olmuyor yine

Para ezme görmek istiyorsan Mancini'nin profilini atsam yeterli 800 milyon avro

Her ne kadar sevsem de, dün maçı eliyle verdi.

Şu son senelerde zaten al-sat dengesi olduğu için paraları çöp etti diye mantık savurmak ne kadar doğru bilemedim

2 senede şampiyonluk kazandırmış,CL gelirleri almışsın tarihinde ilk defa belki kar açıklamışsın buna rağmen paraları ezdi diyorsan o senin düşüncen

Canaydınlı dönemde hocanın zararı oldu onda da 15 milyon civarı Mancini'nin uğrattığı zarar kadar bile olmuyor yine

Para ezme görmek istiyorsan Mancini'nin profilini atsam yeterli 800 milyon avro

Canaydın dönemindeki transfer dönemi fiyatlarıyla şimdiyi mi kıyaslıyorsun Aydıncım :asd: 16 sene geçti, o dönemin 15 milyonuyla şimdi CLlik takım kurarsın :asd: Parayı nasıl ezersin al satla biliyor musun, Ozanı 11e satarsın, Rodrigues'i 9a satarsın, o parayı Cagneye gömersin. Gomisi 6ya satarsın, yerini sadece senelik 6 alan adamlarla dolduramazsın. Ve sattığın oyuncular işe yarar genç oyuncular olur, aldıkların yaşlı ya da dengesiz kişiler olur. Maaşlarınıda tavan yaparsın, 5 milyona Falcao gibi, böylece parayı ezer üstüne tüy dikersin. Heleki bunu bide FFP döneminde yaparsan, satacak 2. bir Riva'nda olmazsa, kulübe kilit vurursun.

Canaydın dönemindeki transfer dönemi fiyatlarıyla şimdiyi mi kıyaslıyorsun Aydıncım :asd: 16 sene geçti, o dönemin 15 milyonuyla şimdi CLlik takım kurarsın :asd: Parayı nasıl ezersin al satla biliyor musun, Ozanı 11e satarsın, Rodrigues'i 9a satarsın, o parayı Cagneye gömersin. Gomisi 6ya satarsın, yerini sadece senelik 6 alan adamlarla dolduramazsın. Ve sattığın oyuncular işe yarar genç oyuncular olur, aldıkların yaşlı ya da dengesiz kişiler olur. Maaşlarınıda tavan yaparsın, 5 milyona Falcao gibi, böylece parayı ezer üstüne tüy dikersin. Heleki bunu bide FFP döneminde yaparsan, satacak 2. bir Riva'nda olmazsa, klübe kilit vurursun.

Bu sene işler istediğimiz gibi gitmese bile oyuncuların bir çoğunun sözleşmesi bitiyor ve maaş bütçesi geçen sezonla aynı neredeyse

Sezon sonunda ilk 2 içerisinde yer alsak bile problem olmayacak

Ha sana şu yönden katılıyorum oyuncu tercihleri daha iyi olabilirdi ben zaten genç ve potansiyelli adamlar alınmasından yanayım

Küme düşme potasına girersek o zmn belki terimspor lular başlar belki eleştirmeye takım 2 senedir rezil oynuyo ve her gecen gün daha kötüye gidiyo basın toplantılarında adam resmen dalga geciyo tutarlı hic bi lafı yok ama terime laf yok dokunulmaz milli takım boş degil yoksa coktan topuklardıda gidecek yeri yok

Bu sene işler istediğimiz gibi gitmese bile oyuncuların bir çoğunun sözleşmesi bitiyor ve maaş bütçesi geçen sezonla aynı neredeyse

Sezon sonunda ilk 2 içerisinde yer alsak bile problem olmayacak

Ha sana şu yönden katılıyorum oyuncu tercihleri daha iyi olabilirdi ben zaten genç ve potansiyelli adamlar alınmasından yanayım
Dostum, bu sene işler istediğimiz gibi gitse, şampiyon olsak hatta UEFAya kalsak bile FFP 2 sene. Satacak oyuncuda yok. Önümüzdeki sene daha büyük sıkıntılar bekliyor bizi ne yazık ki. Bekler ikisi birden gidiyor. Muhtemelen stoperleride satıcaz. Forvet olarak ne yapacağımız belirsiz. Kanatlar ölü. Revizyon şansımızda yok ne yazık ki. Kiralık orta sahalarda gidecek. Ben ışık görmüyorum, eleştirim sadece oyuna değil. Planlı yapılsın, herşey düzgün yapılsın, antremanlarda yeri geldiğinde oyuncuların canı çıksın, şansızlıkla yenilelim, düşük performansla yenilelim, sakatlıklarla yenilelim, hakemlerle yenilelim hiç sorun değil. Tudor'u bu yüzden severdim, adam her halükarda elinden geleni yapıyordu ve futbolcuları çalıştırıyordu. Terim antremanı ayak tenisiyle bitirdi yazısını okumaktan sıkıldım gazetelerde, yazın doğru düzgün çalıştırmıyor takımı. Yancılarıda anca kavga etmeyi mangal yapmayı bilen, Terim elinden tutmasa Tanju Çolaktan farkı olmayacak tipler.

kadro o kadar da kötü kurulmadı aslında. sadece bektekilere torpil geçilmesi ve onyekuru yerine babelde hata yapılması takımı biraz geriye götürdü. bu iki noktada hata yapmasak çarkı bi şekilde işletebilecektik. Bir de belhanda ve feghouiliden geçen seneki verimi alamıyoruz. onlar da yollanıp pırpır sağ kanat alınabilirdi. bu durumda gruptan bile çıkabilirdik.

sistemimizde bulunan çarklar bireysel olarak güçlüler, ama arada kaçırılan ufak tefek çarklar sistemin bütün olarak dönmemesine sebep oluyor fikrimce

25 yil Arsenal'i calistirmis Wenger bile son 2 sezonunda surekli elestirildi ve statta bile isliklandi zaman zaman sonra da gorevi birakti yapamiyorum artik diye, acaba Arsenal taraftarina da dendi mi 'nankorler' . Kimse dokunulmaz degil. Elbet gecmisteki basarilarindan dolayi kredisi dogal olarak daha fazla olacaktir ama varsayalim seneye de boyle bir tablo ile devam etsin en fanatik Terimli bile birakmasini isteyebilir ki bunda bir nankorluk yoktur. Aslolan Galatasaray'dir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt