Tam rakı içmelik, kavga çıkarmalık kadro. Başkan ben olsaydım bunları Galatasaray'ın kapısından sokmazdım ki bunlar en güzel yerden maç izliyorlar. Keşke izlemekle kalsalar, mahvediyorlar maçıda. Hasan Şaş dünde kavga çıkarmayı başardı. Dün sinirimden yazmadım foruma, yoksa Hasan'ın kelinden girip Terim'in egosundan çıkacaktım. Yılın en önemli maçının içine etmeyi başardılar. Birde bu kadroya şu rezilide eklemek lazım. Galatasaray ismini lekeleyen;
Hepsi el birliğiyle hem takımın, hem ekonominin içinden geçtiler. 15 yabancı var ve içlerinde ümit vaadeden, kullanabileceğin 5 oyuncu varsa bunlardan biride Linnes. Onuda harcadınız, Onyekuruyuda, Garry Rodrigues'ide. Tüm işe yarayanların içinden geçtiniz sırayla. Size yalakalık yapmayan, biat etmeyen, takımda parlayan ve azıcık takımı sırtlayan kim varsa hepsini gönderdiniz. Eserinizle gurur duyun. Aldığınız avantalar, paralar, ve hatta transferden elde ettiğiniz haksız kazançlar haram olsun. Menajerleri ve kendinizi doyurmaktan başka bi halt yaptığınız yok. Biran önce defolun gidin.