- 8 Temmuz 2015
- 35.781
- 70.614
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona dediyse problem yokta kendisi has bir Terim düşmanı olduğu için seçenekleri göz ardı etmiyorum
İyi dönemlerde bile hocaya sallayanları kenara not etmiş idik
Asıl siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Ne gecmismis be kardeşim.
Yhu 40 kere söyledim futbolda dun yoktur. Real Madrid bile 3 s.ligi kupası olan adamı kovmak için tetikte şu geçmiş geçmiş diye gezme huyunuzdan vazgeçin. Bu kulüp son senesinde 15 asist yapan oyuncusunu gönderirken neredeydiniz. Kendi fantazileinize uymuyordu diye saçma sapan argümanlarla gelmeyin kardeşim. 8 kere şampiyon yaptı diye gitsin 200 milyon euroluk transfer yapalım hepsi cop olsun satamayalim 2 sene sonra iflas ederken ama bizim hocamızın 8 şampiyonluğu vardı deriz.
Gerçek dünyadan uzaklaşmış vaziyettesiniz ne zannediyorsunuz altyapiya 20 sen once girip üretim bandlarindan gecip bugunlerde oyuncularin cikmasi gerekir falan diye mi dusunuyorsunuz. Her donem altyapiya bir suru oyuncu aliniyor. Bu takim gecen seneden beri 20 genç oyuncu alındı. Bunlardan bir tanesi 20 yaşındaki dorukhan performansı veremedi niye diye soralim ben mi yetistirecegim. Gelelim bak o konuya 2008den beri alt mili takımlarda kim var kim yok hep elinin altındaydı. Gelişim yasayan bir der bebeği bu takıma kazandırabildi mi hoca. Bedava dorukhani niye kaçırdı siz açıklayın bari. Gençlere sabretmeyiz, geçmişi yetenek fışkıran adamları oynatamayiz kulübün adinida terimsporkulubu stadyumun adini da fatih terim türk telekom arena koyalım rahatlayalim kimse birşey beklemesin.
Alt yapıdaki oyuncu suclu, gol atamayan adam suçlu, transfer yapan adamlar suçlu ama bizim tüm futbol branşlarını emanet ettigimiz adam ne yapsın yahu.
Ha gel gelelim şu genelleme yapmaktan bir bıkmadınız git bak bakalım ne demişim. Tek yetkili kendisi kimi getiriyor hangi teknolojiyi kullandiriyor herşey elinde. Altyapıyı mi kovuyor yenisini mi alıyor ki yapıyor zaten. Ali yavuz diye ışık saçan çocuğu sürgüne gönderip takımda bıraktığı oyuncularda ortada demekki seçimlerinde de sorun var. Elin fransizi gidip 2.ligden sağbek ve solbek alıyor yetmiyor italyani gidiyor bir oyuncu buluyor ama biz ahmet caliktan, selcuktan daha iyisini çıkartmıyoruz alt yapımız o derece kotu.
Buna hakikatten inanıyorsanız dünyanın muhteşem bir yer olduğuna türkiyenin dünyanın en güçlü ülkesi olduğuna ve bizimde avrupanın en elit 20 kulübünden biri olduğumuza inanıyor olmalisinuiz/.
##Hemen bir portekizli hoca##
bu lafın hedefi genelde belli, yani burda da 5 10 mesaj konuşulmuş üzerine denmişOna dediyse problem yokta kendisi has bir Terim düşmanı olduğu için seçenekleri göz ardı etmiyorum
Ewt.Bazen ua mensuplarindan sucukcu diye soz ederim
O zaman üzülerek sana da lazanyacı demek durumundayım
İtalyan severler desek olmaz mı
Ona dediyse problem yokta kendisi has bir Terim düşmanı olduğu için seçenekleri göz ardı etmiyorum
Hayatimda hic lazanya yemedim ki zurna.Uza demek durumundayim sanaO zaman üzülerek sana da lazanyacı demek durumundayım
Öyle zaten de her şeyi üstüne alınanlar da alınabilir sorun yok, ayrıca düşman olmadığım gibi biatci da değilim...
Lafın varsa söyle yoksa alintilama, hem her şeyi üstüne aliniyorsun hem de laf söyleyince kızıyorsun, ben kimi kadtettiysem alıntılarım, bazıları gibi lafı ortaya söyleyip sonra kıvırmam.
Curumun kadar olur , alıntı yapma benden...Fazla zorlama istersen
Bana denmiş gibi geldi konuşmanın akabinde yazmış zira ama bir önemi yok.bu lafın hedefi genelde belli, yani burda da 5 10 mesaj konuşulmuş üzerine denmiş
Asıl siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Hoca hatalı bunu bizde söylüyoruz. Mesajda da yazdım okuduysanız.
Sene başında herkes göbek atıyordu herkes havalardaydı harika takım kurulmuştu işler kötü gidince takım leş bu oyuncuları hoca takıma doldurdu kadroyu leş gibi yaptı hemen sene başındaki söylemlerin tam tersi.
Hocayı savunmuyorum selçuku oynatmasını Nagatomoyu oynatmasını Belhandayı hala kovmamış olmasını ama bu şartlar altında ffp gibi hiçbir revizyonu yapmana imkan vermeyen bir cezan varsa başarısızlığa asla tahammülü olmayan bir taraftar topluluğun varsa başka hoca hayal ya. Şunu bir anlamadınız. Siz sanıyorsunuzki portekizli bir hoca gelecek takım birden şahlanacak.
Bir, o hocadan şampiyonluk beklenecek.
İki ffp kısıtı var transfer yapamayacak.
Üç Saha dışında fedarasyonuydu hakemiydi medyasıydı rakip takım başkanıydı bunlarla uğraşması gerekecek.
Dört Adam yeni bir ülkeye geldi önce bu ülkeye adapte olacak.
Peki kredisi var mı yok üç maç üstüste kaybetsin istifa sesleri yükselecek.
Olmadı mı? Tudor! herkes nasıl ümitliydi kim sabretti kim başarısız sonuçlara rağmen ısrar etti? Kimse! Çünkü Türkiye de herkes kelle koltukta hoca başarısız olursa yönetimde gider o yüzden yönetimler uzun vadeli başarıları değil anlık başarıları yeğler. Bizim yöneticiler Avrupada olduğu gibi şirket gibi yönetmez kulübü taraftar baskısıyla yönetir taraftarda geleceğe bakmaz şimdiye bakar başarı bekler.
Noldu fenere güya cocuyu getirdiler fenerli arkadaşım evet başarısız olsada sabretmemiz gerekiyor diyordu sene başında. Ben sene ortasında bak gör sende istifa diye isyan ediceksin diyordum on maç sonra adama sövüyordu. Ben bizi biliyorum sizin gibi hayal aleminde değilim şu an kulüp kötü bir durumda ve yeni gelecek hoca da bu durumu toparlayabilecek kredibiliteye sahip olmadığı için hoca değişikliği ancak boşa geçen zaman demek.
sana niye desin yawBana denmiş gibi geldi konuşmanın akabinde yazmış zira ama bir önemi yok.
kardeşlerimizin otellerine yerleşmesini, eyfel kulesinin dibinde pasta kesmesini ...Tuzla'dan 2 yediğine göre Real Madrid'den 6 yediğine şükür edip PSG'den 8 yememesi için bildiğimiz bütün duaları etmeliyiz.