Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wow

@Ozan Puki

rrrr.webp

Dursun Başkan Terim'i taraftar baskısıyla değil de taraftar tepkisine rağmen getirmiş gibi duruyor yorumlara bakacak olursak, büyük başkan Dursun Özbek :hat:

Önümüzdeki 3 maçtan 2si galibiyet harici bi senaryo ile sonlanırsa vizyoner modumu aktifleştirmem gerekecek.

Dursun Başkan Terim'i taraftar baskısıyla değil de taraftar tepkisine rağmen getirmiş gibi duruyor yorumlara bakacak olursak, büyük başkan Dursun Özbek :hat:

Terim tek çare mi diye böyle tepki verdiler sonra Tudor geldi onu da beğenmeyince mecbur Terim diye bu sallayanlar bile istemişti

Sen kötü bir şey yazmamışsın ki

Ayrıca ne demişler söz uçar yazı kalır

Herkes yazdıklarına dikkat etmeli bende dahil

Ben,Serkan ve Sarper vs. artik kimse eskisi kadar Terim'i sevmiyor.Sorun bizden kaynakli degil.

1 bucuk sezondur oynanan su topu savunmak icin deli olmak lazim.O herkese attigin meshur 16 maclik 2.yari fiksturunde bile Sivas,yedek takimli Ankaragucu ve Basak macinin 2.yarisi disinda iyi oynadigimiz mac yok.Gecen sezon rakipler bizden les oldugu icin sampiyon olduk.Bunun en buyuk ispati da Avrupa'da tum takimlarimizin eline verilmesi.Bu sezon da sampiyon olursak rakipler kotu oldugundan sampiyon olacagiz.O zaman da gelip kafamizi sey yapma da ondan diyorum.Gerci onumuzdeki 4 macta 4'te 4 yapamazsak cevirecegimizi sanmiyorum da neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt