Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam artık temelli 442 veya 352 ye geçmiş yapması gerekir.

O 4141 tutmadı işte...çünkü hızlı ve adam geçebilen, dikine gidebilen Kanatlar yok...

Modern cagda tas devri futbolu oynatan bir adami savunuyoruz.

Yahu gecmisi birakin.. Gecmis gecmiste kaldi. Bana yarindan haber verin.

Mesela Alanya macini kazanacagimiza kac kisi inaniyor? Tuzla macinda bile gol pozisyonu uretemiyen bir takim Alanya yi kazanabilir mi? Kazanamazsa bu sefer sorumlu kim olacak? Tabii ki FT degil.. O sorumlular listesinin disinda .. Sec begen al..
Bunu da anlamıyorum. Terim eskide kaldi, taş devri T.D. fln...

Biraz sallama geliyor bana. En modern imkanlar var, ekibi araştırma yapıyordur.

Belki Favre gelse (taktik, sistemin babalarından...) O da bu oyuncu grubu ile birşey yapamaz.

Terim malesef pas oyunu oynamak istedi, City / Barcelona tarzı, lakin, Dortmund tarzı genç oyuncular seçimi ve hızlı baskılı taktik daha iyi işlerdi muhakkak TR de.

Kendi öz "Sistem DNA"sına geri dönmeli Gegenpressingin İmparatoru.

Kardeş boş konuşmuyoruz biz birşey diyorsak bildiğimizden. Terim düşmanı olmadık eleştiriyoruz diye anlatamıyoruz kimseye.
Ne dediysem harfiyen olmuş.
80-90 kuşağının efsanesidir hoca başkasını görmedik çünkü ama sistem ama hocanın hırslanıp özüne dönerek hepinizin ..koyacam demesi buna etkendi. Başarılı oldu mu? Oldu ? Hep oldu ve enteresan bir şekilde başarısız da oldu.

Biz kulüp olarak kendimizi öyle bir noktaya çektik ki Terim olmadan şampiyon olamaz bu kulüp, batar modundayız. Allah gecinden versin bu adam 70 yaşında şu ülke gibi sinir ve stresin yaşam kaynağı olduğu yerde küçük bir atağa bakar herşey.

Son 5 yıldır futbola bakış açım net benim, Türkiye ligi şampiyonlukları da lig maçları da büyük bir balon benim için, camialar arası ego tatmini. Benim isteğim güzel futbol olsun, her zaman gençler yetiştirelim birilerine takıntı duymayalım. Babele sarılmayalım, onyekuru olmadan atak yapamıyoruz, adem mi gol atacak bahanelerini üretmeyelim.

Bu kulübün misyonu belli "türk olmayan takımları yenmek" belki de Türkiye ligindeki başarıyı sürekli kasıyoruz diye sürekli aşağıya çekiliyoruz. Ligi verelim oynasınlar ama biz 2.olalım s.liginde çeyrek yapalım. 3.olalım UEFA da kupayı alalım. Sonrası gelir zaten.
Kendimizi şartlamışız ligde şu olacak şu kadar yıldız alacağız fenerliler kuduracak. Sonuç dönüp dolaşıp arapların parayla eğlenmesi gibi borclanip egleniyoruz.
Gelelim hocaya ne üstünde bir karar mekanizması ne altında sistemi işletecek parçaları mevcut değil. Tüm camiyanın yükünü herife yüklemişiz bekliyoruz, ha bunda kendinin suçu yok mu elbette var ama ne diyorum adamı yanlız bırakırsak sıçıp sıvayınca laf etmeyeceksin. Tam oradayım işte niye yanlız bırakıyoruz.
Çok mu zor bir sportif direktör bulmak.
Çok mu zor alt yapıyı komple bir ekole bırakacak hamleler yapmak, korkumuz paraysa selçugun son 3 senede aldığı parayla tüm alt yapı 1 sene makine gibi işlerdi. Şu an o da hocaya bırakılmış vaziyette.
Yardımcılar yetersiz oynamayan oyuncuyu geçtim as adamın formunu sabit tutacak halde bile değiller.

Oyuncuları değiştirdik, sistemi değiştirdik sonuç hep aynı kabız futbol şimdi tek bir hamle kaldı teknik heyetin değişmesi. Bakın hoca gitsin demiyorum yine cımbızla seçmeyin. Bu dediğim aslında hocayı koruyacak bir hamle. Kudurtucu modu açtığında nereleri kudurttugunu biliyoruz, hevesi hırsı hala var ama elinden birşey gelmiyor adamın işte kabul edin. O halde tek bir hamle var. Yardımcılar alt yapıya kadar özenle seçilecek. 5 sene bende hocanın kalmasını isterim 5senede 3 sampiyonluk 1 A.ligi ile kırılması güç bir rekora imza atsın isterim. Turkiye ligi gercek efsanesini görsün kabul etsin isterim ama bu ekiple hoca martı göremez.(mevcut kadro ile)

Hoca dahil yöneticiler oturup kulüp yönetimi hakkinda kafa patlatmak zorundalar. Bu görüşmeler sonucunda radikal kararlar alıp gelecek adına hamle yapmamiz gerekir.

##Hemen bir portekizli hoca##

Bakalım bu akşam yine futbol yerine zulüm mü izleyeceğiz hocam bir top oynat be artık vallahi skor umurumda değil ki skor üzerinden eleştiri de yapmam olan oldu artık bari en azından iki heyecanlanalım maç izlerken ya.

Öncelikle Galatasaray taraftarının diğer taraftar gruplarından en büyük farkı; bir yanlış gördüğünde hemen buna müdahale etmesidir.

O yüzden diyorum ki Terim'de olsa sorgulayın ve eleştirin bunu yapın ki kişi doğruları görebilsin

Çünkü bu yönetim ve yardımcı td'lerden hiç kimse Terim'i eleştiremez

Önce dortmund bir sistem kullandı
Footbanaut:
2013lerde falan şunları konuşuyorduk alman kulüplerinin alayı oyuncu yetişirdi bununla

Sonra benfica çıktı başımıza
360s:

onlarda bir sürü ekmeğini yediler.

Şimdilerde yükselen trend olan salzbug'un antrenman sistemi şuymuş
SoccerBot360

Ha bayern münih gelişim için siklls.lab kullanacakmış

Hamdolsun bizimkide şu :
ahmetGencerİp

Bakalım bu akşam yine futbol yerine zulüm mü izleyeceğiz hocam bir top oynat be artık vallahi skor umurumda değil ki skor üzerinden eleştiri de yapmam olan oldu artık bari en azından iki heyecanlanalım maç izlerken ya.
2zTBiX.png

musleranın sayesinde ultraslanın satılık karakteriyle devam ediyor

50 dk anadolu takımından baskı yiyor takımı

Hocam seni çok seviyorum bizlere unutulmaz anlar yaşattın ama oynattığın futbol bu mu yani gerçekten.

3 puan kazandık ama bugün galatasarayda karanlık kazandı aslında

despotluk, gericilik, kötülük, kale arkası yandaşlığı kazandı

bu karanlığı içinde bir tane güneş vardı

neyse ki evren o güneşi bize kaptan yapmıştı

alanya başaramadı ama psg emekli edecek.

şu anki oyunla 10 gol yiyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt