Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca oyuncu arasında bu tür olaylarda hocanın tarafının tutulmasından yanayım

nzonzi olayında da hoca haklıdır şu an itibariyle

ama terimin haksız ve büyük oranda ahlaksız bir süreçle takımın başına bu son gelişinde yaşananları hatırlayınca keşke o günde aynı şekilde tutarlı davranılsaydı

o gün hocanın oyuncuları yönetemediği, kadronun iyi olduğu ah terim olsa bu takımı uçurur denilerek insanların emeğinin üzerine kirli bir süreçle birileri oturtulmasaydı

organize ve profesyonel bir kötülükle lider takımın hocasının üstüne ua ve medya salınmasaydı

yasinler maiconlar hoca gidince açıklama yaptığında sus ulan denseydi, albayrak denen insan selçuk küstürülmüş diye hocayı yerden yere vururken kes hoca bu yürüyen cesedi kesmekte haklı denseydi

o gün ağızları köpürerek hoca eleştirenler şimdi ekranda gazetelerinde kem kümle kıvırıyor

o gün sırıtarak bizim olduğumuz yerde deplasman fobisi olmaz diyerek yerinden ettiği hocayı aşağılayanlar bugün aynı akıbeti yaşayınca ağlamaklı demagojiden başka bir şey bilmiyor

sahi sistemine uymuyor denilerek gönderilmesinin altyapısı hazırlanan gomisi beğenmeyen hocamıza daha kaç milyon euro harcayalım ki kendisini mutlu edecek oyuncu alalım

kendi kadrosunu kurunca uçacaktık ocağı bekledik, temmuzu bekledik şimdi tekrar ocak... hocamızı memnun etmek için 14 bahar daha mı paramızı sokağa atalım
Senin o süreçle ilgili fikirlerin aşağı yukarı şu doğrultuda yanlışsam düzelt:

Terim takımın başına geçmek istiyor, içerdeki oyuncuları kışkırtıyor, ua zaten emrinde, medyadaki adamları da körüklüyor Tudor'a tepkiler başlıyor oyuncu grubunu yönetemedi ve başarısız diye gönderiliyor böylece Terim muradına erip takımın başına geçiyor ve sırıtıyor. Süreç senin gözünde böyle aşağı yukarı yanlış anlamadıysam. Lakin realitede olan zaten Tudor bir önceki sezon yerine geldiği Riekerink'ten de akabinde yerine gelen Terim'den de daha kötü performans gösterdiği için olayın aslında tamamen performans bazlı olduğu, Tudor'un referans alabileceğimiz elle tutulur bir başarısı da olmadığı için yollandığı bir süreç . He ben o dönem yazmıyordum gönderilsin vs diye bir düşüncem de yoktu ama takımın ivmesi net şekilde aşağı doğru gidiyordu, bu bir gerçek kabul edip etmemek sana kalmış. O süreçte ua'nın etkisi fazlaydı ama nasıl? Benim gözümden anlatayım; Tudor zaten gönderilecekti Terim gelsin, gelmesin. Dursun Terim'i getirmemek için baya çabaladı Lucescu'yla görüştü oyaladı vs. Ua o noktada devreye girdi. Yani Tudor'un gidişi kesindi Terim'in gelmesini ua garanti altına aldı. Dursun seçim kozu olarak son çare gitti getirdi. Olay budur. Hocanın böyle bir koz olması da daha önceki referanslarından kaynaklıdır.

Bir de şunu ekleyeyim, madem ah almalar, etik olmamalar falan konuşuluyor Tudor'un Karabük'ten bize geliş şekli ve adamların tepkisinden de bahset istersen? Belki onların da ahları Tudor'dan çıkmıştır, kim bilir? Karabük açısından konuşuyorum tabii onlara göre süreç pek de etik bir şekilde gelişmemiş, buyurun bakalım:

NTV Spor'a konuşan Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, anlaşmaya tepki gösterdi. Tankut:

"Malesef olanları basından öğreniyoruz. Eğer böyle bir olay varsa bu Tudor'un ayıbıdır. Tudor'a yakışmadı, Galatasaray yönetimine yakışmadı. Tudor'la en ufak bir sorunumuz yok. Anlaşmalı bir hocayı bu şekilde alıyorsa çok çirkin bir olayla karşı karşıyayız. Bu kara bir leke olarak geçecek diye düşünüyorum. Gitmek istiyorum diye bizimle bir görüşme yapmadı. Bu saatten sonra Galatasaray'dan hiç kimse ile görüşmem. Eğer biz hocadan memnun kalmayıp ayrılalım dersek 150 bin euro, eğer hoca derse ben analaşmıyorum ayrılmak istiyorum dediğinde de 150 bin euro ödeyecekti. Bu sanki futbolcu transfer bedeli gibi görünmesinden üzülüyorum"

Ek olarak Lato süreciyle alakalı

Tudor kulübümüzden zaten iyi bir şekilde ayrılmadı. Oyuncularımızın kafası şu anda karışık. Oyuncularımızla görüşmesi hiç etik değil. 2-3 gün sonra transfer sezonu bitecek, herkes kendi yoluna bakacak”

Buraya bakınca ah almalarla ilerleyen bir süreç gibi görünüyor baya eğer öyleyse terim-tudor, sistem, futbolcu falan çok uğraşmayalım, hayır duası alan birisini getirelim takımın başına olay kapansın huzur içinde.

Tudor konusunda şunu yazmıştım oyuncu grubu istemiyorsa antrenörü gönderir. Böyle olmasını istediğim için değil, gerçek bu olduğu için böyle dedim. Terim için de aynısı geçerli, başka kulüplerde de görebiliriz bunu sadece bize ya da Tr'ye özel bir durum da değil. Ama sonraki maç 11'de değilim diye antrenmanı terkedip gidiyorsa oyuncu zaten radikal bir önlem falan değildir yapılan, gerekendir, Terim gönderilsin ya da gönderilmesin.

Boldladığım yerde haklısın bir itirazım yok.

Senin o süreçle ilgili fikirlerin aşağı yukarı şu doğrultuda yanlışsam düzelt:

Terim takımın başına geçmek istiyor, içerdeki oyuncuları kışkırtıyor, ua zaten emrinde, medyadaki adamları da körüklüyor Tudor'a tepkiler başlıyor oyuncu grubunu yönetemedi ve başarısız diye gönderiliyor böylece Terim muradına erip takımın başına geçiyor ve sırıtıyor. Süreç senin gözünde böyle aşağı yukarı yanlış anlamadıysam. Lakin realitede olan zaten Tudor bir önceki sezon yerine geldiği Riekerink'ten de akabinde yerine gelen Terim'den de daha kötü performans gösterdiği için olayın aslında tamamen performans bazlı olduğu, Tudor'un referans alabileceğimiz elle tutulur bir başarısı da olmadığı için yollandığı bir süreç . He ben o dönem yazmıyordum gönderilsin vs diye bir düşüncem de yoktu ama takımın ivmesi net şekilde aşağı doğru gidiyordu, bu bir gerçek kabul edip etmemek sana kalmış. O süreçte ua'nın etkisi fazlaydı ama nasıl? Benim gözümden anlatayım; Tudor zaten gönderilecekti Terim gelsin, gelmesin. Dursun Terim'i getirmemek için baya çabaladı Lucescu'yla görüştü oyaladı vs. Ua o noktada devreye girdi. Yani Tudor'un gidişi kesindi Terim'in gelmesini ua garanti altına aldı. Dursun seçim kozu olarak son çare gitti getirdi. Olay budur. Hocanın böyle bir koz olması da daha önceki referanslarından kaynaklıdır.

Bir de şunu ekleyeyim, madem ah almalar, etik olmamalar falan konuşuluyor Tudor'un Karabük'ten bize geliş şekli ve adamların tepkisinden de bahset istersen? Belki onların da ahları Tudor'dan çıkmıştır, kim bilir? Karabük açısından konuşuyorum tabii onlara göre süreç pek de etik bir şekilde gelişmemiş, buyurun bakalım:

Ek olarak Lato süreciyle alakalı

Buraya bakınca ah almalarla ilerleyen bir süreç gibi görünüyor baya eğer öyleyse terim-tudor, sistem, futbolcu falan çok uğraşmayalım, hayır duası alan birisini getirelim takımın başına olay kapansın huzur içinde.

Tudor konusunda şunu yazmıştım oyuncu grubu istemiyorsa antrenörü gönderir. Böyle olmasını istediğim için değil, gerçek bu olduğu için böyle dedim. Terim için de aynısı geçerli, başka kulüplerde de görebiliriz bunu sadece bize ya da Tr'ye özel bir durum da değil. Ama sonraki maç 11'de değilim diye antrenmanı terkedip gidiyorsa oyuncu zaten radikal bir önlem falan değildir yapılan, gerekendir, Terim gönderilsin ya da gönderilmesin.

Boldladığım yerde haklısın bir itirazım yok.
tek bir düzeltme yapayım terimin oyuncuları kışkırttığını düşünmüyorum
öyle bir şey olmaz

ama geri kalan aynen oldu

takımın ivmesi düştü denen tüm maçları geçen sene terim de aynı süreçte kaybetti

neydi onlar derbi deplasmanları ve artı olarak Malatya

üstelik tudor o dönemi ya lider ya da 1 2 puan geride geçti

8 puan geriye düşünce dahi terim ya tek laf etmedi

lider takım malatyadan yenik dönünce tudor havaalanında ve floryada protesto edildi ama terim alkışlarla karşılandı ve bence bu karşılamaların ikisi de olağan ve organik değildi

beni en çok hocaya karşı dolduran iki mevzudan birisi bu inorganik süreçler diğeri modern futbolla olan ilişkisi ki o ayrı konu tabi

46 yaşındayım hayatımda izledigim en rezil en utanc verici futbolu oynuyo takım sarplı özbekli kadro bile bi şeyler yapmaya çalışıyodz hala burda hocaya toz kondurmayanlar var terim kendisi foruma yazsa bu kadar savunmaz yeter artık be acın biraz gözünüzü bi bok oynadıgı yok bu takımın terim balıda devreye girmedi bu sene takke düştü kel göründü

tek bir düzeltme yapayım terimin oyuncuları kışkırttığını düşünmüyorum
öyle bir şey olmaz

ama geri kalan aynen oldu

takımın ivmesi düştü denen tüm maçları geçen sene terim de aynı süreçte kaybetti

neydi onlar derbi deplasmanları ve artı olarak Malatya

üstelik tudor o dönemi ya lider ya da 1 2 puan geride geçti

8 puan geriye düşünce dahi terim ya tek laf etmedi

lider takım malatyadan yenik dönünce tudor havaalanında ve floryada protesto edildi ama terim alkışlarla karşılandı ve bence bu karşılamaların ikisi de olağan ve organik değildi

beni en çok hocaya karşı dolduran iki mevzudan birisi bu inorganik süreçler diğeri modern futbolla olan ilişkisi ki o ayrı konu tabi
Kardeşim acık acık söyle işte bence canı istedimi galatasaraya gelmeyi her türlü imkanı kullanıyo ztn hic bir zmn zor durumdayken gelip taşın altına elini sokmamıştır bay ego ne zmn kadro iyi hazır bi kadro var o zmn zemini hazırlar gelir beyefendi kacmak istedimide bi sorun cıkarır kacar yeter artık ben ne olursa olsun terimden kurtulmamız gerektigini düşünüyom ve bir dahada dönmesin koca takımı elinde oyuncak gibi kullanıyo bu takım terimden öncede büyüktü sonrada öyle kalcak

46 yaşındayım hayatımda izledigim en rezil en utanc verici futbolu oynuyo takım sarplı özbekli kadro bile bi şeyler yapmaya çalışıyodz hala burda hocaya toz kondurmayanlar var terim kendisi foruma yazsa bu kadar savunmaz yeter artık be acın biraz gözünüzü bi bok oynadıgı yok bu takımın terim balıda devreye girmedi bu sene takke düştü kel göründü
terim balına örnek verir misiniz?

OUEST FRANCE: 'Maçın fiyaskosu Türklerin oyun planıydı. Galatasaray grubu iki puanla tamamladı. Son maçları da gösterdi ki, daha iyisini hak etmediler.'

Bak sayın hocam elin Fransızı bile yememiş senin bahanelerini, sorunun nerede olduğunu bir iki maçta görüp yazmışlar. Bak bakalım oyunculara laf eden var mı? Sen bizi averaj takımı yapıp bir de "Avrupa takımlarıyla aramızda uçurum var" klişesini gevelerken Okan Buruk'ta o bahaneni elinden alıverdi gördün mü? Sen La Fontaine den devam et hocam artık kimse yemiyor. Psg ye Real e deplasmanda yenilmen normal ama şut çekemeden orta sahayı geçemeden Muslera sayesinde Bjk nin rekorunu kırmaktan kurtuluyorsan orada duracaksın.

1576312558555.webp

spesifik bir örnek istedim terim balı teriminin kuşlara ait olduğunu da hatırlatırım mod bey.
Bi terimin herhangi bir güruha ait olmasını saçma buluyorum. Şu da bi gerçek ki geçen sene şanslıydı Terim. Avcı beceriksizdi, fener şöyleydi beşiktaş böyleydi demek kolay. Geçen sene yine olmayan taktikle, yine 1-2 adamın sırtına bindirilmiş yükle şampiyon oldu takım. Bu sene yine taktik yok ama işin ekstrası yükü sırtına alacak oyuncu da yok. Kısacası Terim sezon boyunca şanslıydı çünkü rakiplerinden ikisi ortada yoktu diğeri de beceriksizdi. Terim şanslıydı çünkü sahada sorumluluk alan 1-2 oyuncu vardı.

Kardeşim acık acık söyle işte bence canı istedimi galatasaraya gelmeyi her türlü imkanı kullanıyo ztn hic bir zmn zor durumdayken gelip taşın altına elini sokmamıştır bay ego ne zmn kadro iyi hazır bi kadro var o zmn zemini hazırlar gelir beyefendi kacmak istedimide bi sorun cıkarır kacar yeter artık ben ne olursa olsun terimden kurtulmamız gerektigini düşünüyom ve bir dahada dönmesin koca takımı elinde oyuncak gibi kullanıyo bu takım terimden öncede büyüktü sonrada öyle kalcak
96'da mı hazır takımın başına geldi yoksa 2011'de mi????

96'da mı hazır takımın başına geldi yoksa 2011'de mi????

2011/12 - 2012/13 Ünal Aysala yazarim.
Kusura bakma kardesim ama ben Fatih Terimin bizi Terk edip Milli Takima imza atmasindan beri biraz gözümden düsdü.
O zaman bize pahaliya patladi bunu sirf Aysala degil Terime de yazarim !
Arsenal Arsene Wengeri bile yolladi o adamin ordaki emeki ortada.
Bazen iste Zamani geliyor ...

3 Mio € senelik aliyo , niye madem Galatasaray sevgisinden 1,0 veya 1,5 Mio € ya imza atmadi bide bu FFP varken .
Bunlari niye kimse sorgulamiyor .
Mancini zamaninda tazminat almadan gitdi bu Klübden o adami bile harcadilar .

Bi terimin herhangi bir güruha ait olmasını saçma buluyorum. Şu da bi gerçek ki geçen sene şanslıydı Terim. Avcı beceriksizdi, fener şöyleydi beşiktaş böyleydi demek kolay. Geçen sene yine olmayan taktikle, yine 1-2 adamın sırtına bindirilmiş yükle şampiyon oldu takım. Bu sene yine taktik yok ama işin ekstrası yükü sırtına alacak oyuncu da yok. Kısacası Terim sezon boyunca şanslıydı çünkü rakiplerinden ikisi ortada yoktu diğeri de beceriksizdi. Terim şanslıydı çünkü sahada sorumluluk alan 1-2 oyuncu vardı.
açıkçası buna katılmıyorum.
takımın kaliteli olması şampiyonluğu getiren bir faktör ama her ne kadar kendisini sevsem de tudor'un mevcut yönetiminin şampiyonluğu getirmeyeceği açıktı.

terim takımdaki kenetlenme ve piskolojik olarak camianın sezona dört elle sarılmasını sağladı , bu onu iyi bir taktisyen yapmayabilir ama balla şansla şampiyon oldu demek açıkçası abesle iştigaldir.

bu sezon takımın kötü olması ise tamamen teknik ekibin suçudur ona katılıyorum.

kendine laf kondurmak istemediği
kendini kurtarmak istediği
bencil ve super egolu olduğu için
hep futbolun kolektif birşey oldugunu gizlemeye çalışıyor
meseleyi bireylere indirgiyor ve sorumluluktan,
hesap vermekten kaçıyor
ama mızrak çuvala sığmaz
şunu izleyin
bunu izledikten sonra şunu diyebilir misiniz:
bu futbolcular bireysel olarak süper yetenekler ve bu kolektifi kendiliğinden ortaya koyabiliyorlar
gerçeği bükmek isteyenler bunu söyler
o da kulube değil takımın başındaki kişiye hizmet eder

Kovulmiyacaksa veya kendi gitmeyecekse bari yardimci td hepsini gönderip , yerine genc, taktik, strateji antreman yaptirabilen biri gelmeli yoksa ocak gelsede takimin yarisi gitsede birsey degismez

kendine laf kondurmak istemediği
kendini kurtarmak istediği
bencil ve super egolu olduğu için
hep futbolun kolektif birşey oldugunu gizlemeye çalışıyor
meseleyi bireylere indirgiyor ve sorumluluktan,
hesap vermekten kaçıyor
ama mızrak çuvala sığmaz
şunu izleyin
bunu izledikten sonra şunu diyebilir misiniz:
bu futbolcular bireysel olarak süper yetenekler ve bu kolektifi kendiliğinden ortaya koyabiliyorlar
gerçeği bükmek isteyenler bunu söyler
o da kulube değil takımın başındaki kişiye hizmet eder

IMG-20191212-WA0005.webp

2011/12 - 2012/13 Ünal Aysala yazarim.
Kusura bakma kardesim ama ben Fatih Terimin bizi Terk edip Milli Takima imza atmasindan beri biraz gözümden düsdü.
O zaman bize pahaliya patladi bunu sirf Aysala degil Terime de yazarim !
Arsenal Arsene Wengeri bile yolladi o adamin ordaki emeki ortada.
Bazen iste Zamani geliyor ...

3 Mio € senelik aliyo , niye madem Galatasaray sevgisinden 1,0 veya 1,5 Mio € ya imza atmadi bide bu FFP varken .
Bunlari niye kimse sorgulamiyor .
Mancini zamaninda tazminat almadan gitdi bu Klübden o adami bile harcadilar .

Terim'in Galatasaray'a olan sevgisi taraftara küfür eden Belhanda'ya sahip çıkmasından belli oluyor. Samimiyetine hiç inanmıyorum. Böyle adamlar konuşmasıyla cahil kitleleri kandırabildiklerini iyi biliyorlar. Siyasette de var bunlardan, malum.

bu dönem en çok fahri ile erola yaradı.
muazzam prim yaptılar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt