Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazıları hocanın 1 sezon kredisi de yok mu diyor.. Gerçekten kafayı yemiş bunlar. İlk geldiği sene şampiyon olamasa kimse ağzını açamazdı. Kendi kurmadığım kadro derdi geçerdi..

Şimdi durum şu;

-Kadronun %90'ı kendi aldırdığı oyuncular.
-Sene başından beri keyifle izlediğimiz veya rahat izlediğimiz maç sayısı 2'yi geçmez.
-Sürekli bahaneler,bahaneler..
-Sene başından bir tane genç oyuncu çıkarmadı. 25 yaşındaki Taylan'a genç dedi ve 2-3 maçta ancak oynattı.
-35'lik koşacak hali olmayan Selçuk'u her maç oynatıyor.
-Öz oğlu Belhanda ne yapsa vazgeçmiyor.
-Bir takımda sürekli sakatlık yaşanıyorsa sebebi hocanın ekibidir.
-ŞL'nin en az gol atan,en az pozisyon bulan, en az koşan takımıyız. Rezil olduk.
-Ligde 15 maçta sadece 17 gol atabildik. 5 tanesi penaltı.
-Liderden 9 puan geri düşme tehlikemiz var.

Böyle tabloda kimse kredi falan beklemesin. Hocasını da alıp takımı bırakabilir.
herkes hata yapabilir.. hocamızın kredisi sonsuzdur. alex ferguson da senelerce leş futbol oynatıp şampiyon olamamıştır.

Yardımcıları ve oyuncularla birlikte floryayi çiftliğe donusturmustur

Eğer sen de adamsan sorumluların hepsini göndertirsin. Yoksa senin de Allah belanı versin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hata bende diyor
Sonra
Oyundan memnunum diyor
Teknik olarak aciklanamaz diyor
Dalga geciyor

ub.mesaji

herkes hata yapabilir.. hocamızın kredisi sonsuzdur. alex ferguson da senelerce leş futbol oynatıp şampiyon olamamıştır.

Senin kafana gore birine Galatasaray uzerinden kredi verme hakkin yok. Kimsenin tapulu mali degil bu kulup. Yonetimin tasarrufudur gidip gitmeyecegi.

İyi oynadık dedi. ABV SENİN

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kulvar da kulvar olsa tuzlaya tek macta elek olduk

cl'de yine bir macta 16 gol yiyecegimize 6 gol atip biraktilar

ligde gelen gecen sokuyor

hala dalga geciyor

Çıksa dese ki adam akıllı 9 sezonda 8 şampiyonluğum var gerekirse bana 1 sene müsade edin yemin ediyorum canı sağolsun

Ama hem şikayet ediyor,hem memnunum diyor,hem ocak ayı diyor bu tezatlıkla çok sevmeme rağmen eleştiririm. Tüm suçlu Seri ve Nzonzi miydi hani ? Çıkıp gösterseydiniz

Hocam istifa hocam. Çözüm üretmek yerine hep banane.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaçtı mı?

Birincisinde Avrupa şampiyonu, dünya birincisiydi

İkincisinde kendisi sezon devam ederken istifa etti

Üçüncüsünde de kovuldu

Nasıl kaçmış oluyor konuşmak için konuşmayın hiçbirinde de tazminat filan almadı Fenerli ağızlarını bırakalım şimdi ben sana iftira etsem alınırsın di mi ;) empatiş kuralım

Puan kayiplarinin ortak ozellikleri
1 Selcuk oyuna Grier
2 takimdaki forvetleri cikarir

sezonun kurtulma ihtimali olsa devam etsin diyeceğim ama görüntüde zerre umut yok.

şampiyonluğu geçtim iki iyi maçı arka arkaya getiremiyoruz.

böyle zamanlarda kötü şeyler üst üste gelir. şanssızlıklar da eklenir ve tablo iyice kötüleşir.

tek çare hocanın bırakması. efsaneliğine halel gelmez. bıraksın, emekli olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt