Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitmiyormus , saniyorki ocak ayinda 10 transfer yapilacak, ozaman iyice rezil olda kimse arkanda kalmasin

hocaya yeni bir şey demeyeceğim şimdi

maçı da izlemedim açıkçası

sadece şunu merak ediyorum

ağızları köpüklü cepleri mamalı beyinleri kiralık @ultraslan nerede?

Fatih Terim'in de başarısız olabileceğini kabullenelim. İstifa değil, özeleştiri lazım. Bir sezon kaybetmek bizi batırmaz da Fatih Terim'in ayrılacağı bir kaos senaryosunda zor toparlarız. En basitinden, bu kaosu idare edebilecek bir yönetim ve genel kurul yapısı yok. Bu sezon bu yaşadıklarımız hocaya da bize de ders olsun. Ayakları yere basarız umarım artık.

herkes hata yapabilir.. hocamızın kredisi sonsuzdur. alex ferguson da senelerce leş futbol oynatıp şampiyon olamamıştır.

alex ferguson ile eş mi tutuyorsun gerçekten? Geldiği 1986'dan 92'ye kadar yapılanma gerçekleştirdi. 92'de altyapıdan Giggs,Neville,Butt,Beckham,Scholes geldi ve o günden sonra bambaşka takım çıktı ortaya. 20 sene ligi domine ettiler, Avrupa'da her zaman zirveye oynadılar.

Wenger 20 sene üst üste ŞL'ye üst üste ŞL'ye soktu takımı, 1 sene sokamadı ve helikopterlerden "wenger out" yazıları yazdı Arsenal taraftarı. Pochettino neler yaptı, daha Aralık ayını göremeden kovuldu bu sene.

Umut veren bir şey olsa devam edilsin derim ama hiç bir şey göremiyoruz...

Hoca ne güzel neşter vuruyosun ama ya, yapma böyle

Adı Fatihinho Terimello olsaydı çoktan kovulmuştu hala 20 yıl önce aldığı kupanın kredisini taşıyor kendisine yapılan destek başka hiçbir hocaya yapılmadı. Küme düşürse bile kredisi bitmez diyen asalaklar olduğu sürece aynı tas aynı hamam devam eder

Allah aşkına, 10 kişi Ankaragüçü karşısında 2-0 öndesin, dakika 88. 2 dakika içinde 2 gol yemeyi başarıyorsun.

Muslera kaleden çıksa 2 dakika içinde 2 gol yememen lazım.

Hoca ne yapsın bu duruma Allah için soruyorum ya? Ne yapabilir abi bu adam?
Hocam bu maçın değil sezonun kötü gidişinin yıkımı var taraftarda.
En çok ben eleştirdim hocayı ama bu maç fatih hocalık maç değildi.
Sakin olmak lazım soğukkanlı olmak lazım

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt