- 10 Mart 2013
- 121.617
- 158.400
- 5.068
ben hocayin tdmiz olmasini seviyorum baskasiyla ayni tad olmuyor
iyi de olsa kotu de olsa hocayin TDmiz olmasi sart
ewt.caps ve video açısından bolca iyi malzeme veriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben hocayin tdmiz olmasini seviyorum baskasiyla ayni tad olmuyor
iyi de olsa kotu de olsa hocayin TDmiz olmasi sart
Okan orada hadsizlik yapmisti, tamamen tribunlere oynadı ve okana yapilacak ilk teklifte bize gelecektir. Tudora da okana da tamamım ben abireis okanı sırf tudorla kapıstı diye istemiyorsun sanki
Terim gitsin diyenler samimi olarak soruyorum bu takımın başına kim gelirse başarılı oluruz?
gelirlerse yapacakları ilk şeyi söyliyeyim miOkan orada hadsizlik yapmisti, tamamen tribunlere oynadı ve okana yapilacak ilk teklifte bize gelecektir. Tudora da okana da tamamım ben abi

reis okanı sırf tudorla kapıstı diye istemiyorsun sanki
küfür etmedim hemen mağduriyet yaratma benzerlerin gibi sonra linc edildim diye anlata anlata bitiremiyorsunuz. dediğim gibi bundan sonra aksi bi durum olursa böyle cesur olmaya devam edersin umarım ağzınla başka bi uzvunun yine yer değiştirmemesini dilerim
zaten okan gelsin reis en ufak başarısızlığında malum seneki son maçı, inter ve bjk transferinden dolayı ilk fırsatta isteyenlerin alayı lime lime edecekler. bak terime dahil yoğun bi antipati varken ve her fırsatta bu patlarken okanı falan ilk fırsatta yemeye kalkacak çok adam cıkacak. net bişey bu. ha gelir kesintisiz başarı olursa kimse fırsat bulamazsa sürec uzar giderbu konuyu reddemem
ama yerli konusunda tutarlı olmak için de istemiyorum
Tabi ki buyur abigelirlerse yapacakları ilk şeyi söyliyeyim mi![]()
fatih hoca'dan sonra o kadar hoca getirdik hepsin tırt çıktı transferler, kondisyon vs. rezalet adam gibi işini yapan bir hoca bulamadık şu dünyada
fatih hoca'dan sonra o kadar hoca getirdik hepsin tırt çıktı transferler, kondisyon vs. rezalet adam gibi işini yapan bir hoca bulamadık şu dünyada
onu da zamanında terim'i savundugum gibi savunmuştum onun da başını yedi taraftar. yaw bi durun herif sezon sonuna kadar çalışsın. yok aga hemen kelle istiyor bizim taraftar istikrar sıfırigor tudor
halen hakaret diyor yavTipik bir varoş Terimcisin. İnternet üzerinden hakaret edince erkek oldum zannediyorsun. Öyle uzuv muzuv gibi imalı laflarla kendinizi ifade edebiliyorsunuz demekki. anlıyorum, kalibreniz o kadar. Ama senin seviyene inmeyeceğim. Boşa uğraşma. Çiao