Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim gitsin diyenler samimi olarak soruyorum bu takımın başına kim gelirse başarılı oluruz?

Terim'e gösterilen desteği görecek hemen her Süper Lig seviyesi hoca başarılı olur, 5 büyük ligin 1. lig seviyelerinden düşürülebilecek her hoca da. Ama bizim taraftarımız şu 4 ayda yaşananların yarısını yaşasa Mourinho'nun bile gözünün yaşına bakmayacağından büyük ihtimal hepsi başarısız olur. Sezonun 28. haftasında küme düşen Gençler'e deplasmanda pozisyon bulamadan 1-0 yenilen, liderliği Başakşehir'e veren bir takımı ve daha önemlisi Fatih Terim dışında teknik direktörü havaalanında karşılayacak bir taraftara sahip olursak, Fatih Terim'siz şampiyonluk yaşayan bir kulüp haline de dönüşebiliriz.

küfür etmedim hemen mağduriyet yaratma benzerlerin gibi sonra linc edildim diye anlata anlata bitiremiyorsunuz. dediğim gibi bundan sonra aksi bi durum olursa böyle cesur olmaya devam edersin umarım ağzınla başka bi uzvunun yine yer değiştirmemesini dilerim

Tipik bir varoş Terimcisin. İnternet üzerinden hakaret edince erkek oldum zannediyorsun. Öyle uzuv muzuv gibi imalı laflarla kendinizi ifade edebiliyorsunuz demekki. anlıyorum, kalibreniz o kadar. Ama senin seviyene inmeyeceğim. Boşa uğraşma. Çiao

baby yoda gif ile ilgili görsel sonucu

anakin'i karanlığa terk eden çapsız lider.

bebek versiyonunu önümüze sunarak unutacağımızı sanıyorlar ama kinimiz geçmez.

fatih hoca'dan sonra o kadar hoca getirdik hepsin tırt çıktı transferler, kondisyon vs. rezalet adam gibi işini yapan bir hoca bulamadık şu dünyada

Olmadı, olmuyor işte bırak artık gurur yapmanın kimseye bir faydası yok.

bu konuyu reddemem

ama yerli konusunda tutarlı olmak için de istemiyorum
zaten okan gelsin reis en ufak başarısızlığında malum seneki son maçı, inter ve bjk transferinden dolayı ilk fırsatta isteyenlerin alayı lime lime edecekler. bak terime dahil yoğun bi antipati varken ve her fırsatta bu patlarken okanı falan ilk fırsatta yemeye kalkacak çok adam cıkacak. net bişey bu. ha gelir kesintisiz başarı olursa kimse fırsat bulamazsa sürec uzar gider

fatih hoca'dan sonra o kadar hoca getirdik hepsin tırt çıktı transferler, kondisyon vs. rezalet adam gibi işini yapan bir hoca bulamadık şu dünyada

Tudor diye en alt seviyeden hocamız vardı. O bile sırf kondisyonel yükleme ve duran top çalışmasıyla yarışçı takım çıkarmıştı. Ama taraftarın gözünde hep yarım, yönetimin gözünde de emniyet sübabı olduğu için 16. haftada öyle 2 sezondur olduğu gibi 10 puan filan değil, liderin 1 puan gerisinde olduğu için teneke bağlanıp yollamıştı. Bu kadarını yapmak için de Fatih Terim'in kazandığının 3'te 1'ine çalışıyordu. Biz bu biatçı kafadan çıkmadığımız sürece Galatasaray değil Terimspor olmaya devam ederiz. Her şeyden önce Galatasaray için mesai harcayan her adamın herkes kadar saygıyı hak ettiğini idrak etmemiz lazım. Adı, milliyeti farketmeksizin.

5ae1d4df66a97c82afd63487

reise haksızlık yapıldığını hissediyorum. adama emekli nigel de jong'u ve kampta çıplak gezen cavanda'yı transfer diye verdiler, sesini çıkarmadı. hem de klas bir adamdı. muhtemelen futbol dışında golf oynayarak zaman geçiren, bach ve schubert dinleyen ince ruhlu bir insandı. sneijder tarafından oyuncak gibi kullanıldı. yollarımız bir daha kesişirse gerçek potansiyelini hepimize göstereceğine şüphem yok.

Bugün Taylan ile birlikte uzun süre sonra cezasahasına giren bir orta saha görmüş oldu. Üstüne bir de penaltı kazandırdı ve 40 yaşındaki abisinden çok daha iyi durumda olduğunu gösterdi.

Peki hocamız hangi akla hizmet Lemina yerine Selçuk'u soktu ?

Eğer sakatlık yoksa Yuto-Taşdemir değişikliğinin mantığı neydi ?

Hoca sonuna kadar devam etmeli

Formsuz tabiki Bunu herkes Kabul ediyor Ama düzeltecek olan da kendisi bundan eminim

2 yil ust uste sampiyon olduk,Kotu oynadik iyi oynadik farketmez sonucta sampiyon olduk

En azindan bunun icin biraz anlayis göstermek gerekir,tabiki uzuluyoruz basarisiz sonuclardan dolayi Ama anlasilmak icin abartmaya da gerek yok bi anlik sinirle

Tipik bir varoş Terimcisin. İnternet üzerinden hakaret edince erkek oldum zannediyorsun. Öyle uzuv muzuv gibi imalı laflarla kendinizi ifade edebiliyorsunuz demekki. anlıyorum, kalibreniz o kadar. Ama senin seviyene inmeyeceğim. Boşa uğraşma. Çiao
halen hakaret diyor yav :asd:
senın gibileri biliyoruz kalabalık olunca cenesinin yayı bozulur aradığı ortam olmayınca kuyruğunu sıkıstırır kacar sesini keser bi bahane olur forumu falan bırakır ardından ilk fırsatta döner vsvs. çiao imiş laflara bak yav .asd: tam vizyoner olduğunu sanan klasik sıradan bi keko

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt