Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halen hakaret diyor yav :asd:
senın gibileri biliyoruz kalabalık olunca cenesinin yayı bozulur aradığı ortam olmayınca kuyruğunu sıkıstırır kacar sesini keser bi bahane olur forumu falan bırakır ardından ilk fırsatta döner vsvs. çiao imiş laflara bak yav .asd: tam vizyoner olduğunu sanan klasik sıradan bi keko

Şuraya yazdığın lafları dışarı çık insanlara söyle bakalım Türkiye gibi bir memlekette kaç gün hayatta kalıyorsun. Maçan yemez. Anca internet üzerinden kendini ifade eder senin gibi korkaklar.

Terim hic bir yere gitmez, cünkü gercek anlamda sucu kendinde görmüyor ama devre arasi istedi transferler olmayinca o sucladi futbolcularla devam etmezi gerekecek ozaman da ipler iyice kopacak sezon bitmeden ya görevden alinacak yada kendi gidecek.

Ama olmasi gereken hamle ise, Galatasarayin yolunu acmak icin istifasini sunacak ve td kariyerini bitirecek ozaman kimse bir laf demez.

@Osman SEDEN

rengim o değil de biz bu adamı nasıl gönderdik yav

hala aklım almıyor

pres yapmıyor deniyordu ama elmanderden sonra en çok önde basan adamdı ve üstelik minimum 20-25 yazıyordu

efsane olacak adamdı

doğru reis fakat bunu gününe göre yanlış yorumluyoruz bence. sözleşmesi devam ederken sözleşmesine sadık kalmadan yeni sözleşme istemesi nekadar doğruydu. o da var. bu şartlarda para ederken göndermek doğru fakat yerini adam akıllı dolduramamak son senlerde yaşadığımız en ölümcül hata oldu.

Savunan bir arkadaş neden Selçuk İnan'ın hala oyuna girdiğini izah edebilir mi sadece merak ediyorum? Kötü futbol, sistemsizlik, yanlış transferler hepsini geçtim. Futbolu bırakmış Selçuk nasıl oynayabiliyor hala.

galatasaraya ihanet ediyor
kovulması yetmez
kulupten ihrac edilmeli

Artık sana küfürde etmiyorum, tek istediğin tazminat sanırım. Takımı bu kadar rezil edip hala devam etmenin başka açıklaması olamaz. Bizi daha fazla rezil etme, defol git.

Şuraya yazdığın lafları dışarı çık insanlara söyle bakalım Türkiye gibi bir memlekette kaç gün hayatta kalıyorsun. Maçan yemez. Anca internet üzerinden kendini ifade eder senin gibi korkaklar.
haklısın söyleyemem çünkü senin gibileri sadece burada görüyorum napıyım fahricim. ilk mesajımdaki dileklerimi unutma çiao reiz

Ddq0yz-U8AAN11n.webp
EDuM8YSXkAAsMas.webp

Iyi gunde de

Kotu gunde de

Arkandayiz IMPARATOR

Göndersek de yerine gelen hocayla değişen birşey olmaz yabancı getirsen alışana tanıyana kadar lig biter yerli de hocanın yerine geçecek biri yok şu anda okan buruk olabilir belki ama onu da şu anda bırakmazlar o yüzden sezonu bitirmeli zaten sürekli bahsettiği ocak hamleleri yapılmazsa şampiyon olamayacağını anlayıp kendisi istifa edebilir

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sezon bitti zaten yeni hoca gelse bu kötü sezonda o da kredi kaybedecek. En iyisi yeni sezona Okan hocayla başlamak.

5ae1d4df66a97c82afd63487

reise haksızlık yapıldığını hissediyorum. adama emekli nigel de jong'u ve kampta çıplak gezen cavanda'yı transfer diye verdiler, sesini çıkarmadı. hem de klas bir adamdı. muhtemelen futbol dışında golf oynayarak zaman geçiren, bach ve schubert dinleyen ince ruhlu bir insandı. sneijder tarafından oyuncak gibi kullanıldı. yollarımız bir daha kesişirse gerçek potansiyelini hepimize göstereceğine şüphem yok.
Bugun ftor beye soru soramayan gazeteciler riykerink beye karısını kızını soruyorlardi. Abv.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt