Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun vadede bize hiçbir katkısı olmayacağını Belhanda’nın golü sonrası verdiği tepkiden anlayabilirsiniz. Çok acı. Manidar bir şekilde kafa sallaması, Belhanda konusunda ısrarının faydasını gördüğünü düşünüyor. Ama karşısında Tuzlaspor olduğunu, 3-0 iken uzatmalarda rakip takımın tamamen çöktüğü dakikalarda tamamen rakip takımın bireysel hatasıyla gol atabildiğini göremiyor. Bu yüzden Terim her zamanki Terim.

Gol sadece tuzla ağlarına girmemiş anladığım kadarıynan.

Altı üstü 18 tane oyuncuya sahip çıkamıyorsun.
Takım üstünde herhangi bir etkin kalmamış.
Oyuncular seni takmıyor.
Saha içinde ve dışında kendi kafalarına göre takılıyor.

Tuzla'nin hocası sana çok güzel bir gönderme yaptı tabi mesajı aldıysan.

Senin rakibin tuzla degil Real ve PSG olmalı.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

forumda karıştı yumruklar konuşmasın ahbablarım.

la yürü git herif güzel gol atmış 30 satır bahane uyduruyosun bi de zeki değilmişim ewt sen zekisin golün ardındaki büyük sır perdesini aralamışsın dumbf-ck

Ben beğenmedim kardeşim. 90+ da atılmış sonuca hiçbir etkisi olmayan gol umurumda olmaz. Üstelik bu adam Belhanda ise ve üstelik bu beyinsizi abartı övgülerle savunmak için tetikte bekleyenler varsa.

Yalı çocuğunun kalemleri maç biter bitmez Muslera'ya bile saldırıyor. Sen takıma ağırlığını koy biz seni savunmaya devam edeceğiz hocam.

Fatih hoca muhteşem açıklama yaptı

“Bir takım olaylar oldu. Galatasaray içeride dışarıda gerekeni yapar.”

“Gökhan Çıra’yı evet ben sordum. Altyapımızda oynamış, merak ettim. Geçen hafta fıtık ameliyatı olmuş. Maşallah hemen iyileşmiş.”

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

böyle düşüncelerden uzak duralım üstad. ;)
Boşuna maç takvimini sıkıştırdık... Yoksa Galatasaray için kupa sayısı herşeyden önemlidir ama bu sene farklı; bu sene de şampiyon olursak banka yapılandırması yapmayan Fenerbahçe batar... Zira şampiyon olurlarsa yeni sponsorluk anlaşmalarıyla ve tff'nin limit artışıyla bir de seneye avrupa'dan men alırlarsa üstüne amatör şubelerde küçülürlerse dendiğine göre Ali Koç ışığı görmüş zira yapılandırma yaparsa fenerin bir daha en az 10 sene belini doğrultması mümkün değil son atışını yapıyor son barutuyla...

Fatih hoca muhteşem açıklama yaptı

“Bir takım olaylar oldu. Galatasaray içeride dışarıda gerekeni yapar.”

“Gökhan Çıra’yı evet ben sordum. Altyapımızda oynamış, merak ettim. Geçen hafta fıtık ameliyatı olmuş. Maşallah hemen iyileşmiş.”

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gökhan Çıra liboştur karısı da travestidir. Laf olsun diye değil cidden öyle altyapımız hakkında çokça yazmış her platformda eleştirilmiştim insanların özel hayatından sana ne diye ama adam gidip mavi kimlikli biriyle evlenirse ki gözü aydın liboşların artık nüfus kağıdının rengi de dini de herşeyi de değişti ama biz unutmayız...

Mesele başa geldiğinde değil ilkeli olarak karşı durmakta...

Boşuna maç takvimini sıkıştırdık... Yoksa Galatasaray için kupa sayısı herşeyden önemlidir ama bu sene farklı; bu sene de şampiyon olursak banka yapılandırması yapmayan Fenerbahçe batar... Zira şampiyon olurlarsa yeni sponsorluk anlaşmalarıyla ve tff'nin limit artışıyla bir de seneye avrupa'dan men alırlarsa üstüne amatör şubelerde küçülürlerse dendiğine göre Ali Koç ışığı görmüş zira yapılandırma yaparsa fenerin bir daha en az 10 sene belini doğrultması mümkün değil son atışını yapıyor son barutuyla...

kupa işini bu kadar büyütme bence. Bundan sonra yine yedeklerle oynarız olur biter. Ama bu Tuzla'ya bir ders gerekliydi. Pes edip bırakmak da bize yakışmaz bunu en iyi senin bilmen lazım ortaya attığın strateji manasız ve yanlış üstad.

hatırlarsanız ilk maçtan sonra bu gökhan bir takım paylaşımlar v.s yapıp tüm Galatasaray'lıların canını sıkmak istemişti. Bizde bu hırboya ifrit olmuştuk. Şimdi de dayak yedim diye ağlıyor oldu sen bizi hedef alacaksın biz bir cevap vermeyeceğiz yok ya iddiasına göre uslu durmadığı için hocanın ekibinden biri kafayı indirmiş buna.

Hocam yine intikamımızı yerde bırakmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt