- 10 Mart 2013
- 121.615
- 158.397
- 5.068
Cumartesi de becerir mi ne dersin ha?Hocam dusmanlarini becermistir bugun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumartesi de becerir mi ne dersin ha?Hocam dusmanlarini becermistir bugun
Uzun vadede bize hiçbir katkısı olmayacağını Belhanda’nın golü sonrası verdiği tepkiden anlayabilirsiniz. Çok acı. Manidar bir şekilde kafa sallaması, Belhanda konusunda ısrarının faydasını gördüğünü düşünüyor. Ama karşısında Tuzlaspor olduğunu, 3-0 iken uzatmalarda rakip takımın tamamen çöktüğü dakikalarda tamamen rakip takımın bireysel hatasıyla gol atabildiğini göremiyor. Bu yüzden Terim her zamanki Terim.
Fatih terim büyük taştır altında kalırsınız dostlar söyleyim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pesimi birak keronun ismimi Serkan G. Veren revize etmemesi icin destek olCumartesi de becerir mi ne dersin ha?
Hocam tarafindan becerilmek istermiydin?Saplayacağını bildik hocam allah seni başımızdan eksik etmesin
Ölene dek seninleyiz
Gol sadece tuzla ağlarına girmemiş anladığım kadarıynan.
Senin zeki olduğunu düşünüyordum.
la yürü git herif güzel gol atmış 30 satır bahane uyduruyosun bi de zeki değilmişim ewt sen zekisin golün ardındaki büyük sır perdesini aralamışsın dumbf-ck
Hocam tarafindan becerilmek istermiydin?
Hocamin kolesi olman beni mutlu ediyorHer gün sabaha kadar
Hoca ne derse o
Allah başımızdan eksik etmesin

Boşuna maç takvimini sıkıştırdık... Yoksa Galatasaray için kupa sayısı herşeyden önemlidir ama bu sene farklı; bu sene de şampiyon olursak banka yapılandırması yapmayan Fenerbahçe batar... Zira şampiyon olurlarsa yeni sponsorluk anlaşmalarıyla ve tff'nin limit artışıyla bir de seneye avrupa'dan men alırlarsa üstüne amatör şubelerde küçülürlerse dendiğine göre Ali Koç ışığı görmüş zira yapılandırma yaparsa fenerin bir daha en az 10 sene belini doğrultması mümkün değil son atışını yapıyor son barutuyla...böyle düşüncelerden uzak duralım üstad.![]()
Gökhan Çıra liboştur karısı da travestidir. Laf olsun diye değil cidden öyle altyapımız hakkında çokça yazmış her platformda eleştirilmiştim insanların özel hayatından sana ne diye ama adam gidip mavi kimlikli biriyle evlenirse ki gözü aydın liboşların artık nüfus kağıdının rengi de dini de herşeyi de değişti ama biz unutmayız...Fatih hoca muhteşem açıklama yaptı
“Bir takım olaylar oldu. Galatasaray içeride dışarıda gerekeni yapar.”
“Gökhan Çıra’yı evet ben sordum. Altyapımızda oynamış, merak ettim. Geçen hafta fıtık ameliyatı olmuş. Maşallah hemen iyileşmiş.”
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boşuna maç takvimini sıkıştırdık... Yoksa Galatasaray için kupa sayısı herşeyden önemlidir ama bu sene farklı; bu sene de şampiyon olursak banka yapılandırması yapmayan Fenerbahçe batar... Zira şampiyon olurlarsa yeni sponsorluk anlaşmalarıyla ve tff'nin limit artışıyla bir de seneye avrupa'dan men alırlarsa üstüne amatör şubelerde küçülürlerse dendiğine göre Ali Koç ışığı görmüş zira yapılandırma yaparsa fenerin bir daha en az 10 sene belini doğrultması mümkün değil son atışını yapıyor son barutuyla...