Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarı pek bir şey yapmadan skoru aldık ikinci yarı ise sınırsız atak kaçırdık. Ben prese rağmen savunmadan bu kadar rahat oyun kurduğumuz bir maç hatırlamıyorum çok çalışılmış belli.

Çok da abartmamak lazım bu galibiyeti. Kasımpaşa ligin en kötü savunma yapan takımı. Hajradinovic, Koita, Pavelka gibi oyuncuları da yoktu. Asıl fikstür Fb maçıyla birlikte başlıyor. Daha Sivas, Rize, Başak deplasmanlarımız var. Bjk ve Ts ile de oynayacağız. Gerçi Fatih hoca güven veriyor mu veriyor. Ama dediğim gibi bu tarz galibiyetleri abartmamak lazım sonuçta ligin en pahalı ve en kaliteli takımıyız.

Hocam elindeki sağlıklı oyuncu ve cezalı olmayan oyuncu sayısı 10'a düşmediği sürece Belahanda'yı oynatırsan her türlü eleştiriyi hak ediyorsun demektir kusura bakma. Kupada bile oynatma. Hazırlık maçında dahi oynatma hatta. Elinde 10 kişi kalsa bile git U12'den çocuk çağır daha iyi.

Üstadın sözleri olacaktır o gelmeden ben bir kaç şey diyim.

Bence takımda ki en büyük sorun oyucuların maç seçmeleri. Başkan geçen de hocanın istediği bütün oyuncuları aldık dedikten sonra hoca bunu yalanlamadığına göre hocanın transfer işinde ciddi hataları olmuş.

Bundan sonra ya karakteri düzgün adam bulsun, ya da transfer işine karışmasın ve işi ehline bıraksın.

Buldun helva gibi takımları kendini ve fanatiklerini keklemeye devam.

Üstüne birde rakiplerin birbiri ile oynuyor.

Üst sıradaki takımlarla maçlar başladığında yine arda diye bize zaman lazım diye ağlamaya devam edersin.

Üst sıradaki takımlarla maçlar başladığında yine arda diye bize zaman lazım diye ağlamaya devam edersin.

Üstadın sözleri olacaktır o gelmeden ben bir kaç şey diyim.

Bence takımda ki en büyük sorun oyucuların maç seçmeleri. Başkan geçen de hocanın istediği bütün oyuncuları aldık dedikten sonra hoca bunu yalanlamadığına göre hocanın transfer işinde ciddi hataları olmuş.

Bundan sonra ya karakteri düzgün adam bulsun, ya da transfer işine karışmasın ve işi ehline bıraksın.

Transfer isine karismasin. Adam maldan anlamiyor iste. Arda'yi ister, Belhanda degismezidir, Cakne'ye 13m verdirir, Yaninda Hasan ve Umit'i calistirir, Sabri'nin gonderilmesine sitem eder. Bu adama teknik patron yetkisi verilmemeli. Ffp olmasa 3. kere mali batakliga gotururdu kulubu.

Avrupa için eyvallah da Türkiye Ligi'nde 10 sezonu tamamlayıp 8 şampiyonluk yaşamış adama akıl vermek için ciddi sıkıntılara sahip olmak lazım. Allah yardım etsin.

Avrupa için eyvallah da Türkiye Ligi'nde 10 sezonu tamamlayıp 8 şampiyonluk yaşamış adama akıl vermek için ciddi sıkıntılara sahip olmak lazım. Allah yardım etsin.

Galatasaray'la "Dünya Kupası"'nı kazansa dahi kendisine akıl veren renktaşlarımız olacaktır. Bu gerçeği 6. şampiyonluk akabinde kabullendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt