Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocayı en çok eleştirenlerden biriyim. Ama bugün takımı çok iyi hazırlamış, feneri çok iyi analiz etmiş. Takım da çok konsantre ve motiveydi. Ama oyuncu değişiklikleri konusunda bugün de kötüydü. Belhanda her ne kadar diğer maçlara göre iyi oynasa da zamanında çıkarsaydı daha farklı bir sonuç görebilirdik. Yani eleştiriyoruz diye sürekli eleştirecek halimiz yok. Yiğidi öldür hakkını yeme. İyi performans gösterirse hakkı verilir. Bugün de vermiştir. Hocamı tebrik ediyorum. İnşallah kalan maçlarda da aynı istek ve coşkuyla kazanıp müzeye kupaların bir yenisini ekleyeceğiz.

Şenol, Ersun, Abdullah vs... falan senin yanında hoca değil elbet lakin çok şükür kazandık hocam. Kazanamasa idik hatta Allah muhafaza mağlup olsaydık Belhanda tercihinden dolayı burada yiyeceğin lafları tahayyül edemiyorum. Şu Belhanda takıntın taraftarı deli ediyor bilesin. Lakin takımı genel anlamda çok iyi hazırlamışsın hoca tebrik ediyorum. Seninle eş tutulan Mersun'a öpücüğü verdin şimdi onlar düşünsün. Şükür ki ligin ikinci yarısında takımın hocası olduğunu hatırladın hocam çok şükür. İnşallah sezon sonu takımı yeniden şampiyon yapar ve bu şerefsiz Galatasaray düşmanlarının tabutuna son çiviyi de çakarsın.

:hat::hat::hat::hat:

Hocanın 6-0'lık mağlubiyet harici başımızda olupta Kadıköyde ezildiğimiz hiçbir maç hatırlamıyorum.

Harbiden büyük maçları oynayan büyük hoca. Eleştiriyoruz belki ki bu doğal ama başımıza gelmiş en büyük şans.

O maçta da ezilmedik zaten. Daha iyi olan takım bizdik.

ERfD1u5XkAYvQLV
ERe7M3JW4AUI3WN

Ağlayıp kudurabilirsiniz, 1 sene kötü gidiyor diye müzedeki kupaların yarısını almış adamı gönderecek değiliz.
Dedikten 2 ay sonra yine herkes tapınmaya başlamış. Allah kerim, Fatih Terim arkadaşlar...

Hocanın 6-0'lık mağlubiyet harici başımızda olupta Kadıköyde ezildiğimiz hiçbir maç hatırlamıyorum.

Harbiden büyük maçları oynayan büyük hoca. Eleştiriyoruz belki ki bu doğal ama başımıza gelmiş en büyük şans.
Son yarım saat hariç ezilmedik renktaş..
Futbolun adaleti olsaydı o maçın ilk yarısını da 6-1 ilk Real maçının ilk yarısını da 4-1 önde kapatırdık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt