Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.112
- 3.700
- 403
Özellikle bu forum da acımasızca eleştirildi. Üzülüyor insan işte. Açın artık gözlerinizi, ve hocaya zor günlerde de sahip çıkın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acik konusmak gerekirse ligin ilk yarisindaki bütün elestirileri sonuna hak etti hoca, ligin ikinci devresi müthis bir performans sergiliyoruz diye burada insanlar ilk yarida elestirdi diye onlara laf atilmasi cok sacma acikcasi.
Nasil ilk yarida elestirildiyse simdi de hakki veriliyor.
Şampiyonluk hala zor, kolay olma şansını elimizle verdik ama Fb maçındaki gibi oynarsak önümüzde duracak takım yok.
Asıl mevzu şuki 16 haftada 24 puan topladık, bunu 7 haftada telafi ettik 21 puanla, başka hoca 16 hafta sonunda ümidi keserdi belki de istifa edip giderdi.
Aslında zor değil ts ile aynı puanı topla ( içerde yenmek şartıyla ) şampiyon ol bunu da becerelim bir zahmet.
Sıradaki Gençlerbirliği Sivasspor ve Beşiktaş üçlüsünden 9 puanı çıkardık mı önümüzde kimse duramaz.
Daha büyük maçlar var, bunun neresi kolay. Uğurcanlı Sorlothlı tsi yenmek kolay olmayacak bjk de sergenle havaya girdi. Saçmalamadan önce biraz araştırın bi zahmet.
Beşiktaş'ın havası sönebilir. Yeni hoca gazıyla iki maç aldılar ama sonra sönmeye başladılar. Avcı döneminden daha iyi oynadıkları bir gerçek ama Karius her an takımı yakabiliyor.
Orası öyle ama bir puan alabilecek durumdalar hafife almayalım bence
bejeke denen çöp takımda bir forvet olsaydı teseye 5 atardı ayrıca biz kazandıkça o tesenin topçularının eli ayağına karışıcakDaha büyük maçlar var, bunun neresi kolay. Uğurcanlı Sorlothlı tsi yenmek kolay olmayacak bjk de sergenle havaya girdi. Saçmalamadan önce biraz araştırın bi zahmet.
bejeke denen çöp takımda bir forvet olsaydı teseye 5 atardı ayrıca biz kazandıkça o tesenin topçularının eli ayağına karışıcak
Ben Trabzon'u iceride yenecegimizi düsünüyorum, beni düsündüren üc mac var. Ücü de deplasmanda; Sivas, IBB, Alanya.
Ek olarak IBB, Trabzon, Alanya maclarinin arka arkaya olmasi cok kötü. Deplasmanlar da fena yani; Sivas, Rize, IBB, Alanya.
Aynı şeyleri yazacaktım. Ben de mümkün olduğunca saygıda kusur etmemeye çalışarak epeyce eleştirmiştim hocayı özellikle de taktiksel konularda. Pazar günü yaşadığımız duyguların etkisiyle artık bende eleştirmemeye çalışacağım onu. Efsanemize karşı daha da toleranslı olacağım, varsın taktiksel hata yapsın, varsın Belhandayı oynatsın sorun değil artık. Ama lütfen başkana taş atmasın, düşmana malzeme vermesin, biz bize lazımız.Kendi adıma Hocam'dan özür diliyorum. Amacımız elbette GALATASARAY'ın daha iyi olması idi. Ocak diye tutturduğunda oldukça eleştirmiştim. Ama bir bildiği varmış. Yaşa HOCAM sen ! Ömrünü GALATASARAY'a vermiş biri için bundan sonra tek laf etmem. İyi ki bizimlesin, iyi ki bizdesin.