Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk yarida gercekten iyiydik. 2. yari oyun sertlesince bence Belhanda girmeliydi. Taylan, sert oyunda daha nasil bilmiyorum.
Bir de takimi en az 2 farkli skora gore hirslandirmali. Alanya, basaka karsi one gecince yaslanilmamali. %99 golu yeriz.
Neyse, ilk yaridaki oyun Rize, Alanya ve basak icin umut verdi.

Takımın hali kalmadı yürüyoruz değişiklik yapmıyor inanılır gibi değil . Arkadaş biraz rakibe ver topu arkada hızlı hucumda cok acık veren bir takım hep belli bir oyunun olup onu oynayamazsın . Adem daha önce girmeliydi Emre daha önce girmeliydi Taylan girmeliydi ve ikisi 65 olmadan girmeliydi takımın pili bitikti yazık etti .

3 senedir yaptığı takımlar şu deplasmanlara mağlubiyete gidiyordu resmen. Bu sezon da kendini tekrar etse bu devrede de aynı şey olurdu, aynı ilk yarıdaki Beşiktaş, Gençler, Göztepe deplasmanları gibi. Bugün ligin en istim üstünde, saha avantajını berbat zeminden dolayı en nitelikli kullanan takıma karşı kazanabileceği maçı kendi şımarıklıklarıyla veren bir takım çıkardı. Ocak-Haziran-Temmuz-Ocak deyip duruyordu ama bu devre arası hem transferde, hem de taktiksel dokunuşlarda başarılı işler yaptı. Bu seneki fikstür geçen 2 yıldan da zor ama Allah'ın izniyle hoca bunun da altından kalkacaktır. Bir de şöyle zorlu deplasmanlar, boş orta sahalarda fiziğinin %50'sini bile toplayamamış Akbaba'yı kurtarıcı diye sahaya atmazsa tam olacak.

lemina adem değişikliği ile aldığımız riske gerek yoktu diye düşünüyorum. orta sahayı gereksiz boşalttık.

ömer çıktığında da emre yerine belhanda manyağının girmesi daha doğru olabilirdi.

ama genel tabloda oynadığımız oyun kötü denemez bence. sivas deplasmanında galibiyete yetecek kadar ya da en azından yenilmeyecek kadar oynadık diye düşünüyorum.

bu seneyi kaybedersek bu bölümde hata yapacağı için değil ilk yarıda yaptığı hatalardan ötürü kaybedeceğiz.

4.doneminde ilk defa icerde disarda iyi top oynuyoruz sezonun 2. yarisindan beri. Degisikliklere kadar takimi bayagi begendim. Yalniz Omer ve Lemina'yi cikartip orta sahayi bosaltmasiyla maci verebilirdik. Gecen sezon Konya deplasmaninda da aynisini yapmisti Mitroglu'yu oyuna alarak orta sahayi bosaltip cifte donerek. O macta da Akbaba girmisti ve daha kotu oynamaya baslamistik son 20 dk.

4.doneminde ilk defa icerde disarda iyi top oynuyoruz sezonun 2. yarisindan beri. Degisikliklere kadar takimi bayagi begendim. Yalniz Omer ve Lemina'yi cikartip orta sahayi bosaltmasiyla maci verebilirdik. Gecen sezon Konya deplasmaninda da aynisini yapmisti Mitroglu'yu oyuna alarak orta sahayi bosaltip cifte donerek. O macta da Akbaba girmisti ve daha kotu oynamaya baslamistik son 20 dk.

bence belhanda-ömer değişikliği daha doğru olurdu.

adem'i de pili biten falcao yerine sokabilirdik. falcao 70 civarı bitiyor. ama falcao'yu çıkarmak da kolay değil tabi. eleştiriden çekinmiş olabilir.

bence belhanda-ömer değişikliği daha doğru olurdu.

adem'i de pili biten falcao yerine sokabilirdik. falcao 70 civarı bitiyor. ama falcao'yu çıkarmak da kolay değil tabi. eleştiriden çekinmiş olabilir.
Bence de Belhanda-Omer veya Belhanda-Lemina degisikligi olmaliydi

Falcao bugun bayagi iyiydi. Ben cikarmazdim.

Hem Akbaba hem Adem'in girmesi gereksiz oldu ikisinden birini tercih etmeliydi.

Feg Seri Belhanda Onyekuru
Adem Falcao

Soyle olsa orta saha bu kadar bosalmazdi bence.

Adem Falcao

hücum bölgesinde gereksiz kalabalık oldu kesinlikle.

üstüne merkezi boşaltıp rakibe büyük alanlar bırakma riskini aldık.

bir de emre akbaba böyle maçlarda sonradan girip oyunu değiştirecek bir adam değil gibi.

genelde böyle zamanlarda ya ekstra bir organizatöre ya da dribling ile oyuna hareketlilik katacak birine ihtiyaç duyuyorsun. emre ikisi de değil.

Akbaba içerideki maçlar için ideal bir oyuncudur. Ama deplasmanda zayıf kalıyor.

Adem Falcao

Sen bilirkisimisin sen kimsin lan .mp4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt