- 20 Haziran 2011
- 57.710
- 63.076
- 4.533
Iyiydik flut yapacak birsey yok zorlama penalti olmasa 3-1 biterdiHaksiz miyim zurna? Yalansa yalan de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyiydik flut yapacak birsey yok zorlama penalti olmasa 3-1 biterdiHaksiz miyim zurna? Yalansa yalan de
Iyiydik flut yapacak birsey yok zorlama penalti olmasa 3-1 biterdi
Ben kotu muyuz dedim timsah armudu?
Serkan dayıma agir ithamlarda bulunmaktan kacinalim sayin yönetici bey.
Avokado (Persea americana), anavatanı Orta Meksika olan çiçekli bitkiler (kapalı tohumlular) sınıfından tarçın ve kafur ağacını da içine alan defnegiller familyasına ait bir ağaç ve bu ağacın meyvelerinin adıdır. Timsah armudu da denen avokado meyveleri, küre biçiminde, oval, elips ya da armut gibi eriksi tipli yeşil, kırmızı ya da erguvani renktedir.
Ya nasıl beklemediği bir yara almış? Her sene kadiköyde max 1 puan alıyorduk bu sene 3 puan aldık ordan bir kere avantajı var. Iyi oynarken beklemediği bir kayıp diyosan haklısın. Ama önemli olan oyun. Sürünerek 1 puan almak var böyle iyi oyun bana ışık veriyorTerim beklemedigi bir yara aldi bjk macina yine final olarak cikacak
Yaw insanin aklina ilk yaridaki maclar geliyor, bu sefer kendi ayagina degil kendi kafasina sikmis olmaz ins
Terim beklemedigi bir yara aldi bjk macina yine final olarak cikacak
Yaw insanin aklina ilk yaridaki maclar geliyor, bu sefer kendi ayagina degil kendi kafasina sikmis olmaz ins
Ya nasıl beklemediği bir yara almış? Her sene kadiköyde max 1 puan alıyorduk bu sene 3 puan aldık ordan bir kere avantajı var. Iyi oynarken beklemediği bir kayıp diyosan haklısın. Ama önemli olan oyun. Sürünerek 1 puan almak var böyle iyi oyun bana ışık veriyor
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cnm sen su fener macindan once kadikoy deplasmanina 1 puan sivas deplasmanina 1 puan yazip sonra "sakin olun sampiyonuz" diyen insan evlatlarindan birisin sanirim. Oyle bir hayat yok. Nasil ki kadikoydeki macta puan kaybetseydik sampiyonlugun disinda olacaktik bu mac da oyle bir mac. Ben 8 hafta once bjk macina kadar her maci kazanmaliyiz yoksa imkansiz yazmistim geldigimiz durumda bu mac bizi sampiyonluktan edebilir bile.Ya nasıl beklemediği bir yara almış? Her sene kadiköyde max 1 puan alıyorduk bu sene 3 puan aldık ordan bir kere avantajı var. Iyi oynarken beklemediği bir kayıp diyosan haklısın. Ama önemli olan oyun. Sürünerek 1 puan almak var böyle iyi oyun bana ışık veriyor
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cnm sen su fener macindan once kadikoy deplasmanina 1 puan sivas deplasmanina 1 puan yazip sonra "sakin olun sampiyonuz" diyen insan evlatlarindan birisin sanirim. Oyle bir hayat yok. Nasil ki kadikoydeki macta puan kaybetseydik sampiyonlugun disinda olacaktik bu mac da oyle bir mac. Ben 8 hafta once bjk macina kadar her maci kazanmaliyiz yoksa imkansiz yazmistim geldigimiz durumda bu mac bizi sampiyonluktan edebilir bile.
Biraz beynini kullansan terim'in mac sonu aciklamalarina baksan durumu anlarsin zaten.
"Her sene 1 puan alirdik ordan avantaj var"
Kapasiteniz bu cumleyi kurmaya yetiyorsa gidin baska yerde yazin yaw
Kopariz demedim bu macta yara aldigimiz icin onumuzdeki maclarda kopma ihtimalimiz dogdu yani puan kaybetme luksumuz yok dedimYa demir bu ligde kimse iki mac kazanamiyor. Şampiyonluk yarisindan kopmayiz. İki tane iceride mac var.
Zannediyorum ki bir kac puan daha toplamanin kimseye zarari olmazdiİlk yarida olan maclari kazansak belki suan ayni kadro devam ediyordu. Geçmiş geride kaldi artik.
Zannediyorum ki bir kac puan daha toplamanin kimseye zarari olmazdi
Birruh biddem nefdik ya TerimElbette ama iste olaylar o kadar düz seyretmezdi. Düz mantik olarak düşünürsen haklisin ama. Bizim radikal değişik yapmamız lazimdi. Dedigim gibi bence ligin en zor deplasmanini gectik bir sekilde. Bundan sonrasi hocaya kalmis