- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
fmde mançester yunaytıdı eski günlere döndürme vakti geldiyaptığı hataları da söylemek icab ederEkli dosyayı görüntüle 74252
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fmde mançester yunaytıdı eski günlere döndürme vakti geldiyaptığı hataları da söylemek icab ederEkli dosyayı görüntüle 74252
çok güçlü yav. ben de arsenalimi düşündüm ama arteta'ya kıyamadım. gs kariyerimde arteta ile arsenal üst üste 2 cl aldı, plde 2 senedir 2. oluyolar ama. 2 seneye tüm kupaları toplayacak kadroyu kurarsınfmde mançester yunaytıdı eski günlere döndürme vakti geldi
yaptığı hataları da söylemek icab ederEkli dosyayı görüntüle 74252
Naber lan Zurnacı hafta sonu IBB maçı oynanırken ortalarda yoktun.Ahımız var ahımız
Edit :Aysal topiki sandım
zerkanın peşini bırakNaber lan Zurnacı hafta sonu IBB maçı oynanırken ortalarda yoktun.
sent via GSC
peşinde olurumSana ne.
sent via GSC
Işine bak.peşinde olurum
laflarına dikkat et
geçmiş olsun o vakitIşine bak.
sent via GSC
Uzucu 1 musabaka idiNaber lan Zurnacı hafta sonu IBB maçı oynanırken ortalarda yoktun.
sent via GSC
Evet beyler 26 Nisan 1996'da GSC olsaydı bu habere tepkiler ne olurdu?
Ekli dosyayı görüntüle 74343
Ekli dosyayı görüntüle 74344
Agnelli
Maçlar ertelenirse o arada Luyindama kesin iyileşir. Hoca boss yerine evladı Sekidika'yı kadroya aldı(!) hepimizin bildiği üzere. Bunu bile ön göremeyen ftor hemen istifa etmeli etmezse yaka paça tutulup kulüpten defedilmelidir. (Mümkünse antrenman esnasında).
Coronavirüs bende mutasyona sebep oldu. Vizyoner güçlerim aktive olmuş vaziyette Umut. Gerçekleri görmeye başladım.Yazik yazik. Terimci demistik. Ağabey demistik. Meğer aysalci bir vatandassin haaa