Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keçi kaya tuzunu yalar gibi bu herifi savunan yalayanlara gelsin bu oyun . ağzınıza kürekle sabaha kadar çaksak yine de bıkmazsınız ? şu oyuna bak rezalet. sanki orta sıradaki iki takımın gazozuna maçına çıkmışız.
havlu da attık geçmiş olsun .

Mac sonu gereksiz gevezelik yapıp pfdkya sevk edilmezsin umarım.

Kaybedilen bir sey yok.

Mac sonu gereksiz gevezelik yapıp pfdkya sevk edilmezsin umarım.

Kaybedilen bir sey yok.

lig hala bizim elimizde zaten

ama maç önü röportajı duyunca anlamıştım zaten

büyük ihtimallede maçın içinde maç sonunda yapacağı şovu sahadan daha çok düşündü

Küme düşme hattındaki takımlar ile arka arkaya oynayınca buradakiler ve sen, kenndini gerçek bir hoca sandın ama iş biraz dişli takımlara gelince foyan ortaya çıktı.

450 milyon liralık takıma oynattığın leş futbolu da al git torun sev.

lig hala bizim elimizde zaten

ama maç önü röportajı duyunca anlamıştım zaten

büyük ihtimallede maçın içinde maç sonunda yapacağı şovu sahadan daha çok düşündü
2 haftada 4 puan biraktik. Umarım aramayız bu kayiplari. Ve umarım mac sonu gereksiz zirvalamaz.

Seyircisiz oynamak çok büyük dezavantaj oldu ama bence takımı iyi hazırlamamış. Aşırı bir gevşeklik vardı. Oyuna çok yavaş başlıyorduk. Ayrıca Ömer 2. yarı etkili olduğumuz çoğu atakta vardı. Belhanda tercihi de rezalet bir tercih. Bıktım her fırsatta evladını oynatmasından. İlk yarı hep pozisyona giremedik hem de duran toplardan oldu.

Neyse şampiyonluk şansımız hala var ama 5 deplasmanımız var. Bence ertelenecek ama bir ihtimal ertelenmeyıp seyircisiz devam etse bile hepsinde çok zorlanacağımızı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt