Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yenilmekten çekinip beraberliğe çok da üzülmediğini düşünüyorum ama kendimizi zor duruma soktuk. buradan çıkmamızı mümkün görmüyorum.

bana göre başakşehir'i deplasmanda yenme ihtimalimiz yok.

o maça beraberliğin bize yarayacağı bir tabloda gidersek ancak şansımız olur ama bundan sonra zor.

Su Belhanda sevdan yedi bitirdi bizi. Hemen ilk firsatta su herifi sahaya sürmen baydirdi. Koca bir ilk yariyi cöpe attik.

Ömer ikinci yari girdi 2 dakika da Belhanda dan fazla hareketlilik getirdi oyuna.

tff den konuşursan ayıp edersin hocam seyirci bu macta en son konusulacak şeydi

macı kimler nasıl verdik herkes gördü macı almak istemedık t

Tmm ben de hocalığını beğenmiyorum, hatta hoca olarak da görmüyorum ama daha kaybedilmiş bir şey yok, abartmayalım...

Bir kerede delikanli olunda hocamizin taktiksel olarak ezik ve forma adaleti olmadigini kabul edin.

Sizin gibi sonsuz biat edenler yuzunden kendini hic bir zaman gelistirmiyor.

Egolu ve kibirli bir karaktere sahip olam adam, senede 3milyon aliyor, anca agliyor.

seyircisiz falan anlamam mazeret değil bunlar. kadıköy deplasmanında o atmosferde karakter koyup yeniyorsun ama iki rakibin de 2 puan kaybetmiş ve sen evinde hımbıl gibi top oynuyorsun . ayıp be adamlar kontra kovalamaktan başka bir şey yapmadılar onlar korktu sen daha çok korktun

Adam büyücü değil seyircisiz maçtaki isteksizliğe kaçan gollere ne yapsın. Feghouli ve onyekuruya ayak mı taktırsın?

Hani fener maçında Belhanda tercihini anlarım. Fenerin baskılı oynayacağını öngördün. Bu maçta rakibin geriye çekileceği belliyken Belhanda tercihi belki maça mal oldu. Emre ilk 11 oynasaydı karombelden bir gol yazmıştı.

Seyircili olsa başka bir onbir mi çıkaracaktır hoca. Olmadık işler yapıyor milletin ekmeğine yağ sürüyor. Bitmiş birsey yok doğrudur ama çok saçma puanlar kaybediyoruz. Şu Beşiktaşı yenemememiz ayıp.

Kargalar için hava sahasını açtırdın yine hocam ne diyelim. Bjkli kargalar da değil bunlar... Neyse, yapacak bir şey yok.

Ben ligin ilk yarısı Fatih Terim'i çok eleştirdim ancak bugün ki maçta kaçan puan kaybını Fatih hocaya bağlamak insafsızlık olur Feghouli denen sığır o golü atacak abi, Onyekuru geldiğinden beri dünya kadar pozisyona girdi 1 golü var evet bende seviyorum Onyekuru'yu ama çok gol kaçırıyor.

Her mac 85e kadar bekle, yok konuşulacak çok şey var de.
Konuşulacak tek şeyimiz bu takımda yedekte ki olursa olsun oyuna sokulmuyor bekleniiyor ama sonraki hafta o oyuncu oynayabiliyor bunu çıkıp anlat koknusmamiz/konusman gereken şey bu.

hocam galip durumda değilken yada beraberlik işine gelmiyorsa 85 den sonra adam değiştirme huyundan vazgeç yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt