# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik Direktörümüz Fatih Terim Olmalıdır

Kim ne derse desin?

tarihler başarılarla dolu bir kulubun teknik adamı olarak faith terim geçiyor ise,

kimilerine göre o dönem ki kadro iyi diyorlarsa bile, o kadroya anadoludan ismini duymadığınız oyuncularla avrupa zaferlerine koştuysa,

onuru ve gururu yaşatan en iyi futbolun hücüm futbolu olduğunu bize yansitıysa,

gelene geçene sallamayıp adam gibi susup kendine yapılan haksızlıkları dile getirmediyse.

gaz getirerek oynatılan denilsede futbolcularına inancı-sorumluluğu-güveni sağlayıp taktiksel olarak çalışmalarıyla o oyuncuları gelişiminde fayda sağladıysa,

hatalı olduğu zamanlarda bütün dünyada o suçluymuş gibi görülüp kimseden maddi beklentiden olmadan istifa ediyorsa,

VEE EN ÖNEMLİSİ GERÇEKTEN FUTBOLUN BEŞİĞİ OLAN ŞANLI GALATASARAYIN KAPTANI-TEKNİK ADAMI - TARAFTARI İSE

BENİM LÜGATİMDA TEKNİK DİREKTÖR İMPARATOR FATİH TERİMDİR.:animation:

Cevap: teknik direktörlüğün lugatta ki karşılığı- fatİh terİm'dİr.

allah allah.nedir abi bu pohpohlama baslıga bakar mıısın?

fatıh terım baslıgı altında tartısıyoruz.herkesın kendıne aıt saygıdeger bi fikri var.

bu nasıl bi başlıktır

Cevap: teknik direktörlüğün lugatta ki karşılığı- fatİh terİm'dİr.

allah allah.nedir abi bu pohpohlama baslıga bakar mıısın?

fatıh terım baslıgı altında tartısıyoruz.herkesın kendıne aıt saygıdeger bi fikri var.

bu nasıl bi başlıktır

fikrini söyleyen söylesin buna hakkım yoksa adminler kaldırabilir bu konuyu. ben aynı sohbetleri etmekten sıkıldım. ben kimseye burda hakaret etmiyorum benim görüşümü beğenen beğenir - beğenmeyen beğenmesin.

Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

U. A. secilirse banko FT olacak da

Sayın Ünal Aysalın konuşmalarından , şunu anlıyabiliriz futbolu bir ekip yönetecek ,futbol şübesi olmıyacak, profesyoneller görev yapacak, vs, vs ..Şimdi bu durumda F.Terim ya kendi ekibiyle gelecek , yada hiç gelmiyecek , başka bir teknik adam ,üstünde profesyonel olan ama futbol şübesi olmıyan bir yapıya gelebilir..

F.Terim her şeyi ben yaparım , herşey benden sorulur ,futbolda benden başka kimse ilgilenemez dermi ( demişmidir ) diyebilirmi ,bu bir sır.

Eger Lusecu gelirde üstünde bir kişi isterse , ekible çalışmak isterse, veya oradaki rahatlıgı bırakmazda gelmiyebilir

Gerest ise oda mukaveleli (aynı Lusecu gibi ) bide bunların TAzminatı var, muhtemelen seçim garanti olmadan açıklama yapılmamasının sebebi,o teknik adamların sözleşmelerininden , tazminatta varsa onun için fazla ses çıkmıyor..

Belkide uzamasının sebebi Terimin kabul etmediginden, ötekilerdede sorun olacagından , fazla ses çıkmıyor..

Belkide Terimin seçimi bekledigi , ( hatırlayın rahmetli CANAYDININ ,gönüllerin teknik adamını getiriyoruz demesi ) üzerine o geldigi sene Canaydının seçimi kazanıp , Teriminde başarısız olması bugünlerdeki kararını etkiliyor olabilir ..

Kendi üzerinden seçimi kazanan Canaydın ,daha sonra Terimi yollamak zorunda kaldıgından şimdide Terimin SÜTTEN AGZI yandıgı için AYRANI , üflüyerek içmeye çalışıyor...

14 MAYIS CUMARTESİ günü GALATASARAY ın kurtuluş günü olacaktır...( yada HAYAL KIRIKLIGI )

Tercih üyelerindir..

Taraftara kalsa başkan bellide , iş üyelerde , onlarda adaylardaki vizyonu görüp dogru karar vermesi gerek yoksa , GS bir on sene geriye gider..

SAYGILAR...

luce en doğru isim, ikinci olarak gerets, çare yoksa terim.

bu ülke böyle yahuu ne diyeyim..

ben poh pohlamıyorumm olanları yazıyorum. eleştiri yapanlara hakaret etmeden tabi.

morunhio gelir hemen 2 yenilgide çok bencil-ne dediğini bilmeyen-asabi olur

başarılı olur kral olur

luce iyi olursa baba luce olur- iki başarısızlıkta luce hep defansif oynatıor korkak oynatılıyor denir.

başkası gleir oo dünyanın tkenik adamı geldi- dünyaya rezil etti bizi denip göndeirilir..

bunu orta yolu bu belli ama. kendi içinden çıkan birine bu tahammulsüzlük niyee. doğrularıda yalnışlarıda var ama vizyonsuz olarak görmek beni deli ediyor... bugune gleen 4 teknik adamdan hangisi kötüydüki... ben daha iyisi bulanacaksa bulunsun diyorum ama bugunlerde daha iyisi varmı?

Arkadaşlar bu ortam ne Lucescu nede Gerets bana göre başarılı olamaz cadı kazanı var floryada ıstenmeyen hocayı futbolcular gönderıyor bu gerçeği hepimiz biliyor Fatih terim bunları tek tek bulup çıkaracak kişidir inş Fatih terim gelir her konuda tek yetki verilir gorurum o zaman ben futbolcuları..

yahuu benim bir yazım vardı bu aynen yazıyorummmmmmmm.

Sabredelim derken; yine geç kalmayalım?

hamti yolcu real madride

selçuk inan sezon sonunda bi yere gidecek avrupa

mehmet ekici werder bremen

drogba real madrid

ochoa manchester city

cenk tosun yerinde kalıyor

tawio milana gitti....

ersan beşiktaş - galatasaray arasında

luce s.donekste hala anlaşmalı

fatih terim anlaşıldı gözüyle bakılıyor ama net cevap yok

eee kimi alacaz - geriye iyi takım dediğimiz olguyu hangi futbolcular yaratıcaz???

en dogru tercih fatih terim olur. luce zaten gelmez. geretsi bazilari neden istiyor anlamis degilim. gerets gelecegine abdullah avci veya tolunay kafkasi tercih ederim.

[video=youtube;yX39J_YyKbs]https://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs&feature=player_embedded#at=64[/video]

bence yeni hocamız olmalı.bızım arkadasllar gazı sever

edit:terimden tamamen alakasız koydugumu belırtmek isterım

felaket bisey ya...ben bile dünyayi yakacak hale geldim...bu adam cok iyi gaz veriyor :asd:

Genc milli Takimla Akdeniz sampiyonlugu, namaglup Uefa kupasini kazanmak, Avrupa'da milli takimla yari final, 4 yilda 11 kupa falan hep gaz sonucu. Oyle bir gaz ki bazilari hala hissediyor hazimsizliktan o gazi. Soda icerlerse iyi gelir.

Harika birsey ya; tuylerim diken diken oldu. Bunu bizim takimin basina getirmek sart :D

Genc milli Takimla Akdeniz sampiyonlugu, namaglup Uefa kupasini kazanmak, Avrupa'da milli takimla yari final, 4 yilda 11 kupa falan hep gaz sonucu. Oyle bir gaz ki bazilari hala hissediyor hazimsizliktan o gazi. Soda icerlerse iyi gelir.

Anlatamazsın abi zamanında adamın biri yaymış hoca sadece gaz veriyor diye yada facede youtube da iki videosunu izlemişler Hocanın sonra Hoca gazcıya çıkmış sanki adamla aynı soyunma odasında durdularda taktiğini tekniğini dinlediler :D İnsanlarımız alemmm.

[video=youtube;yX39J_YyKbs]https://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs&feature=player_embedded#at=64[/video]

bence yeni hocamız olmalı.bızım arkadasllar gazı sever

Parasi neyse verelim, motivasyon hocamiz olsun :D Müthis. Böyle bir gazlama görmedim, duymadim :)

Anlatamazsın abi zamanında adamın biri yaymış hoca sadece gaz veriyor diye yada facede youtube da iki videosunu izlemişler Hocanın sonra Hoca gazcıya çıkmış sanki adamla aynı soyunma odasında durdularda taktiğini tekniğini dinlediler :D İnsanlarımız alemmm.

videoyu tamamen fatıh terımden bagımsız koymustum,belırtmek isterim

videoyu tamamen fatıh terımden bagımsız koymustum,belırtmek isterim

Yok o videodan bahsetmiyorum Diyarbakırda ve sanırım bir avrupa maçı öncesı Hocanın motivasyonu ile ilgili videoları var onlar için demiştim senin videonun Hocayla bağlantısı yok zaten fakat dehşet birşey olduğu kesin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt