# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

o ne ya koca başkan inmiş gaz veriyor. teknik direktörleri, antrenörleri yok mu bunların :)

ünal aysal'ı düşünsenize inmiş bağırıyor böyle :D

o ne ya koca başkan inmiş gaz veriyor. teknik direktörleri, antrenörleri yok mu bunların :)

ünal aysal'ı düşünsenize inmiş bağırıyor böyle :D

Abi adamın sesi eski Türk filmlerinde fabrikatörleri oynayan jönler gibi yaratacağı etki bambaşka olurdu heralde :D

Beyler Fatih Terim Türkiye'de gördüğü haksız eleştiriler ve Galatasaray'daki son dönemi nedeni ile Türkiye'de çalışmak istememesi çok doğal..

Bence onu hiç kimse ikna edemez. Ne Adnan Polat ne Ünal Aysal ne de Ali Dürüst..

Tek bir etken onu ikna edebilir. Galatasaray taraftarı.. İmparatorun dönüşü için gerekirse kampanya başlatalım. UltrAslan'ın maçlarda başlattığı kampanyaya destek olalım.

İMPARATOR GERİ DÖN..

Böyle bir haber çıktı bilmiyorum ne kadar doğru

Fatih Terim rotasını belirledi

Fatih Terim'in ismi G.Saray ve Beşiktaş için sıkça geçiyor ama başarılı hoca bu gelişmelerden rahatsız. Fatih Terim, "Beşiktaş ve G.Saray ile görüşmedim. Böyle bir düşüncem de yok.

"BENİM AĞZIMDAN BİR AÇIKLAMA DUYMAZSANIZ İNANMAYIN"

Yurt dışında bir takımı çalıştırmak istiyorum. Teklifler de var, değerlendiriyorum" diye konuştu. Hakkında sürekli farklı haberler çıkmasına sinirlenen Fatih Terim, "Benim ağzımdan bir açıklama duymazsanız inanmayın. Transfer dönemlerinde bunlar olur. Hocasız kalan takım için hep benim ismim geçiyor" ifadesini kullandı

Fatih Terim rotasını belirledi - Kral spor

Böyle bir haber çıktı bilmiyorum ne kadar doğru

Fatih Terim rotasını belirledi

Fatih Terim'in ismi G.Saray ve Beşiktaş için sıkça geçiyor ama başarılı hoca bu gelişmelerden rahatsız. Fatih Terim, "Beşiktaş ve G.Saray ile görüşmedim. Böyle bir düşüncem de yok.

"BENİM AĞZIMDAN BİR AÇIKLAMA DUYMAZSANIZ İNANMAYIN"

Yurt dışında bir takımı çalıştırmak istiyorum. Teklifler de var, değerlendiriyorum" diye konuştu. Hakkında sürekli farklı haberler çıkmasına sinirlenen Fatih Terim, "Benim ağzımdan bir açıklama duymazsanız inanmayın. Transfer dönemlerinde bunlar olur. Hocasız kalan takım için hep benim ismim geçiyor" ifadesini kullandı

Fatih Terim rotasını belirledi - Kral spor

Valla biz onun yalancısıyız kendi ağzıyla söyledi yakında ismimi daha çok duyacaksınız diye :)

terim devra arasinda polat'a: aile olarak kararimizi verdik. prensip olarak tr de takim calistirmayacagim demis.

terim'i unutun dermisim :)

diger adaylara yönelelim. terim söyledigi lafi yermi sizce?

tribundergi

dedikodu adanaspor baskani bayram akgün: "fatih terim galatasaray'a gidiyor, ersan gülüm'ü ona söz verdim"

Ersan gerçekten nokta transfer olur.Hem sol ayaklı hem de topu iyi sokabiliyo oyuna

Terim sezon ortasında gelicek bir T.D. değildir. Kaldıki şuan kulübün en zor durumda olduğu an ve yarın ( C.tesi ) başkanlık adaylarından ünal AYSAL başkan olarak ayrıldığında FT için bütün zemin hazırlanmış olucaktır. Terim bu kadar isteğe, Galatasaray'ımızım bu durumuna daha fazla seyirci kalamaz bence.. 15 mayıs sabahı bembeyaz bir sayfa açıyoruz ve diyoruz ki :

Ünal aysal başkanlığında Grande Terim..

Beyler Fatih Terim Türkiye'de gördüğü haksız eleştiriler ve Galatasaray'daki son dönemi nedeni ile Türkiye'de çalışmak istememesi çok doğal..

Bence onu hiç kimse ikna edemez. Ne Adnan Polat ne Ünal Aysal ne de Ali Dürüst..

Tek bir etken onu ikna edebilir. Galatasaray taraftarı.. İmparatorun dönüşü için gerekirse kampanya başlatalım. UltrAslan'ın maçlarda başlattığı kampanyaya destek olalım.

İMPARATOR GERİ DÖN..

Arkadaşlar bu düşüncem doğrultusunda facebook'da bir sayfa kurdum. Sizlerin de yardımını bekliyorum.

İMPARATOR GERİ DÖN | Facebook

gecekse sportif direktör olsun

td abdullah avci

Abdullah avci gelsin basaridan basariya kosalim :)

Bu eleman bişeyler söylemiş ama doğru mu bilemem.Ciddi gibi duruyor.

Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt