# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 3. Terim dönemi

tuncay gelmesin aman. gerisi gelir :)

3 mayıs yeni bir başlangıç için yeni adımların atılacağı bir tarih olur bence.

ve sonrası....

14 mayıs seçim yeni başkan ünal aysal ve ekibi.

17 mayıs ön anlaşma fatih terim ( uefa kupası final günü )

31 mayıs arda veya diğer kalacak isimlerle 2 yıllık anlaşma.

haziran ayı..... transfer nöbeti tarihinin en büyük günlerini yaşayacak yüzlerce isme yorum yapılcak. alıncak futbolcular bize başka bir heycan yaratacak.

temmuz ayı.. son transferlerle beraber hazırlık maçları başlayacak. veee işteee ondan sonra dananın kuyruğu koapacak

Futbolculuguna lafim olmaz Abi.

Ama karakterinin ve gönlünün rengi sari lacivert. Kendisinin bize ulu orta küfür etmisligi vardir, bilmem bilirmisin.

Böyle birine gerek yok.

Murat, Emre'de Fener'e gol atınca deliler gibi sevinmişti. Bu topik de birisi bu videoyu paylaşmış. Topuz ben BJK formasından başka forma giymem dedi. Canlı yayında konuştu adam. Daha ne yapsın. Ama Fener gitti aldı. Şimdi adamlar şampiyonluğa koşuyor. Tuncay Türk Futbolu'nda oynar ve Galatasaray'a katkı sağlar. Bırakalım artık bu amatör düşünceleri. Tuncay bize faydalı olur mu olmaz mı onu konuşalım. Bence olur. Ben gelirse sevinirim. Çünkü Galatasaray'a katkı sağlayacaktır. Eminim O da pişmandır o laflardan

Ayrıca Tuncay'ın karakteri sağlamdır. İyi bir insanmış. Arda falan da seviyor. Sen de ben de herkes küfrediyor diğer takımlara. O kameralar önünde yaptığı için hata yaptı.

Murat, Emre'de Fener'e gol atınca deliler gibi sevinmişti. Bu topik de birisi bu videoyu paylaşmış. Topuz ben BJK formasından başka forma giymem dedi. Canlı yayında konuştu adam. Daha ne yapsın. Ama Fener gitti aldı. Şimdi adamlar şampiyonluğa koşuyor. Tuncay Türk Futbolu'nda oynar ve Galatasaray'a katkı sağlar. Bırakalım artık bu amatör düşünceleri. Tuncay bize faydalı olur mu olmaz mı onu konuşalım. Bence olur. Ben gelirse sevinirim. Çünkü Galatasaray'a katkı sağlayacaktır. Eminim O da pişmandır o laflardan

yav sende hep abartmayalım diyosun. biz geniş davranmaktan bu haldeyiz. artık birşeyleri abartmamız gerekiyor. yoksa belimizi dogrultamayız..

Kaynak nekadarda güvensiz bi kaynak olursa olsun , bence haber dogru , çunku Durustun en istediği TDların başında Fatih Terim geliyor , bunuda herkez biliyor .

Tuncay bitmiş bir oyuncudur, ismini tartışmaya gerek yoktur. Geçiniz.

emre fb ye gol atinca sevinmesi normal ama tuncay küfür etti

bu servet seneye bu takımda olmamalı... kaleye sinan bolatı alırsın. defansa saglam 2 yabancı alırsın.. servetin hatalarına daha katlanamam.. göz var nizam var. egosu yüksek bir adam. beşiktas macının uzatma dakikalarında besiktaslı futbolcuya calım atma egosundaydı...

Valla Abi, beni baglamaz digerlerinin ne yaptigi. Sevinmek, baska forma giymem demek ile, ulu orta küfür etmek ayri bir olaydir bana göre.

Bizi Fener ve Besiktas gibi klüplerden ayiran seylerden biri, bazi degerlere cok önem vermemizdir.

Amatör düsünce demissin, bana göre Galatasaray`a yakisan bir düsüncedir benim düsüncem.

Tuncay bulunmaz hint kumasi da degil ayrica.

Ben kesinlikle kendisini bu arma altinda, bu forma altinda, görmek istemiyorum.

Senin görüsünede saygi duyarim ama katilmam mümkün degil.

yav sende hep abartmayalım diyosun. biz geniş davranmaktan bu haldeyiz. artık birşeyleri abartmamız gerekiyor. yoksa belimizi dogrultamayız..

Bence abarttığımız için bu haldeyiz. Christian, Santos, Alex. Aykut Kocaman bu 3 adamla sene başında kapıştı. Hatta bir tanesi küfür etti Kocaman'a dimi? Adam hepsini geri kazandı. Kardeş artık böyle şunu yaptı bunu yaptı demenin zamanı değil. Hoca istiyorsa, takıma katkı sağlar diyorsa, Galatasaray'ın yüksek menfaatleri için alacaksın ve taraftar da destek verecek. Taraftar artık destek versin. Şimdiden başlasın hatta.

tuncaydan baska adammi yok,aziz istese zaten geri alirdi

Bence abarttığımız için bu haldeyiz. Christian, Santos, Alex. Aykut Kocaman bu 3 adamla sene başında kapıştı. Hatta bir tanesi küfür etti Kocaman'a dimi? Adam hepsini geri kazandı. Kardeş artık böyle şunu yaptı bunu yaptı demenin zamanı değil. Hoca istiyorsa, takıma katkı sağlar diyorsa, Galatasaray'ın yüksek menfaatleri için alacaksın ve taraftar da destek verecek. Taraftar artık destek versin. Şimdiden başlasın hatta.

sence aykut kocamanmı kazandı santosu aziz yıldırımmı?

Tuncay bitmiştir, o bitmiştir bu bitmiştir. Ne kadar çok biliyolar yahu. Millet Necati için de bitti dedi zamanında adam hala atıyor. Tuncay bitmiş falan değildir. Türkiye liginde deli gibi oynar. Bize gelir gelmez onu bilmem ama kime gelirse gelsin oynar. Nihat değildir Tuncay

hem tuncayda bize gelmek istemez. anlıyacagın olmaz bu iş. ha diyelim geldi. GS IMIZDAN vazmıgecicez hayır. kabullenecez baska yolu yok..

Eyvallah. Benim dediğim bu. Destek veririz. Olmazsa olmaz. Şimdi gelse 15 gol atsa sevinmeyecekler mi Tuncay'a kızanlar. Hiç işte laf olsun

biz hala akan bir derenin ayni suyunda yikanmaya calisiyoruz kanimca,koskoca dunyada terimden baska teknik diroktor kalmadimi yahu, tamam 96-2000 yilallari hayal gibiydi hepimiz icin ama bitti, terim ondan sonra fiorentina milan ve milli takimi calistirdi sonuclari ortada,dunle beraber gitti duna ait ne varsa bugun yeni seyler soylemek gerek ,ne lucesku ne gerets getiricen yepyeni bir isim (bana kalsa tugay kalsin takimin basinda tek yetkili olarak) butun curuk elmalari yollucan takimdan butun yetkileri teknik direktor ve ekibine vericen ayni zamanda bu ekibe zaman taniyacaksin bir iki mac kaybedince baslamican homurdanmaya,benim fikrim unal aysal baskanliginda keske rijkaard ile neskens geri gelse eger eskilerden birini getirmek bu kadar cok istiyorsak ,cunku bu zamandan sonra rijkaardin istedigi adamlar buyuk bir olasilikla alinicak kaldiki adam bu kadroyu bu senenin basinda gidene kadar nasil oynatiyormus hepimiz gorduk ondan sonra gelen teknik direktorlerin performansina bakarsak :)

Eğer Terim gelirse hamit gibi selçuk gibi mehmet ekici gibi kaliteli yerlilerin bize gelme şansı artar.Bu fırsatı bulmuşken Fatih Terim'den başkasını düşünmek hata olur.

Kardeş kim kazandıysa kazandı. Ne alaka yani. Yönetim de yazacaktım unuttum. Ne farkeder ya. Anlatmak istediğim o değil ki. Sonuçta sen destek vermelisin.

ben işim cıkmassa bazı maclara gidiyorum.. destegimi veriyorum ama işte şu ruhsuz herifleri görünce ruhen daralıyorum. kusura bakma amacım senle tartısmak degil.. yanlıs anlama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt