# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 3. Terim dönemi

konu fatih terimden çıktı- tuncaya döndü. tuncay alırsın tamamda. yeni bir vizyon yeni takım diyoruz. geleceği olmayan ne yaptığı belirsiz olacak biri yerine. volkan şen veya yabancı olarak hakkımı kullanırım daha iyi.

biz hala akan bir derenin ayni suyunda yikanmaya calisiyoruz kanimca,koskoca dunyada terimden baska teknik diroktor kalmadimi yahu, tamam 96-2000 yilallari hayal gibiydi hepimiz icin ama bitti, terim ondan sonra fiorentina milan ve milli takimi calistirdi sonuclari ortada,dunle beraber gitti duna ait ne varsa bugun yeni seyler soylemek gerek ,ne lucesku ne gerets getiricen yepyeni bir isim (bana kalsa tugay kalsin takimin basinda tek yetkili olarak) butun curuk elmalari yollucan takimdan butun yetkileri teknik direktor ve ekibine vericen ayni zamanda bu ekibe zaman taniyacaksin bir iki mac kaybedince baslamican homurdanmaya,benim fikrim unal aysal baskanliginda keske rijkaard ile neskens geri gelse eger eskilerden birini getirmek bu kadar cok istiyorsak ,cunku bu zamandan sonra rijkaardin istedigi adamlar buyuk bir olasilikla alinicak kaldiki adam bu kadroyu bu senenin basinda gidene kadar nasil oynatiyormus hepimiz gorduk ondan sonra gelen teknik direktorlerin performansina bakarsak :)

Sonuçları ortada derken?

Fiorentina - İtalya Kupası kazanıldı.

Milan - Rijkaard'ı nasıl gönderdilerse öyle gönderildi. Futbolcular kuyusunu kazdı. Hatta itiraf ettiler

Milli takım. Avrupa 3. sü.

Başka?

Birileri bazi seyler icin karsi koymalidir ki, etik degerlerimizi cignemiyelim.

Sadece birilerinin elinde yetki var diye kafasina göre herseyi yapamaz. Bizde bu yok.

Tuncayi getirdiler diye ben desteklemek zorundamiyim kendisini. Degilim.

Su anda Galatasaray formasi icin ter dökenleri bile desteklemiyoruz dogru dürüst. Kaptani bile yuhluyoruz. Tuncay kim yahu.

En ufak bir kötü gidisatta Tuncayi linc ederler.

Yani benim anlamadigim alinabilecek tonla adam varken, neden Tuncay. Gerek yok hocam, gercekten.

Ayrica konu´yu da iyice saptiriyoruz. Ben kendi adima devam ettirmiyecegim bu muhabbeti.

Sana bişey diyim ve konu kapansın nolur. Tuncay 2007 yılında Fener'i tek başına şampiyon yapmıştır. Evet abartmıyorum. Tek başına.

Tuncay bundan sonra anadolu takımlarında bile zor oynar.

biz hala akan bir derenin ayni suyunda yikanmaya calisiyoruz kanimca,koskoca dunyada terimden baska teknik diroktor kalmadimi yahu, tamam 96-2000 yilallari hayal gibiydi hepimiz icin ama bitti, terim ondan sonra fiorentina milan ve milli takimi calistirdi sonuclari ortada,dunle beraber gitti duna ait ne varsa bugun yeni seyler soylemek gerek ,ne lucesku ne gerets getiricen yepyeni bir isim (bana kalsa tugay kalsin takimin basinda tek yetkili olarak) butun curuk elmalari yollucan takimdan butun yetkileri teknik direktor ve ekibine vericen ayni zamanda bu ekibe zaman taniyacaksin bir iki mac kaybedince baslamican homurdanmaya,benim fikrim unal aysal baskanliginda keske rijkaard ile neskens geri gelse eger eskilerden birini getirmek bu kadar cok istiyorsak ,cunku bu zamandan sonra rijkaardin istedigi adamlar buyuk bir olasilikla alinicak kaldiki adam bu kadroyu bu senenin basinda gidene kadar nasil oynatiyormus hepimiz gorduk ondan sonra gelen teknik direktorlerin performansina bakarsak :)

galatasarayı 3 olarak başarılı sayan- takım ne kadar istediği gibi olmasada taktik olarak hiçbir faydasını göremediğim bir isme kesinlikle hayır diyorum şahsen. rejkard kim sahibi çıkar- kim artık ona kredi verir. galatasaray için kendi öz evledı olan neyin ne olduğunu bilen fatih terim gerek.

2000 sonraıs başarız görüyosunda.

avrupa şampiyonası yarı final

fioertinayı kupa finaline taşıdı

italyan başarısızz gördü milan teknik adam yaptı.

2.döneminde ilk sene son haftalara kadar şampiyonluk mücadelesi verdi. 60 mt ofsayt-beleş penaltılar bjk 100 yılı hatrına o sene 2. oldu. diğer sezonda ilk 6 içinde medya yüzünden gönderildi.

teşekkürler. boşuna demiyorlar. türkün yaptığı türkten başkası yapmaz diye. fb medyasını izlemeye devam edin.

Kupayı kazanmadı bu arada finale çıkardı orada yenildiler.Ama o Fiorentina iyi takımdı hakkaten.

galatasarayı 3 olarak başarılı sayan- takım ne kadar istediği gibi olmasada taktik olarak hiçbir faydasını göremediğim bir isme kesinlikle hayır diyorum şahsen. rejkard kim sahibi çıkar- kim artık ona kredi verir. galatasaray için kendi öz evledı olan neyin ne olduğunu bilen fatih terim gerek.

2000 sonraıs başarız görüyosunda.

avrupa şampiyonası yarı final

fioertinayı kupa finaline taşıdı

italyan başarısızz gördü milan teknik adam yaptı.

2.döneminde ilk sene son haftalara kadar şampiyonluk mücadelesi verdi. 60 mt ofsayt-beleş penaltılar bjk 100 yılı hatrına o sene 2. oldu. diğer sezonda ilk 6 içinde medya yüzünden gönderildi.

teşekkürler. boşuna demiyorlar. türkün yaptığı türkten başkası yapmaz diye. fb medyasını izlemeye devam edin.

Milana teknik direktör yaptı diye yazmış 6.hafta görevinden alındığını yazmamışsın .. fiorentinayı kupa finaline taşıdı demiş, uefada avusturyanın tirol takımına elendiğini yazmamışsın egoları yüzünden başkanla kavga ettiğinide bahsetmemişsin :) terim şuanda gerkeli bir hoca galatasaray için .. ama herkes onu kaldıramaz.. çekemez..

EDİT : Fatih terim kulüpten ayrılacağını açıkladıktan sonra takım büyük bir düşüşe geçmiştir .. ayrıca fiorentinanın kadrosu gayet iyi bir kadroydu Enriqo Chiesa ,Toricelli,nuno gomez, rui costa,sebastian frey.. şuanda aklımda kalanlar..

Kupayı kazanmadı bu arada finale çıkardı orada yenildiler.Ama o Fiorentina iyi takımdı hakkaten.

Evet haklısın. Pardon

Ayrıca o Fiorentina'dan gönderilmemeliydi. Orada Cheki Gori (İsmi nasıl yazılıyo bilmiyorum) denen başkanları vardı. Fatih Terim kendi popülerliğinin önüne geçince gönderdi adamı. Başarılıydı yani Hoca

Evet haklısın. Pardon

Ayrıca o Fiorentina'dan gönderilmemeliydi. Orada Cheki Gori (İsmi nasıl yazılıyo bilmiyorum) denen başkanları vardı. Fatih Terim kendi popülerliğinin önüne geçince gönderdi adamı. Başarılıydı yani Hoca

O Çeki Gori halen en nefret edilen adamdır Floransa'da.Terim'in şanssızlığı bir de geldiği gibi Batitsuta'yı romaya satmışlardı.O adamla oynama fırsatını bulamadı.

Milana teknik direktör yaptı diye yazmış 6.hafta görevinden alındığını yazmamışsın .. fiorentinayı kupa finalina taşıdı demiş uefada avusturyanın tirol takımına elendiğini yazmamışsın egoları yüzünden başkanla kavga ettiğinide söylememişsin :) terim şuanda gerkeli bir hoca galatasaray için .. ama herkes onu kaldıramaz.. çekemez..

Yazmayayım diyorum dayanamıyorum sana Ali SERHAAAAAAAAAATTTT.

Sende Servet ve bir kaç futbolcu Rıjkaard'a sabotaj yapınca konuşuyosun, ama Maldini ve bir kaç arkadaşı Terim'e sabotaj yapınca konuşmuyosun. Kendileri itiraf ettiler.

Fiorentina'yı kupa finaline taşımış işte. Sen neden kötü taraflarını görüyosun. Yahu bu adam ithal ettiğimiz ilk hocamız. Gurur duymamız gerekirken eleştiriyoruz. Nasıl bir zihniyet bu. Fatih Terim'i haketmiyoruz yemin ederim. Adam Türkiye'de çalışmıcam demekte çok haklı.

Fiorentina'nın başkanı Gori denen goril, kimse tarafından sevilmeyen, despot herifin tekiydi. En son kulübü satmaya kaltı ve taraftarlar tarafından tekme tokat kovuldu. O adama karşı mı savunuyosun Terim'i. Yazıklar olsun

O Çeki Gori halen en nefret edilen adamdır Floransa'da.Terim'in şanssızlığı bir de geldiği gibi Batitsuta'yı romaya satmışlardı.O adamla oynama fırsatını bulamadı.

Öyle kardeş öyle. Forumda Terim'e karşı Gori'ti savunanlar var yahu. İnanılır gibi değil. Gerçi o eleman Polat için canını verirdi ya. Beklenir yani

****nze de(floransa) fiorentina taraftarlari hala sever terimi ama benim soylemek istedigim baska bisey,artik o devrin bittigini dusunuyorum(bu kesinlikle benim dusuncem polemige girmek falanda degil hickimseyle amacim) hicmi yok dunyada su anki donemim futbolunu oyanatacak genc,iyi taktisyen,kompleksiz bir hoca :)

Fatih Terim´in Milan´dan gönderilmesinin tek sebebi Berlusconi´dir. Basarisizlikla alakasi yok. 11 Eylül saldirilari sonrasi Avrupa´da bir Müslüman düsmanligi hortlatildi (sistematik sekilde). Berlusconi hristiyan aleminde bir Anti-Islam harekati baslayacagini bildigi icin, Terim´in üstünü cizdi. Ne gariptir ki, olaylardan 1 hafta sonra taraftar "Taliban Terim" pankarti acmislardi.

Yazmayayım diyorum dayanamıyorum sana Ali SERHAAAAAAAAAATTTT.

Sende Servet ve bir kaç futbolcu Rıjkaard'a sabotaj yapınca konuşuyosun, ama Maldini ve bir kaç arkadaşı Terim'e sabotaj yapınca konuşmuyosun. Kendileri itiraf ettiler.

Fiorentina'yı kupa finaline taşımış işte. Sen neden kötü taraflarını görüyosun. Yahu bu adam ithal ettiğimiz ilk hocamız. Gurur duymamız gerekirken eleştiriyoruz. Nasıl bir zihniyet bu. Fatih Terim'i haketmiyoruz yemin ederim. Adam Türkiye'de çalışmıcam demekte çok haklı.

Fiorentina'nın başkanı Gori denen goril, kimse tarafından sevilmeyen, despot herifin tekiydi. En son kulübü satmaya kaltı ve taraftarlar tarafından tekme tokat kovuldu. O adama karşı mı savunuyosun Terim'i. Yazıklar olsun

Yazdıklarım 6. hafta göndeirlme sebeblerinin arasında costacurta.. sabotajı elbette .. ilk geldiğinde terim takımın 15 yıllık adamını yollamak isteyince evet büyük sorun oldu .. gori denen adama karşı kimseyi savunduğum yok ! gori denen adam takımın sahibiydi ve kulüb başkanıyla kavga etmenin o zaman bir artısı yoktu bir çok kez istifa edip gitmesi kendisi için daha hayırlı idi ki sonunda ettide .. yazıklar olsun filan cümleleride kullanmaktan seni men ederim buras bir forum olayı dramatikleştirmeye gerek yok...

Milana teknik direktör yaptı diye yazmış 6.hafta görevinden alındığını yazmamışsın .. fiorentinayı kupa finaline taşıdı demiş, uefada avusturyanın tirol takımına elendiğini yazmamışsın egoları yüzünden başkanla kavga ettiğinide bahsetmemişsin :) terim şuanda gerkeli bir hoca galatasaray için .. ama herkes onu kaldıramaz.. çekemez..

farkımız bu işte.

en kötülüklerini gören iyiliklerini görmeyen.

insanların sadece hatalarıyla değerlendiren bir futbol anlayışı.

milan tekni adam olmak ve ordan alınmak

trolden elenmek

vsssss..

m.unıted ferguson 1990 yılların başında adını sanı duyulmamış galatasaray elendi....

moruhıo hakaret etmediği dalga geçmediği takım kalmadı kavgasız.

ispanya teknik adamı dünya şampiyonu yaptı bjk kovulup.. futboldan hataların oyunu ama karaktersizce bahanelerin ardına sığnan teknik adam değil fatih terim

****nze de(floransa) fiorentina taraftarlari hala sever terimi ama benim soylemek istedigim baska bisey,artik o devrin bittigini dusunuyorum(bu kesinlikle benim dusuncem polemige girmek falanda degil hickimseyle amacim) hicmi yok dunyada su anki donemim futbolunu oyanatacak genc,iyi taktisyen,kompleksiz bir hoca

arkadaslar sizce hakan balta eski günlerine dönermi fatih terim ile?

sorun terimin gelmesinde degil sorun servetin hakan baltanın gitmemesinde..

****nze de(floransa) fiorentina taraftarlari hala sever terimi ama benim soylemek istedigim baska bisey,artik o devrin bittigini dusunuyorum(bu kesinlikle benim dusuncem polemige girmek falanda degil hickimseyle amacim) hicmi yok dunyada su anki donemim futbolunu oyanatacak genc,iyi taktisyen,kompleksiz bir hoca :)

Dünya da o futbol oynanıyor. Terim in taktiği, topa göre pozisyon dimi hocam. Top bizdeyken ayrı bir taktik, rakipteyken ayrı bir taktik. Bu sistem Türkiye'de tutar. Tutmaz mı? Tutar.

Bu kadar basit hocam. Ayrıca nereden bilebiliriz ki Terim'in taktiğinin hep aynı kaldığını. Belki bir şeyleri değiştirecek. Ona göre adamlar alacak. Belli olmaz. Lucescu'da 2001 taktiğiyle oynuyor hala. Ama adam başarılı. Tamam senin dediğine ok. Ama neden bunu istiyosun.

Bir gerçek var ki Terim'in hareketleri, konuşmaları insanları uyuz ediyor abi. Bence asıl bu insanlar kompleksli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt