# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

Bu takım başına ben lazımım. İlk sezonda her iki kupayıda kazanırım. Öbür sezonda CL'de en az gruptan cıkarırım.

2. terim faciası aklımızda 30 yabancı transferi ve oynamadan gidişleri tazminatlarıda çabası Borçumuzun 2 katına çıktığı dönem.. Gelmesin...

Bu takıma Lucescu ve Gerets gibi adamlar lazım..

2. dönemi sadece Terim´e yüklemek adaletsizliktir. Unutmayin ki o dönemde basimizda rahmetli Özhan Canaydin vardi ve kendisi beceriksizligin kitabini yazmis bir adamdi. Fatih Terim Rui Costa, Nuno Gomes ve Chiesa´yi istemisti, cok iyi hatirliyorum. Kimseyi alamadi Canaydin. Fatih Terim listesinin son alternatiflerini transfer etmek mecburiyetinde kalmisti. Saniyormusun Fatih Terim Petre, Tamas, Bratu icin Canaydin´a yalvardi? Bunlari almazsan istifa ederim mi dedi? Fartih Terim´i Abdullah´lara, Balic´lere mecbur biraktilar ya. Ne cabuk unuttunuz bunu? Ama Galatasaray sevgisi yüzünden cikip konusmayan adami, simdi elestiriyorsunuz. Bu cok dogru degil.

Ooo, Pires de gelirse tadından yenmez valla!!

[video=youtube;5scktEoInlE]https://www.youtube.com/watch?v=5scktEoInlE[/video]

2. Fatih Terim dönemi, hafızalarda kötü yer edinmiş olabilir ama birçok olumsuzluk olduğu da unutmamalı. En önemlilerinden biri; olimpiyat stadında oynamak zorunda kaldık. Şimdi şartlar tamamen farklı. O zamanlara göre oldukça iyi.

Terim gelirse Balta soldan Bale gibi akar.:ays:

Iki tane Fatih Terim var... Bir Sinyor olan, birde Adana'li olan... Adana'liya kapimiz açik, basimizin üstünde yeri var... Sinyor ????

2. dönemi sadece Terim´e yüklemek adaletsizliktir. Unutmayin ki o dönemde basimizda rahmetli Özhan Canaydin vardi ve kendisi beceriksizligin kitabini yazmis bir adamdi. Fatih Terim Rui Costa, Nuno Gomes ve Chiesa´yi istemisti, cok iyi hatirliyorum. Kimseyi alamadi Canaydin. Fatih Terim listesinin son alternatiflerini transfer etmek mecburiyetinde kalmisti. Saniyormusun Fatih Terim Petre, Tamas, Bratu icin Canaydin´a yalvardi? Bunlari almazsan istifa ederim mi dedi? Fartih Terim´i Abdullah´lara, Balic´lere mecbur biraktilar ya. Ne cabuk unuttunuz bunu? Ama Galatasaray sevgisi yüzünden cikip konusmayan adami, simdi elestiriyorsunuz. Bu cok dogru degil.

rui costa vs. nekadar dogru bilmiyoruz. medya kolpa haber yapmis olabilir. baan sorsan bende bu 3 oyuncuyu isterim. ozamanlar kim istemezdi ki ?!

ama almak icin bir zahmet'de bulunuldu mu, bu baska bir cevapsiz soru.

baska bir bakis acisi.

terim hagi, popescu, taffarel vs karsi cikmis veya istememis.

bunu nasil aciklayacagiz ?

arkadasin dedigine katiliyorum bu konuda:

Futbolcu vizyonu dar diyorsun.

Gelmesini istemiyorum. Çünki gelirse biliyorum ki Servet ve Balta bu takımda kalıcak. Ama son 2 seneden sonra bunlar isterse Bale Terry gibi oynasın yinede bu futbol karakterinden yoksun ikiliyi gelecek sene takımda görmek istemiyorum.

Fatih Terim'den başkası yalan.Yerli ve yabancıların saygı duyacağı bir teknik direktör, onun için seçim süper.

baska bir bakis acisi.

terim hagi, popescu, taffarel vs karsi cikmis veya istememis.

ayrica rui costa vs. nekadar dogru bilmiyoruz. medya kolpa haber yapmis olabilir. baan sorsan bende bu 3 oyuncuyu isterim. ozamanlar kim istemezdi ki ?!

ama almak icin bir zahmet'de bulunuldu mu, bu baska bir cevapsiz soru.

bunu nasil aciklayacagiz ?

arkadasin dedigine katiliyorum bu konuda:

Yapma Gökay ya. Terim´i hepimiz taniyoruz. Zorlamayla futbolcu kabul edecek adam mi Terim? O kadar futbolcu sayarim ki Terim´in Türk futboluna kazandirdigi. Hatta kimsenin tanimadigi adamlari. Rüstü´yü 3. Lig´de yedek kulübesinde cekirdek citlatirken Milli Takima almis bir adamdan bahsediyoruz. Hakan Ünsal (Karabükspor), Ümit Davala (Diyarbakirspor), Vedat Inceefe (2.Lig), Ergün ve nicelerini Türk futboluna kazandiran bir adam Fatih Terim.

2. döneminde Selcuk Sahin´i Istanbulspor´dayken istedi, Canaydin alamadi. Kemal Aslan´i Gaziantepspor´dayken istedi, Canaydin alamadi, Servet Cetin Denizlispor´dayken istedi, Canaydin alamadi, Rui Costa´yi istedi Canaydin alamadi, Nuno Gomes´i istedi Canaydin alamadi, Chiesa´yi istedi Canaydin alamadi. Daha ne yapsin Terim? Galatasaray sevgisi yüzünden küfür edip istifa etmedi diye mi bu tepki?

Eğer Terim gelirse Arda %90 kalır. Sonraki senede 20 milyon eder. Ben Terim'in kuracağı yerli kadroyu çok merak ediyorum. Ne Gökhan Zan'ı gönderir ne Servet'i ne de Hakan Balta'yı,Şuda var bu oyuncular Terim'in gelmesi ile performansında ciddi artış olur..

Eğer Terim gelirse Arda %90 kalır. Sonraki senede 20 milyon eder. Ben Terim'in kuracağı yerli kadroyu çok merak ediyorum. Ne Gökhan Zan'ı gönderir ne Servet'i ne de Hakan Balta'yı,Şuda var bu oyuncular Terim'in gelmesi ile performansında ciddi artış olur..

sağlam bir çağlar?

Yapma Gökay ya. Terim´i hepimiz taniyoruz. Zorlamayla futbolcu kabul edecek adam mi Terim? O kadar futbolcu sayarim ki Terim´in Türk futboluna kazandirdigi. Hatta kimsenin tanimadigi adamlari. Rüstü´yü 3. Lig´de yedek kulübesinde cekirdek citlatirken Milli Takima almis bir adamdan bahsediyoruz. Hakan Ünsal (Karabükspor), Ümit Davala (Diyarbakirspor), Vedat Inceefe (2.Lig), Ergün ve nicelerini Türk futboluna kazandiran bir adam Fatih Terim.

2. döneminde Selcuk Sahin´i Istanbulspor´dayken istedi, Canaydin alamadi. Kemal Aslan´i Gaziantepspor´dayken istedi, Canaydin alamadi, Servet Cetin Denizlispor´dayken istedi, Canaydin alamadi, Rui Costa´yi istedi Canaydin alamadi, Nuno Gomes´i istedi Canaydin alamadi, Chiesa´yi istedi Canaydin alamadi. Daha ne yapsin Terim? Galatasaray sevgisi yüzünden küfür edip istifa etmedi diye mi bu tepki?

petre, tamas, almaguer vs.. neden kabul etti ozaman ??

saka saka ...bosverelim transferi ve oyunculari ;)

terim'i taktiksel yönden'de zayif buluyorum.

bknz. felipe gibi adami ön libero'ya koyarak bitirmesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt