# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

yaninda g.gönül otururken sabri'yi milli takimda ilk 11'de sag bek cikaran adama süpheli yaklasirim arkadas.

kim ne derse desin ...:o

Gökhan sakatkanmisti kardes :) Hatta Terim Gökhan sakatlandigi icin acayip üzülmüstü. Bizim icin cok kötü oldu demisti.

Bence bazi yerlerde haksizlik yapiyorsun

Fatih Terim Turkiyenin en iyi TD sidir ustune yoktur

Ha Galatasaraya yeniden faydali olurmu olmazmi onu tartisin

amma Fatih terimi tartismaya bu forumda hic kimsenin ÇAPI yetmez

hatta turkiyed hiç bir futbol adaminin ÇAPI yetmez

haksizlik yapiyor olabilirim. isteyerek yapmiyorum fikirlerim. :)

lakin f.terim'den önce nezaman ve hangi yerli td gs'yi calistirdi bir bileniniz varmi ?

baska hic kimseye tr'nin en büyük takimini calistirma firsati verilmediki gecmis zamanlarda basarili olsun :o

Tercihini hep Gökhan Gönülden yana kullandı benim bildğim

Gökhan sakatkanmisti kardes :) Hatta Terim Gökhan sakatlandigi icin acayip üzülmüstü. Bizim icin cok kötü oldu demisti.

hayati önem tasiyan norvec macini hatirlayaniniz varmi?

benim bildigim kadari ile gönül saglamdi ama o sabri'yi sürdü sahaya.

nitekim sans bizden yana idi ve bir oyuncunun sakatlanmasi sonrasi g.gönül girdi ve firtinalar gibi esti.

nihat'in gölü ile de kazanmistik maci. kazanamasaydik (2008'di sanirim) gidemiyorduk :o

haksizlik yapiyor olabilirim. isteyerek yapmiyorum fikirlerim.

lakin f.terim'den önce nezaman ve hangi yerli td gs'yi calistirdi bir bileniniz varmi ?

baska hic kimseye tr'nin en büyük takimini calistirma firsati verilmediki gecmis zamanlarda :o

Mustafa Denizli calistirdi benim bildigim. Yani Terim´den evvel yerli olarak

haksizlik yapiyor olabilirim. isteyerek yapmiyorum fikirlerim.

baska hic kimseye tr'nin en büyük takimini calistirma firsati verilmediki gecmis zamanlarda :o

Demek ki adam büyük iş başarmış

bence burda bunu tartışmamız anlamsız

senin ve ya benim Fatih Terimi TD ligini tartışmaya çapımız yetmez deminde söyledim

Canaydın dönemi Terim'in istediği oyuncuları bir türlü alamadılar. Transferin son günlerine doğru gittiler, istediğin oyuncuları alamıyoruz, 3 tane romen genç oyuncu varmış bunları alalım mı dediler. Terim de peki olsun dedi aldırdı oyuncuları."

Tamas, Petre ve Bratu buradaki oyuncular. Terim-Canaydın dönemiyle, Rijkaard-Polat dönemi arasında fark yok. İstenen oyuncular alınmıyor, 3.sınıf oyuncular alınıyor, sonra da başarı bekleniyor.

Burada neyin tartıması yapılıyor anlayamıyorum. Zamanında Real Madrid, Barcelona , Milan, Arsenal'i dize getiren bir takımın liginden bahsediyoruz. Galatasaray'ın iyi olduğu her dönem Türk Futbolu Dünya Şampiyonasında ve Avrupa Şampiyonasında başarılı olmuştur. Bu her başarının içinde direkt ya da dolaylı olarak Fatih Terim vardır. Biz kendi değerlerine sahip çıkan bir camiayız. Taraftarlığımızın birinci kuralının bu gerçek olduğunun, form üyelerinin üyelik aşamasında hatırlatılmasını özellikle rica ediyorum.

Son bir not daha... Fatih Terim tekrar gelip başarısız olsa bile bu 'Fatih Terim gerçeği'ni asla değiştiremez.

hayati önem tasiyan norvec macini hatirlayaniniz varmi?

benim bildigim kadari ile gönül saglamdi ama o sabri'yi sürdü sahaya.

nitekim sans bizden yana idi ve bir oyuncunun sakatlanmasi sonrasi g.gönül girdi ve firtinalar gibi esti.

nihat'in gölü ile de kazanmistik maci. kazanamasaydik (2008'di sanirim) gidemiyorduk :o

Tercih meselesi, eger 1 maclik öyle olduysa. Tam hatirlayamiyorum o kadroyu. Ama Sabri de Gökhan´dan cok cok asagi degildir yani. Iyi bir Sabri sag bek olarak oynar ve hic siritmaz. Kendi oyuncularimizi kücültmeyelim. Gecen sene Rijkaard´la beraber cok iyiiydi Sabri bence.

Angutların paçası simdiden tutuşmuş;

quelfara demiş ki ;

Egolarından kurtulmus bir terim iş yapar bence..Özellikle türk oyuncular konusunda..Takımdaki Türk oyuncuları %100 verimle oynatır ve de yerli transferlerinde terim sayesinde gs ın cok buyuk artısı olur.Neyse umarın hayırsız olur ama keske hagi geri gelse

Mustafa Denizli calistirdi benim bildigim. Yani Terim´den evvel yerli olarak

Demek ki adam büyük iş başarmış

bence burda bunu tartışmamız anlamsız

senin ve ya benim Fatih Terimi TD ligini tartışmaya çapımız yetmez deminde söyledim

evet bende sadece m.denizli'yi hatirliyorum.

ilk sezonunda sampiyon olmus ve gs'yi sampiyonlar ligi yari finaline tasimis bir isim.

denizli gelsin ozaman. neden herkes terim'i kolluyor ?

terim konusunda forumda camiada hemfiki olmaz hicbir zaman bundan emin olun.

hep terminci ve antiterimci olacaktir.

ama terimciler herhalde biraz daha fazla :)

Onur Yilmaz
Fenerbahce´de degildi o zamanlar. Antalya´da bir takimdaydi. 3. Lig. 3. Lig´de yedekti hatta. Ümit Milli Takima aldi. Sonra Fenerbahce transfer etti

Yanlış hatırlıyor olabilirim.Ama Rüştü'yü çıkaranın F.Terim olduğunu biliyorum.

evet bende sadece m.denizli'yi hatirliyorum.

ilk sezonunda sampiyon olmus ve gs'yi sampiyonlar ligi yari finaline tasimis bir isim.

denizli gelsin ozaman. neden herkes terim'i kolluyor ?

Denizli´ye de cok karsi degilim ben. Ben TD´nin yerli olmasindan yanayim. Terim herzaman Denizli´nin önündedir, ama Denizli de Galatasaray´i ayaklandiracak kapasiteye sahiptir bence. Ama sadece Türkiye´de, Avrupa´da degil. Ersun Yanal, Abdullah Avci, Tolunay Kafkas´a da karsi degilim, ama Fatih Terim´in daha pozitif bir etki yapacagina inaniyorum

Bu disiplinsizliği, Bu düzeni sistemli bir şekilde yeniden yapılandırma ile başarabilecek tek bir adam tanıyoruz... Oda Grande Terim'den başkası olamaz...

Tek yol Aysal başkanlığında İmparator devri.

Bir adam var, öyle veya böyle Galatasaray tarihine ve Türkiye spor tarihine en büyük basarilari yasatmis birisi. Bazilari Grande diyor bazilari Imparator diyor.

Bu X adami tabiki sevecegiz, savunacagiz, sayacagiz. Inanacagiz.

Ama bu yolda basariya nasil gidilmistir.

Bazilari diyorki Uefayi alirken, Hagi (Taffarel,Pope,) arti en iyi yerli kadro bizdeydi.

Bir digeri ise, Avrupa Sampiyonasindaki basarida, 5 para etmez top oynadik, son dakikalaarda atilan gollerle, sansla gazla mazla oldu.

Tuhaf milletiz, hic bisey begenmeyiz. Cikin isin icinden.

BAM seneye yüzde 100 bizimle olur Terim gelirse. Hakan-Servet falan hepsi kalır eminim. Allah rızası için Terim falan gelmesin bi facia daha kaldıramayız. Adam akıllı yerli revizyonu yaptıracak bi hoca getirsinler bıktım senelerdir aynı özürlüleri izlemekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt