# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

hadi bakalım gelsin şu güzel haber artık beklemedeyiz

70 yasina kadar bizde kalsin artik. Nasil Trabzonspor´un basinda herzaman Senol Günes olmaliysa, Galatasaray´in basinda da hep Fatih Terim olmalidir.

Fatih Terim, bir basın mensubunun ''Medyada sıkça isminiz geçiyor. Sizi yeşil sahalarda ne zaman göreceğiz'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Benim ismim geçiyor. Tabii ki geçmeli de. Yakın zamanda daha çok geçecek. O zaman konuşuruz'' şeklinde yanıtladı.

TÜM internet sayflarında böyle bir çıktı hekres okumuştur. bugun seçim içim olan tedbir de kalktı.

şu youmu kendimce geitrmek isterim;

ünal aysal seçimin önündeki bu engeli kalkmasını bekledi. fatih teimin bu açıklamasından da anlaşıldığı üzere bir ön çalışma veya ön anlaşma yapılmış durumda. yarın diven kurulunda başkan adayları konuşacak. ünal aysal liselierden oluşan bir yönetim oluşturması alaylılardan tepki çektiğinin farkında. her zaman ne diyorduk taraftar arasında bazı kesimler fatih terime çıksada fatih terim kendi içinden çıkan evladıdır ve seçim kazandırır diye...

gelelim bugnkü duruma

ünal yasal sadece takımın geleceğini kurtacak isim olan fatih terim tercihinin yanı sıra

1- fatih terim ismiyle üyelerin ve taraftarın sevgisini kazanmak ( bu başarı için şart olduğunu biliyor)

2- fatih terim ismi ile de oy potansiyelini artırıp daha güçlü çıkmak hedefinde.

yarın büyük gelişemelere hazırlıklı olalım. başakan adayları yapacakları konuşmalarda bazı ip uçları verebilir veya direk olarak isim telafuz ederek seçime kısa bir süre kala oy potansiyelini müthiş ölçüde artırabilir.

fatih terim en üste olan açıklamasıda bunun en kısa zamanda dillendireleceği yönünde..

yanii ünal aysal ve ekibi fatih terimle sağlam bir oluşum içinde beraber olacaklar ise kesin kazanırlar. yoksa adnan cephesi zorlamak için elinde gelenleri yapacaklardır ancak faith terim ismi çıkarsa ünal aysaldan hayırlı olsun..

yani faith terim teknik direktör olarak ünal aysal tek adayıdır. kimse bu ortamda bekleyemez gerets veya lucescunun kararını. gelen haberlerde zaten kendi takımlarında kalacakları yönde....

hadi bakalım 2000 ruhu değil GALATASARAY RUHUYLA......

Kadrolar kurulmaya başlar artık. Kalede güven veren adam. Defansta yılmaz savaşçılar, topu oyuna iyi sokan bir adam, ileri geri çalışan bekler. Orta sahada yaratıcı ama bir o kadar savaşçı adamlar. Forvette ise prese dayalı önde basan bir oyun. Yürü be Hocam. Çok özledik seni. Allah yardımcın olsun. Bu arada Lucas Neill Fatih Terim gelirse imkanı yok gitmez. Hoca göndermez. Nerede bulacaksın abi savaşçı, topu oyuna sokan, icabında orta saha oynayacak ayağı düzgün ve kendine güvenen stoper. Kesinlikle kalır. Bakın demedi demeyin

VALLAH SAVASCI DİYİNCE CANA VE CULİO KALIR :)

vallah şu fatih terim olayı br netlesse.. biz burda oyuncu araştırması yaparık gönderirrik imparatora bazı isimleri değerlendirir. ben galatasaray para için gelen değil yüreğiyle herşeyi veren teknik adam isterimm..

Geçen gün bende düşündüm bunu. Bizim Gerets veya Lucescu'yu bekleyecek zamanımız yok. 15 Mayıs'ta Terim gelmeli başa

VALLAH SAVASCI DİYİNCE CANA VE CULİO KALIR :)

vallah şu fatih terim olayı br netlesse.. biz burda oyuncu araştırması yaparık gönderirrik imparatora bazı isimleri değerlendirir. ben galatasaray para için gelen değil yüreğiyle herşeyi veren teknik adam isterimm..

Ben Neill'i stoper olarak söyledim.

Terim 'in Cana dışındaki tüm yabancıların gönderilmesini istediği konuşuluyor.

Sporx TV - Terim ne demek istedi? video - Fatih Terim, Röportaj, Tören

Terim ne demek istedi?

aın grande terimiiiiiiiiii geliyor imparator...

Valla ben bildiğiniz gibi Galatasaray'lıyım. Galatasaray aşığıyım. Yakın zamanda da gönül verdiğim kulübümün başına geçeceğim ve yeni başarılar kazanmak için çalışacağım. Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübüdür. Ben de en büyük teknik adamıyım. Galatasaray'dan başka kulübe gitmem. Bekleyenler avucunu yalasın. Avrupa'nın bir çok büyük kulübü bana resmi teklifte bulundular. Kabul etmedim. Gidecek olsam çoktan giderdim. Ama Galatasaray aşkı, sevdası yüreğimizde her daim vardır. O nedenle Gaşatasaray'la anlaşacağım.

o değilde Terim gelirse Osman Tanburacı'nın suratını merak ediyorum,hem yalakası olduğu Polat gidiyor hem de bıyıklarını .... Terim geliyor :D

Alıntı Buğra İlgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben hep karşıyım terime,cünkü gerek milli takımda yaptıkları,davranışarı gerek gs nin başına 2.geldiğinde yaptıkları kendisini iice antipatik yaptı.ayrıca mesut özil olayını da sırf kendi hırsı yüzünden yaptıgını unutmamak lazım!

milli takımda ne yaptı? avurpa 3.üncüsü

galatasaray 2. geldiğinde olimpiyat stadında oynadı kötü bir yönetim başındayken ilk sene 2. yaptı.... beşiktaşın 100 yıl planına kurban gitti. 80 metre ofysattan verilmeyen penaltılardan- hakanın kornerde gelen gol vuruşunda luganonun eliyle kesip gol vermedği yılda... bunlarıda hatırlatarımm.. 2.sene kötü bir başlangıç yaptı tamam olabilir bugunlere bak dahamı köyüydü. zaten borçtan başka bir şey yoktu o senelerde.

rakibleriyle alaymı etti- takımını korkak oynatıp üstünemi yattı- ayrıldıktan sonra bana şöyle yaptılar deyip medyayamı çıktı önce bunları görecez --- egosu var yok değil-- ama unutmayalım başarı ekip işidir doğru bir yönetim-doğru bir teknik adam ve kadroyla olur. kimse fatih terim gelecek kurtaracak diye sadece onun üzerinden değerlendirmiyor.

ünal aysal ve yönetimi- oluşturacakalrı planlar vsss

faith terim ve sağlam teknik ekipi

futbolcu transferlerinde sağlam ve doğru adımlar

biz bu ekibin başarılı olacağına inanıyoruz. lucescuyu veya gerets bekleyeceksek temmuzu bulur...

Gelsin, şu halimizden kurtarabilecek 2-3 isimden biri.

ünal aysal, fatih terim derken, telegol ekibi aç kalacak. bunlara laf etmek yemez çünkü :)

Terim'in gelmesini istiyorum çünkü : Karakter bakımından dünyanın en zayıf futbolcularına sahibiz ülke olarak. Bunları yönetebilecek bir T.D kendisi.

Terim'in gelmesini istemiyorum çünkü : II. döneminde güzel ve işleyen bir sistemi kendi egosu yüzünden bozdu. Perez (kiralıktı) gibi süper bi sağ bek'i Flerquin gibi herşeyini veren adamları gönderdi. Yerlerine Sarr , Bratu , Tamas gibi oyuncular transfer edildi. Bazı kişiler imkan yok diyordu ama : de Boer , Concecao , Cristian , Almaguer , Felipe gibi vasat üstü iyi transferlerde yapılmıştı. Tutmayınca tutmuyor işte...

Ama şu bir gerçek ki , başarı Türk oyunculara endekslidir. Türkler kaliteli olsun karakterli olsun. Yabancılar zaten formunu yükseltir.

Terim şuan şart gibi istemesem de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt