# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

Bu günden itibaren transfer çalışmaları da başlamıştır

Son karar: İmparator

Ünal Aysal, Ali Dürüst'ün ısrarı sonucu teknik direktörlük konusunda Fatih Terim'de karar kıldı. Terim'le görüşen Dürüst, “Seçimi kazanın, masaya oturalım” cevabını aldı.

Galatasaray’da başkan adaylarından Ünal Aysal’ın teknik direktörlük için 3 adayı vardı: Fatih Terim, Eric Gerets ve Mircea Lucescu... Aysal’ın sağ kolu olan Bülent Tulun, Gerets’in getirilmesini isterken, Ali Dürüst, İmparator için baskı yaptı. Bazı yöneticiler ise koltuğun Luce’ye verilmesi taraftarıydı. Gerets seçeneği, Belçikalı teknik adamın Fas’tan ayrılmayacağını açıklamasıyla birlikte ortadan kalktı. Luce de istekli bir tutum sergilemeyince Aysal, Fatih Terim’de karar kıldı. İmparator’u ikna etme görevi ise, başarılı çalıştırıcının yakın arkadaşı olan Ali Dürüst’e verildi. Dürüst, Terim’le yaptığı görüşmede, “Önce seçimi kazanın, sonra masaya oturur anlaşırız” cevabını aldı. Fatih Terim’in göreve gelmesi halinde, çalışacağı ekip de hemen hemen hazır. İmparator’un yardımcılığını, Fiorentina ve Milan’da beraber çalıştığı Antino Di Gennaro yapacak. Kondisyonerliğe, milli takımdaki son döneminde ekibinde yer verdiği ABD’li Scottt Piri getirilecek. Kaleci antrenörlüğünü ise Eser Özaltındere yapacak. Ayrıca Hasan Şaş da Terim’in teknik ekip kadrosunda bulunacak. En dikkat çeken konu, İmparator’un her dönem yanında olan yardımcısı Müfit Erkasap’ın bu kez görev almayacak olması.

Raşit Altun

Fatih Terim’den çarpıcı sözler

Galatasaray’da ‘1 numaralı teknik direktör adayı’ konumuna gelen Fatih Terim, dün gece Trabzonspor’un eski oyuncularından ALS hastası İsmail Gökçek’in başkanlığını yürüttüğü ALS-MNH Derneği’nin gecesinde çarpıcı bir açıklama yaptı. Terim, bir basın mensubunun, “Medyada sıkçaisminiz geçiyor. Sizi yeşil sahalarda ne zaman göreceğiz?” sorusuna çok çarpıcı bir yanıt verdi: “Benim ismim geçiyor. Tabii ki geçmeli de. Yakın zamanda daha çokgeçecek. O zaman konuşuruz.” Bu sözleri, Terim’in Galatasaray’a dönmeye sıcak baktığı şeklinde yorumlandı.

Son karar: İmparator

Ünal Aysal, Ali Dürüst'ün ısrarı sonucu teknik direktörlük konusunda Fatih Terim'de karar kıldı. Terim'le görüşen Dürüst, “Seçimi kazanın, masaya oturalım” cevabını aldı.

Galatasaray’da başkan adaylarından Ünal Aysal’ın teknik direktörlük için 3 adayı vardı: Fatih Terim, Eric Gerets ve Mircea Lucescu... Aysal’ın sağ kolu olan Bülent Tulun, Gerets’in getirilmesini isterken, Ali Dürüst, İmparator için baskı yaptı. Bazı yöneticiler ise koltuğun Luce’ye verilmesi taraftarıydı. Gerets seçeneği, Belçikalı teknik adamın Fas’tan ayrılmayacağını açıklamasıyla birlikte ortadan kalktı. Luce de istekli bir tutum sergilemeyince Aysal, Fatih Terim’de karar kıldı. İmparator’u ikna etme görevi ise, başarılı çalıştırıcının yakın arkadaşı olan Ali Dürüst’e verildi. Dürüst, Terim’le yaptığı görüşmede, “Önce seçimi kazanın, sonra masaya oturur anlaşırız” cevabını aldı. Fatih Terim’in göreve gelmesi halinde, çalışacağı ekip de hemen hemen hazır. İmparator’un yardımcılığını, Fiorentina ve Milan’da beraber çalıştığı Antino Di Gennaro yapacak. Kondisyonerliğe, milli takımdaki son döneminde ekibinde yer verdiği ABD’li Scottt Piri getirilecek. Kaleci antrenörlüğünü ise Eser Özaltındere yapacak. Ayrıca Hasan Şaş da Terim’in teknik ekip kadrosunda bulunacak. En dikkat çeken konu, İmparator’un her dönem yanında olan yardımcısı Müfit Erkasap’ın bu kez görev almayacak olması.

Raşit Altun

Fatih Terim’den çarpıcı sözler

Galatasaray’da ‘1 numaralı teknik direktör adayı’ konumuna gelen Fatih Terim, dün gece Trabzonspor’un eski oyuncularından ALS hastası İsmail Gökçek’in başkanlığını yürüttüğü ALS-MNH Derneği’nin gecesinde çarpıcı bir açıklama yaptı. Terim, bir basın mensubunun, “Medyada sıkçaisminiz geçiyor. Sizi yeşil sahalarda ne zaman göreceğiz?” sorusuna çok çarpıcı bir yanıt verdi: “Benim ismim geçiyor. Tabii ki geçmeli de. Yakın zamanda daha çokgeçecek. O zaman konuşuruz.” Bu sözleri, Terim’in Galatasaray’a dönmeye sıcak baktığı şeklinde yorumlandı.

işallah doğru bir haberdir..

vallah zaten bazı durumlarda medyanın yaptığını düşman yapmıyor. abuk sabuk yorumlarda kurmacalarla insanların bilinç altını etkiliyorlar. amaaa şunuuu çok iyi okuyunnnn

sebepleri belli. türk futbolunun yüz akı olan-gururu olan galatasarayı çekememezlikleri yüzünden. galatasaray var ise türk futbolunu geleceği var. türk futbolu olmadığı için yine reyting uğruna galatasaray adını kullanmaktadırlar. biz buna kısaca ekmek yediği şeylere burun çevirmek oluyor. tekrar yazıyorum galatasaray türk futbolunun temsilcisidir. futbolun olmadığı yerde yine galatasaray konuşuluyorsa bu futbolun bittiği anlamındadır. biz zaten kötü günlerde olduğuuzu kabulleniyoruz. ama medya avrupa ses getirememiş-sadece yıldızlara dayalı futbolu konuşması reyting yapmıyor. galatasaray ismi gececekki cepleri dolsun ister dürütce ister yalancılık yaparak. herkes şunuda iyi bilsin bugun herkes barca-real futbolunu izlemekten zevk alıyor ve keşke böyle olsun türk futbolu diyorsa bu YİNE GALATASARAY SAYESİNDE FATİH TERİMİN OYNATTIĞI HÜCÜM FUTBOLU SAYESİNDE. ARANAN KAN FATİH TERİMDİR. ESKİ DÖÜK BİRAZ KIPIRDANMA OLURSA GÖRÜCEM O SALLAMALARINI NEREYE SALLAYACAKLAR. TARAFTAR YEMİYOR AMA YEDİRMEK İSTEDİKLERİNİZİ SİZE İADE EDECEZ. saygılarrr..

Müfit Hoca'nın olmayacağı haberine inanmıyorum. Bu bir. İkincisi Amerkalı Scott Piri gelirse var ya takım 180 dakika oynar ama sakatlık konusunu bilemem. Üçüncüsü Nezihi Boloğlu gidiyor ve Eser Hoca geliyor. Oh be

Müfit Hoca'nın olmayacağı haberine inanmıyorum. Bu bir. İkincisi Amerkalı Scott Piri gelirse var ya takım 180 dakika oynar ama sakatlık konusunu bilemem. Üçüncüsü Nezihi Boloğlu gidiyor ve Eser Hoca geliyor. Oh be

Bende Müfit Hoca´nin olmayacagina inanmiyorum ancak Fatih Terim´in gencleri yetistirmesinden yanayim. O yüzden Tugay veya Hasan Sas´in yardimcisi olmasindan yanayim. Hasan Sas´i daha cok isterim cünkü hirsi ve arkadaslik anlayisiyla cok faydali olur diye düsünüyorum. Tugay Kerimoglu´na da altyapiyi komple teslim ederiz. Zaten altyapida calismaktan cok memnun oldugunu herseferinde söylüyordu Tugay. Ama asla Tugay´i küstürmemeliyiz. Galatasaray´da kalmali.

Yerliler sıraya girecek bize gelmek için.Eğer yabancı transferleri de tutarsa eski ihtişamlı günlerimize döneriz

Terim'in gelmesine verilen desteği görünce taraftarın ne kadar ahmaklaştığını anlıyorum. Fb'nin ezik lakabını aldığı 'acıların çocuğu' olduğu dönemde biz başarıdan başarıya koşuyorduk. Bugün neden o günlerin Fb'si gibi haraket ediyoruz? Yahu bizi zaten bu hale getiren Terim değil mi? Şimdi bizi bu hale getiren Terim'i kurtarıcı yapmak neyin nesi?

Terim'in gelmesine verilen desteği görünce taraftarın ne kadar ahmaklaştığını anlıyorum. Fb'nin ezik lakabını aldığı 'acıların çocuğu' olduğu dönemde biz başarıdan başarıya koşuyorduk. Bugün neden o günlerin Fb'si gibi haraket ediyoruz? Yahu bizi zaten bu hale getiren Terim değil mi? Şimdi bizi bu hale getiren Terim'i kurtarıcı yapmak neyin nesi?

Bizi bu hale getiren derken :SS:

Terim gelmesin rijkaard gitsin skibbe gitsin nasil bi anlayis var cozemiyorum biz taraftar olarak herseyi cok biliyoruz valla boyle o gelmesin bu gelmesin diye diye halimiz ortada !

En azından 50 milyon dolar transfere harcar, Avrupa'dan yabancı artıkları getirir. Saha dışında Don Carlone triplerine girer.İşeyen bir takımı bitirip. Lukunku,Almaguer, Petre, Bratu, Pinto, Xavier, Sarr ve şu anda adı aklıma gelmeyen bazı futbolcuları transfer ettirip yeni takım yaratmaya çalışan, oynadığı kumar tutmayınca dahada saçmalayan Terim istikrar adına ne varsa 10 yılların birikimini bir çırpıda silen Terim Galatasaray'a ne verebilir son öldürücü darbeden başka?

Bizi bu hale getiren Terim degil, rahmetli Canaydin´dir. Onun beceriksizligini Fatih Terim üstlenemez kimse kusura bakmasin. Transferdeki zorluklari unutmadim ben mesela. Ben skor taraftari degilim. Fatih Terim´in Galatasaray aski yüzünden cikip konusmadigini da biliyorum. Alinan hicbir futbolcu Terim´in listesinde üst siralarda degildi. Mecburiyetten kabul ettigi futbolcular cogu.

Bir günde tahta binmedik bir günde tahtan inmeyiz imparator Fatih Terim ölene kadar hep seninleyiz :)

Anlaşılmadı Emre.

Başarıdan baiarıya koşuyorken direksiyonda yine Terim vardı. O kısmı es geçeceğine de ihtimal vermiyorum. Belki de bu sebeple tam anlayamadım.

İşte şimdi S.çtık...Galatasaray olayı aştı.Seneye yine kafaya oynarız aynı bu sene gibi !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bizi bu hale getiren derken :SS:
İkinci döneminde egoları uğruna, işleyen ve her zaman şampiyonluğa oynayabilecek bir takımı

yoketti. Sırf yeni ve kendi takımını kurmak için! O günden beri kendimize gelemiyoruz. Gerets ve Cevat Hoca dönemi şampiyonlukları birazda rakiplerin zayıf olmasıyla gerçekleşti aslında.

En azından 50 milyon dolar transfere harcar, Avrupa'dan yabancı artıkları getirir. Saha dışında Don Carlone triplerine girer.İşeyen bir takımı bitirip. Lukunku,Almaguer, Petre, Bratu, Pinto, Xavier, Sarr ve şu anda adı aklıma gelmeyen bazı futbolcuları transfer ettirip yeni takım yaratmaya çalışan, oynadığı kumar tutmayınca dahada saçmalayan Terim istikrar adına ne varsa 10 yılların birikimini bir çırpıda silen Terim Galatasaray'a ne verebilir son öldürücü darbeden başka?

:boohoo:

:haha:

Fatih Hoca gelme Hocam sen bizim başımıza. Daha çok ders alması gereken arkadaşlar var anlaşılan.

Fatih Terim´in taktik bilgisi tartışılıyor.Hey yavrum hey!

-----------------yabanci------------

sabri-------gokhan------servet--------balta

---------hamit------------yabanci----------

kazim------------yabanci---------------arda

---------------yabanci-------------------

terim in kadrosu boyle olacak.

4 yabanci dan fazla oynatmaz terim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt