# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

Fatih hoca bize fazla yılmaz vural zıya doğanlara laıkız bız gelme hocam.

bu ülke böyle işte-

sizin beğentilerinizi bekleyen bir yazıı yazıyorummm gelsin beğentilerr yehuu :)

evet kendi değerlerimiz.... ve sadece hataları görünür....

şenol güneş dünya 3.üncüsü yapar kıravatına den vurulur. şimdi ts de şampyionluğa oynuyor..

aykut kocaman ( sevmesekte) daum yolladı umrumda değil.... şimdi başa oynuyor

ertuğrul sağlam kovarlarrr-- burayı şampiyon yapar

tolunay kafkas kayseride şöyle demiştee--- antepi uçurur..

gurdiola neymişş tecrübesiz kaç senedir alt yapıda--- barca taktik oalrak değil birlik olarak tutar uçar..

frenk de boer hollandada

löww-- milli takımda

lenordo--milan

kendi evlatlarıııııııı

ya gerisine bakalım

bjk-kayseri-real-bayer munih-chelsea vs vs sadece para-sadece isim takım içinde birlik sağlayamayan- taktik yeterli değil sadece herkes biliyor..

Başarıları futbol takımı kazandı. Terim'in tek (o dönemde) iyi tarafı takımla fazla oynamamasıydı. Ama 2004 yılında onuda bıraktı istikrar düşmanı oldu. Kendine başarıyı getiren iki faktörü sattı. Yerli oyuncular ve istikrar!

Peki senin T.Direktör adayın kim?

Off yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fatih terim i hic kimse elestiremez,eger terim olmasaydi fenerbahce bizden daha buyuk bir kulup durumunda olurdu.

Buradaki bazı insanları görünce, iyi ki karşımda değiller diye dua ediyorum...!

Bu ülke ilkleri basaran adamlari hep yok etmeye calisir. Ispanya´yi yenemedik diye sinirden catliyorsak, bunu sadece ve sadece Fatih Terim´e borcluyuz. Türk Futbolu Fatih Terim´i ebediyete kadar yasatmali. Fatih Terim olmasaydi Türk futbolu olmazdi. Üst düzey bir futbol ülkesi olmazdi en azindan. Üst düzey derken, büyük takimlarla mücadele edebilecek bir ülke. Herzaman tartisilir Terim, ama ne öncesinde bir basarimiz var ne sonrasinda. Nedense hep Fatih Terim döküyor bu insanlari sokaga. Nasil oluyorsa? Tesadüf dimi?

kendi öz değerlerimize sahip cıkmak kadar onları geliştirmek önceliğimiz olmalı ,terim türk futbolunda bir devrimi gercekleşmişdir ama bu terimi mit haline dönüştürmez, o dönem yapdıklarını 10 yılda geliştirse idi şu an bir maurinho olabilirdi ama bu terimin şahsiyetinin ötesinde ülkemizde artık kanıksanmış bir eksik olan altyapı-eğitim eksikliği yüzünde olmadı yoksa avrupalı bizden zeki değil ama bizden iyi oldukları tek konu onların hayat boyunca ÖĞRENMEYİ öğrendikleri gerceğidir...

Selçuk-Hamit-Mehmet Ekici bu 3 adamı ne pahasına olursa olsun Al-MA-LI-YIZ.Yoksa Terim değil Mourinho gelse kurtaramaz bizi

fterimiz1.jpg

kendi öz değerlerimize sahip cıkmak kadar onları geliştirmek önceliğimiz olmalı ,terim türk futbolunda bir devrimi gercekleşmişdir ama bu terimi mit haline dönüştürmez, o dönem yapdıklarını 10 yılda geliştirse idi şu an bir maurinho olabilirdi ama bu terimin şahsiyetinin ötesinde ülkemizde artık kanıksanmış bir eksik olan altyapı-eğitim eksikliği yüzünde olmadı yoksa avrupalı bizden zeki değil ama bizden iyi oldukları tek konu onların hayat boyunca ÖĞRENMEYİ öğrendikleri gerceğidir...

Ben kendisini gelistirmedigini düsünmüyorum. Biz insanlari hemen efsanelestiriyoruz ve robotlastiriyoruz. Insan oldugunu unutuyoruz ve hep basarili olacagina inaniyoruz. Ama böyle bir dünya maalesef yok. Hep soruyorum ama kimse bunun cevabini veremiyor. Veremez de cünkü aciklayamiyorlar.

Neden hep Fatih Terim döküyor bizleri sokaga? Neden hep o basariyor?

Seni sahnelediğin bu üstün performanslı oyunun için ayakta alkışlıyorum

Bizi en son şampiyon yapan hoca. Ego ve istikrar problemi olmayan, sessizce işini yapan, Galatasaray'ı ve futbolcularını kobay yapmayan bir hoca. Cevat Hoca.

Başarıları futbol takımı kazandı. Terim'in tek (o dönemde) iyi tarafı takımla fazla oynamamasıydı. Ama 2004 yılında onuda bıraktı istikrar düşmanı oldu. Kendine başarıyı getiren iki faktörü sattı. Yerli oyuncular ve istikrar!

satannmıı ???? sen ozaman uzaydamıydı arkadaşşşş..

özhan canaydınn göndermedi teknik adamı.. kızmadıkmıı bizde??? ama zaten o dönemin futbolcarı kiralıktı sadece... çok iyi oyunculardıda kim aldı- kim ordan yükseldiii????? hadii

fatih terim i hic kimse elestiremez,eger terim olmasaydi fenerbahce bizden daha buyuk bir kulup durumunda olurdu.

Terim eski Terim değil. O bir Rijkaard, o bir Hagi, o bir Bülent Ünver. O saha kenarında artık futbolu düşünemeyen bir italyan karizması.

Ben kendisini gelistirmedigini düsünmüyorum. Biz insanlari hemen efsanelestiriyoruz ve robotlastiriyoruz. Insan oldugunu unutuyoruz ve hep basarili olacagina inaniyoruz. Ama böyle bir dünya maalesef yok. Hep soruyorum ama kimse bunun cevabini veremiyor. Veremez de cünkü aciklayamiyorlar.

Neden hep Fatih Terim döküyor bizleri sokaga? Neden hep o basariyor?

aslında kendi mesajınınn içinde kendi kendinin cevabını vermişsin..

Bizi en son şampiyon yapan hoca. Ego ve istikrar problemi olmayan, sessizce işini yapan, Galatasaray'ı ve futbolcularını kobay yapmayan bir hoca. Cevat Hoca.

O şampiyonlukta Cevat Hoca 6 maç görev yapmıştı.Üstelik o şampiyonluğun nerdeyse %60'ı H.Şükür ve H.Şaş'a ait.

satannmıı ???? sen ozaman uzaydamıydı arkadaşşşş..

özhan canaydınn göndermedi teknik adamı.. kızmadıkmıı bizde??? ama zaten o dönemin futbolcarı kiralıktı sadece... çok iyi oyunculardıda kim aldı- kim ordan yükseldiii????? hadii

Aslında hiç yeni transfer yapmasına bile gerek yoktu.

Fatih Terim çok çok iyi olacak bence.Yerlerde sürünen yerliler,onun gelmesiyle birlikte yeniden bildiğimiz performanslarına ulaşacaktır.Ayrıca Milli Takım'dan hocalığını yapmış olduğu oyuncuların transferinde de artı etken olur.Son derece isabetli bir karar olur yani.Umarım palavra değildir bu çıkan haberler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt