# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ş.Büyüka: "Ünal Aysal gelirse, teknik direktör Fatih Terim olacak"

Fatih Terim:m26::m26::m26::m26:

Orda hemfikiriz zaten.Eğer sağlam bi kadro kurulmayacaksa Fatih Terim gelmesin.Hem o yıpranır hem de boşuna ümitlenmiş oluruz

sizce böyle bir çıtayı yükseltecem diyen. ve güçlü bir yapıyla gelecek yönetim karpuz kesecektik daha deyip yazı oturararak gecircek hali yoktur demii :)

siz hangi yeni gelen başaknın durduğunu gördünüz transfer mutlaka yapacaktır. 2 sene boyunca başta kalacaklar isimlerine leke sürdürmeden- en iyi şekilde düzlüğe çıkarmak için uğrascakalrdır. çünkü bgunlerden başarıya götürcek başakn efsane olru birde başarı gelirsee görün siz ozaman. transferler olur önemli olan transfer yapmak değil en iyi yerliyi ve takımın ismine yakışıt mevkisine göre iyi yabancı almaları..

Şunu hatırlatayım ;

A.Yıldırım' ın şeçim öncesinde 3 yıl ( 4 yemez kendiside biliyor ) üst-üste ve sonunda avrupa kupası sözü vermesine sebep olan kişiden bahsediyoruz, destur deyin

ben fatih hoca yi severim evet size birsey söyleyim mi eser hoca ya daha cok sevindim :)

kaliteli bi kadro kurmadıktan sonra feriştahı gelse ne yazar

simdi terim'e toz kondurmayanlari 6 ay sonra görecegiz...;)

insallah ben yanilirim da düzeliriz.

ama balta, servet, zan, kazim vs. (terim'in prensleri) oldugu sürece bu takimin düzelme sansi sifir'in altinda.

farkindaysaniz bugün salladiniginiz ve nefret ettiginiz adamlar f.terim'in en gözde oyunculari...

sizce de bir celiski yokmu ??

p.s. tuncay hayirli olsun diyebiliriz !!!

ünal aysal terimi secim kozu olarak neden kullansin.adamin rakibi yokki zaten:)

Şunu hatırlatayım ;

A.Yıldırım' ın şeçim öncesinde 3 yıl ( 4 yemez kendiside biliyor ) üst-üste ve sonunda avrupa kupası sözü vermesine sebep olan kişiden bahsediyoruz, destur deyin

:o

Bugun hep iyi haberler alıyoruz , umarım artık hep iyi haberler alırız , köru günler geride kalır umarım :tiphat:

Şunu hatırlatayım ;

evet saçma vaadler bunlar ama bu cümleler iddasını açıklmak için kurulur zaten

Azizede öyle yada böyle şampiyon olamasalarda üst sıralarda bittirdi takımı.İyide takım kurdu.

edit:2 dklık ta olsa kısmen var bitane.Özür.

insanlar balık hafızalı serdar abi.

2 sezondur adamn yapmadıgı rezıllık kalmadı,hepimiz sovduk

ne kadar anlatsan boş.adam balta dıyor hala

Balık hafızalı olanlar sizlersiniz.Adamın geçmişteki oynadığı topu unutanlar sizlersiniz biz değil.

Adam bu yıl kötü sadece.Toparlayacağına eminim.

2. gelisinden onceki muhabbetlerin aynisini okuyorum forumda

ancak o kurtariri disiplin getirir falan filan

olay kadroda TDde degil

yonetim iyiyse TD cok onemli degil

sacma sapan biri olmadigi surece

benceee taraftarın sadece fatih terim konusundaki inancı 2 maddeyle

1- gelecek ekibinde güçlü olup yeni geleceğin için takımda vizyon yapması

2- transfer konusunda eskisi gibi son güne bırakmadan iyi oyuncular alıncağına inanılmasıdır.

yönetim güçlü geliyor- teknik adam eskisine göre daha güçlü ve oturaklı geliyor ve transfer döenminde iyi bir politika izlerse

tt arenaya bu üçlüden oluşan inancla stad taraftara dar gelirrr............. bu umut değil bu görünen olayların yansıması yalnışmıyımımmmmmmmm???

:) Vaad seçim kazandırır, Terim RUH

evet saçma vaadler bunlar ama bu cümleler iddasını açıklmak için kurulur zaten

Azizede öyle yada böyle şampiyon olamasalarda üst sıralarda bittirdi takımı.İyide takım kurdu.

edit:2 dklık ta olsa kısmen var bitane.Özür.

Hakan Balta'yı Bam'ı falan oynatır diyenlere şunu okumalarını öneriyorum;

Abi,

Geçmişten çok örnek var.

Milli Takım'da her zaman oynattığı Tolunay Kafkas'ı, Hayrettin Demirbaş'ı 1996-2000 arası Galatasaray'dan gönderen Fatih Terim'di.

Milli Takım'da bazen oynattığı Yusuf Tepekule'yi, Feti Okuroğlu'nu yine aynı dönemde Galatasaray'dan gönderen de Fatih Terim'di.

Milli Takım'da sürekli oynattığı Bülent Korkmaz'ı, Tugay Kerimoğlu'nu Galatasaray'dan göndermek isteyen ve bir süre kadroya almayan da Terim'di.

Futbol dünyasına kendi sunduğu Vedat İnceefe'yi, Emre Aşık'ı Galatasaray'dan gönderen de kendisiydi.

Bunun dışında;

2002'de Galatasaray'da forma şansı vermediği Emre Aşık'ı 2008'de Avrupa Şampiyonası'nda oynatan da Fatih Terim'di.

Galatasaray'da sürekli oynattığı Ümit Karan'ı Milli Takım'a almayan da Fatih hocaydı.

Fatih Terim isimlere bakmaz, form grafiklerine bakar.

İşi ciddiye almayan ve başarılı olamayanı gönderir bence.

Biraz da disipline bakar tabi. O disipline sahip olmayan İbrahim Toraman'ı, Mehmet Topuz'u nasıl Euro 2008 kadrosuna almadığını hepimiz biliyoruz.

Fatih Terim - Sayfa 63

Balık hafızalı olanlar sizlersiniz.Adamın geçmişteki oynadığı topu unutanlar sizlersiniz biz değil.

Adam bu yıl kötü sadece.Toparlayacağına eminim.

sen allah bilir rijkaardin gitmesi icin yalvariyordun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt