Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyle olmadi
aysal tatildeyken bulusalim program yapalim calisalim demis
kimse cacik yapmamis
sinirlenmis
daha bir toplanti bile yapamiyoruz ben bu yonetimde olmam dedi
kendi kulagimla duydugum aciklamasi bu
Abdurrahim Albayrak reis cikti Ligtv de.
Pinarcigim diye girdi lafa.![]()

Terim 2.gelişinde çok iyi bir beşiktaş vardı..İstediği oyuncularıda alamayan yöönetim vardı..
Terim 2.gelişinde Çok iyi bir beşiktaş vardı..İstediği oyuncularıda alamayan yöönetim vardı..
Terim 2.gelişinde çok iyi bir beşiktaş vardı..İstediği oyuncularıda alamayan yöönetim vardı..
İşte yeni gelecek yönetimin tutumu önemli.Eğer parayı kısarlarsa 2. terim döneminden farklı bi dönem yaşamayız
paraya kisan bir yonetim gelicekse basa biz gecelim zaten birsey farketmez
Tutan yok seni buyur geç
Abdullah Hoca'da öyle keza. Hayırlısı olsun şimdiden...
istedigini alamayan bir yonetim degil fatih terimin istedigini alamayan bir yonetim vardi, yada fatih terimin getirdigi felipe kotu bir oyuncumuydu adami paketledik gonderik performansi ortadaydi adamin ilk yari asistleriyle bir alex olamazmiydi felipe
paraya kisan bir yonetim gelicekse basa biz gecelim zaten birsey farketmez
Bu takıma ciddi yerli,yabancı transferler yapılmazsa dünyadaki hiç bi teknik adam şampiyon yapamaz.