# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ş.Büyüka: "Ünal Aysal gelirse, teknik direktör Fatih Terim olacak"

Abdurrahim Albayrak reis cikti Ligtv de.

Pinarcigim diye girdi lafa. :asd:

oyle olmadi

aysal tatildeyken bulusalim program yapalim calisalim demis

kimse cacik yapmamis

sinirlenmis

daha bir toplanti bile yapamiyoruz ben bu yonetimde olmam dedi

kendi kulagimla duydugum aciklamasi bu

Benimde duyduğum 2.başkanlık sıkıntısı olmuş o toplantı konusuda konuşulmuştu ama okadar üstünde durmamıştı kendisi bilemeyiz tabi asıl gerekçeyi ancak çok iyi muhalif olacak buda hepimizin işine gelecek.

Edit: Şimdi hatırladım birde muhalif filan diyorum ama Ünal Aysal danışmanımız olacak listemizde olmasada en önemli danışmaınm benim demişti ligtv deki programda.

Fatih Terim'i bu takımın başında istemeyenler ne düşünüyor merak ettim. Fatih Terim bu takımı oynatsın bir bakalım görün Fenerbahçe bizim karşımızda öyle rahat futbol oynayabiliyor mu ? Ben eminimki Fatih Terim bu aradaki boş zamanlarında çok fazla girişimde bulunmuştur.

Terim 2.gelişinde çok iyi bir beşiktaş vardı..İstediği oyuncularıda alamayan yöönetim vardı..

İşte yeni gelecek yönetimin tutumu önemli.Eğer parayı kısarlarsa 2. terim döneminden farklı bi dönem yaşamayız

Terim 2.gelişinde Çok iyi bir beşiktaş vardı..İstediği oyuncularıda alamayan yöönetim vardı..

istedigini alamayan bir yonetim degil fatih terimin istedigini alamayan bir yonetim vardi, yada fatih terimin getirdigi felipe kotu bir oyuncumuydu adami paketledik gonderik performansi ortadaydi adamin ilk yari asistleriyle bir alex olamazmiydi felipe

Terim 2.gelişinde çok iyi bir beşiktaş vardı..İstediği oyuncularıda alamayan yöönetim vardı..

çok iyi beşiktaş değil çok y....şak federasyon vardı desek daha doğru olur ne tür oyunlarla şampiyon olmuştu o bjk ah ah bi 2001 e bi de o yıla yanarım araya girmeselerdi 8 sene üst üste şampiyon olucaktık

Bizi, bu krizden kurtaracak sayılı isimlerin başında geliyor Terim. Gelmesi sadece takımdaki havayı iyileştirmeyecek, basının bize cephe aldığı günleri artık geride bırakacağız bence. Çünkü, Fatih Hoca'nın basın üzerinde büyük bir otoritesi var. Öyle kolay kolay takımı yıpratma çalışmaları yapamazlar. Bir başka unsur da transfer konusu. Hamit gibi bir isim gelebilir mesela, Arda kalabilir. Ben sevinirim gelmesine. Zaten bu durumda, kimi bekliyoruz ki? Gerets, gelemem dedi, o olmadı. Luvescu'da, fıstık gibi takımı bırakıp şu Galatasaray'a hayatta gelmez. Abdullah Hoca'da öyle keza. Hayırlısı olsun şimdiden...

İşte yeni gelecek yönetimin tutumu önemli.Eğer parayı kısarlarsa 2. terim döneminden farklı bi dönem yaşamayız

paraya kisan bir yonetim gelicekse basa biz gecelim zaten birsey farketmez

inadina Grande TERIM

gecenlerde Lig tv nin bir videosu vardi forum da, terim milanoda diye,10 yil sonra bile hala nasil bir piyasasi oldugunu gorun sonra bir daha dusunun beyler.

Gerçekten çok iyi oynayan bir bjk vardı bu konuda hakklarını veririm ancak birde penaltı rekoru kırmışlardı o sene 90+ larda filan bizimde skorborddan iptal edilen goller eklenincede geride kalmak beklenen şey olmuştu ama geçmiş geçmişte kaldı işte :)

istedigini alamayan bir yonetim degil fatih terimin istedigini alamayan bir yonetim vardi, yada fatih terimin getirdigi felipe kotu bir oyuncumuydu adami paketledik gonderik performansi ortadaydi adamin ilk yari asistleriyle bir alex olamazmiydi felipe

Fatih Terim yolladı filan diye olayı kapatılar ama adamın parasını alamadığı için kaçtğını hep sakaldılar :o Konu ilk böyle patlak vermişti :(

Seçim vaadi işte, çaktırmadan "seçin beni, Terim'i getireyim" diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt