# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Florya'da Fatih Terim sesleri

gelse uzulmemde sevinmemde

Yalnızca Fatih Terim'in gelmesi herşeyi düzeltmez zaten,yeni bir yönetim oluşturulmalı..

Yetkilerin tamamı istediği gibi olmalı..

Ki zaten şartlarını kabul ettirir Fatih Terim geliyorsa..

Adam gibi takım görürüz seneye eminim,yeni bir yönetim,yeni bir revizyonla..

Ben gelirse sevinirim çünkü bizim yerli tayfasını kendine getirir.

servet balta falan vazgecilmez olur

performanslari artar biraz:)

Şimdi Terimin 2000 sonrası hayatını bi daha bizimle birleştirmediğini düşünelim. Milana gitmiş Fiorantinayı uçurmuş 2008 de milli takımı 3. yapmış bu adam. Kim gelsin demezdi. Herhalde kimse

İşte o yüzden Terim filan gelmesin kardeşim. Bu adam 2. kez geldi. Kendisine sıfırdan takım yapıldı. Sonuç hala bugün ağladığımız parasızlıklar o zaman gelmeyen başarı vs.

Tümeri 40 yaşına da gelse oynatan adam değil mi Fatih Terim

Nihat kendi takımında yer bulamazken onu ilk 11 yapıp sahaya süren adam

Mustafa sarpı milli takım aday kadrosuna dahil eden kişi değil mi Fatih Terim

O terim 2000 de kaldı Siz onu istiyorsunuz ama aradığınız Terime şu anda ulaşılamıyor

İlk okuduğunuzda çok beğendiğiniz kitabı 2. kez okuduğunuzda beğenmiyorsanız 3. kez okumanın manası yok

Edit: Rakı bozdu biraz imla hatası cümle düşüklüğü fazla :D Affola

ha siz TD olarakmi diyorsunuz?

ooo gecin o zaman

ben sportif direktor falan olacak diye yorum yapiyorum:)

Şimdi Terimin 2000 sonrası hayatını bi daha bizimle birleştirmediğini düşünelim. Milana gitmiş Fiorantinayı uçurmuş 2008 de milli takımı 3. yapmış bu adam. Kim gelsin demezdi. Herhalde kimse

İşte o yüzden Terim filan gelmesin kardeşim. Bu adam 2. kez geldi. Kendisine sıfırdan takım yapıldı. Sonuç hala bugün ağladığımız parasızlıklar o zaman gelmeyen başarı vs.

Tümeri 40 yaşıa da gelse oynatan adam değil mi Fatih Terim

Nihat kendi takımında yer bulamazken onu ilk 11 yapıp sahaya süren adam

Mustafa sarpı milli takım aday kadrosuna dahil eden kişi değil mi Fatih Terim

O terim 2000 de kaldı Siz onu istiyorsunuz ama aradığınız Terime şu anda ulaşılamıyor

İlk okuduğunuzda çok beğendiğiniz kitabı 2. kez okuduğunuzda 3. kez okumanın manası yok

Hagi gibi Bülent gibi kendini hoca sanan amatörler gelip gitsin o zaman..

Yalnızca Fatih Terim'in gelmesi herşeyi düzeltmez zaten,yeni bir yönetim oluşturulmalı..

Yetkilerin tamamı istediği gibi olmalı..

Ki zaten şartlarını kabul ettirir Fatih Terim geliyorsa..

Adam gibi takım görürüz seneye eminim,yeni bir yönetim,yeni bir revizyonla..

2.Döneminde çapsız bir yönetimin oyuncağı ve kalkanı oldu bu yüzden Terimin kim olduğunu 1.dönemini ve daha öncesini bilmeyen dostlarımız sadece ego ve gazdan ibaret olduğunu sanıyorlar.Ama onlarada hak vermek lazım bu ülkede Feldkamp 2kez Bunak diye yerildi Derwall şampiyon yapamadı diye linç ediliyordu Luci ye Çoban dendi ya :D Rijkaarda hoca değil adam değil dendi hatta bu forumda gördüm Hiddink futboldan anlamıyormuş bu tartışılıyordu Gerets zamanı takımı futbolcular şampiyon yapmış zaten daha niceleri var ya :)

kim geliyorsa gelsin ama POLATSIZ!! sen bir git ; sonra zaten herkes gelir..

dedigim gibi

sportif direktor olarak kotu olmaz

ama td olarak istemem

yooooooooo

dogru duzgun TD gelsin benim icin adnan polatin kibiri ile teriminki ayni seviyede

ikisindede ayni sorunlar yasanir

Galatasaray 12.ci sevgili hocam..

Hangi ünlü hoca gelip çalıştırsın?

Verirsin senelik 5 orası ayrı..

Tek kurtulus Fatih Terim arkadaslar su durumda. Laga lugaya gerek yok. Avci,Kafkas,Saglam filan kisa vadede toparlayamaz bu takimi. Hele bu sezondan sonra bu camiada 2-3 sene bekleyecek sabir da yok. Taraftar da hic mi hic yok. Bu ortamda calisamaz Avci,Kafkas,Saglam. Yine yanlis zaman, yanlis ortam.

2.Döneminde çapsız bir yönetimin oyuncağı ve kalkanı oldu bu yüzden Terimin kim olduğunu 1.dönemini ve daha öncesini bilmeyen dostlarımız sadece ego ve gazdan ibaret olduğunu sanıyorlar.Ama onlarada hak vermek lazım bu ülkede Feldkamp 2kez Bunak diye yerildi Derwall şampiyon yapamadı diye linç ediliyordu Luci ye Çoban dendi ya :D Rijkaarda hoca değil adam değil dendi hatta bu forumda gördüm Hiddink futboldan anlamıyormuş bu tartışılıyordu Gerets zamanı takımı futbolcular şampiyon yapmış zaten daha niceleri var ya :)

Ah ah bu millet hangi değerine sahip çıktı ki Terim'e çıksın..

Tekrar diyorum

Mustafa sarpı milli takım aday kadrosuna dahil eden kişi değil mi Fatih Terim?

bu yüzden bence lisansını iptal edebilir keza hem bursa hem Galatasaray ın kapısına kilit vurulması lazım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt