# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

Bu Zanzal sanki bir bok biliyormus gibi durumdan kendine cikar saglamaya calisiyor. Fatih Terim'in medyada cikan o cumlesinden baska bildigi yada aldigi duyum falan yok. Ortalikta cikan haberlerden istifade ederek sanki ilk o duymus gibi tv'nin karsisina cikip konusmaya basladi. Zanzal'in tv deki yorumlarini falan dinleyin. Bir bok bildigi ya da duydugu olmadigi gibi, elinde olan tek kaniti ise yine Fatih Terim'in basina verdigi demec. Hani "Pek yakinda beni dahada konusacaksiniz" dedigi.. Sanki kendi haberiymis veya duyumuymus gibi durumdan cikar saglayan ihtiyar çakalovski.

Bu Zanzal sanki bir bok biliyormus gibi durumdan kendine cikar saglamaya calisiyor. Fatih Terim'in medyada cikan o cumlesinden baska bildigi yada aldigi duyum falan yok. Ortalikta cikan haberlerden istifade ederek sanki ilk o duymus gibi tv'nin karsisina cikip konusmaya basladi. Zanzal'in tv deki yorumlarini falan dinleyin. Bir bok bildigi ya da duydugu olmadigi gibi, elinde olan tek kaniti ise yine Fatih Terim'in basina verdigi demec. Hani "Pek yakinda beni dahada konusacaksiniz" dedigi.. Sanki kendi haberiymis veya duyumuymus gibi durumdan cikar saglayan ihtiyar çakalovski.

Kısacası decoder satışları durduğundan ve digitürk iptalinin inanılmaz çok olduğundan dolayı Galatasaray'ın eski günlerine dönmesini istiyor !!! Galatasaray Türkiye'dir unutmayalım ;)

bişey yapmazzz.. yorumsuzz olarakkk

söyleeriz hep beraber aykut seniii g... kocamannn

en başta aykutun gücü ve tüm organları o lafı etmeye yetmez,eğer karşısındaki trabzon diyilde biz olsaydık...

hee bi de başımızda imparator olsaydı....way haline:D

büyük bir istekle ve büyük bir merakla 3.terim dönemini bekliyorum.bir gün geleceğini biliyoduk hepimiz,ama o zaman bu zaman mı onu bilmiyoruz.umarım bu zamandır,çünkü 2.gelişindeki hatalarını transferleri çok net hatırlamakla birlikte,şu an şu durumdan bizi tek çıkartabilecek,herşeye göğsünü gerebilecek,takımda kalcak burnu havada florya ahalisini avcunun içinde bir zar gibi sallayıp sahaya atabilecek,hem medyada hemde diğer tüm rakiplerimize karşı pskolojik olarakta üstün olmamızı sağlayabilecek tek kişi bence terimdir..

imparator fatih terim diye bağırmak istiyorum arenada...

trabzonspordaki stoper mustafa yumluyu alabilsek iyi olurdu :)

Terim akıllandı ise balta,BAM,serkan gibi adamları yollamalı. Defansı yabancılardan kuracaksın. Sağ ve sol bekten biri mutlaka yabancı olmalı. Stoperlerden biri de yabancı olmalı.

Eğer bu adamlara göre kadro kuracaksa hiç gelmesin. Culio ,stancu,cana,zapata,neill,kewell gibi adamları derhal yollamalı. İşimiz zor,kaliteli Türkler çok az. Herkes onları almak isteyecektir.

Belki Terim faktörü burda işe yarar. Ayrıca 14 Mayıs kadar boşuna geçen zamana yazık.

Hocam Şansal Büyüka çok da kendine çıkar sağlayacak açıklamalar yapmadı. Medyadan sağduyu bekliyorsak şu kötü günlerimizde bizim üstümüze gelmemeleri için biz de hakkaniyetli ve tarafsız olmalıyız.

Şansl Büyüka günlerdir çok iyi niyetli açıklamalar yapıyor ben içtenlikle teşekkür ediyorum.

Fatih hocaya gelince. Bunu artık ufacık çocuk bile tahmin edebilir o gelecektir. Ünal Aysal anlaşmıştır bence. Hatta Turgay Kıran ve Mehmet HelvaCIK da Fatih hocann kapısını çalmıştır.

Ama Fatih hocayı sonuçta kapı komşu gibi tanımıyoruz ama çocukluğumuzdan beri gördüğümüz Fatih hoca kendini ne seçim kozu yaptırır ne de isminin geçmesini ister. 14 Mayıs akşamından sonra ufukta çok şeyler gözüküyor.

Fatih hoca gelirse takım da çok farklı bir çehre kazanacaktır.

Arda gider mi bilemeyiz ama Colin Kazım, Servet gibi Milli Takımdan öğrencilerini yollamaz. Ümit Milli takım destekli transferler de yaptıracağını düşünüyorum. Yabancılardan da boş adamlar gelmeyecektir.

Neydi o NtvSpor´daki herifin adi? O da Fatih Terim dedi

Cevap: Şansal Büyüka: "Fatih Terim Hayırlı Olsun"

Iyi valla. Hagi´ye gelince, Taffarel´e gelince Fatih Terim transfer etmedi, Cristian, Lukunku´ya gelince Fatih Terim transfer etti dimi? Yani artik 2. dönem 2. dönem demeniz gercekten baydi. Cünkü gercekleri unutuyorsunuz. Bende buna inanamiyorum. Özhan Canaydin´i unutuyorsunuz, transfer fiyaskolarini unutuyorsunuz, Fatih Terim´in Galatasaray sevgisinden cikip konusmadigini unutuyorsunuz. Kimleri isteyip, en sonunda kimlere kaldigini unutuyorsunuz.

yavaş gel dost yol kaygan, ben budur diye idda etmiyorum, hatırladığımı yazıyorum... kafanıza göre anlam çıkarıp millete atar yapmayınız. Fazla sürat iyi değildir heyecan yapmaya gerek yok :D

fatih terimin besiktasa gitcegi söyleniyor trt3 de öyle söylediler:) hangi habere inanacaz.

Cevap: Şansal Büyüka: "Fatih Terim Hayırlı Olsun"

:lol: :lol:

Hala Rijkaard :lol:

Galatasaray bugun bu konumdaysa bunun nedeni

1 yönetim

2 gittigi ortasınıf takımların icine eden devrim yapacam diye ligden dusuren Reykard'dır

Açıkcası Rijkaard 0 dan takım yaratabileceğini sanmıyorum lakin bu onun kötü hoca olduğu anlamına gelmez her hocanın kendine göre yetenekleri vardır Le Guen 0'dan takım yaratır, Rijkaard'ın eline gerekli ve kaliteli adamları verirsen olan takıma level atlatır ama bu oyuncular ne Mustafa Sarp ne Ayhan nede Barıştır. ha onunda hataları oldu lakin yönetimin hataları daha fazladır, Rijkaard sistem oturtmaya gelen bir hocadır onun istediği oyuncuları alırsın gidip kafana göre oyuncu almamalısın adamda haklı olarak tavrını koyar, ama Ünal Aysalın sözü çok hoşuma gitti; "Professional ekip ile bir araya geleceğiz konuşacağız bir sistemde karar kılacağız ona uygun oyuncular getireceğiz, o oyuncuları en iyi şekilde oynatacak ve o sistemi en iyi bilen antrenörü getireceğiz" demişti tabi yaparsa çok güzel bir düşünce, yapmazsa bilemicem... yani diyorki; "en iyi oyuncuları alacağız, gerisi oyuncuların kalitesine bağlı, oynatamazsa takviyeler ve eksikleri doldurup tekrar deniyeceğiz, oda olmazsa yeni bir hocada karar kılacağız."

terim icin besiktas daha heycanli bir secim olur

kadro olarak , bizden epey iyiler, daha da güclenecekle.

seneye uefa da baya is yapabilirler ...

fatih terimin besiktasa gitcegi söyleniyor trt3 de öyle söylediler:) hangi habere inanacaz.

Fatih Terim Türkiye'de Galatasaray'dan başka takıma gitmez. Bir de Milli Takıma gider tekrar. Ama sanırım artık oldu gibi, son an da bir pürüz çıkmazsa imparator 3. defa bizde olacak.

terim icin besiktas daha heycanli bir secim olur

kadro olarak , bizden epey iyiler, daha da güclenecekle.

seneye uefa da baya is yapabilirler ...

Fatih Terim bilmem de sen transfer olmusun simdiden bjkye :D

Terim isini bilir, gidip o dururken Gerets ya da Lucescuyu alirsaniz Besiktasta cikarim karsiniza diye isini garantiye aliyor.

2052.jpg

Şu kadro ile ŞL liginde tur atlamışdık:)Lucescu....Özledik be ŞL ligini

Konusulan uc teknik direktoru degerlendirirsem

Lucescu bana gore iclerinde en zeki olani ve super taktisyen. Dezavantaji, beyefendiligini Turk oyuncular suistimal ediyorlar,ama yaninda Hasan Sas gibi biri olursa bence basarili olur.

Gerets iyi hoca, fakat uzun sureli basari icin dogru hoca mi bilmiyorum

Terim'in basarisi calistigi yonetime bagli, destek ve kaynak verilirse tekrar basarili olmamasi icin hicbir sebep yok.

bir kaç gündür tüm web sitelerinde ve gazetelerde şunu görüyoruz. fatih terim galatasaray ile anılmaya başlandığından beri. rakip takım medyası olayı karmaşıklaştırmak için elinde geleni yapıyor. fatih terim isminin yerli oyuncular üzerindeki etkisini bildikleri için hep kendi takımlarıyla anlaşmak üzere-yok bu yıldız gelecek haberleriyle fatih terim-galatasaray anlaşmasını 2. plana itme çabasındalar.

beğenin beğenmeyin- hatalı görün görmeyin ama rakip farkında neden mi?

1- ünal aysal ve ekibinin güçlü olması- fatih terim ismiyle birleşince galatasaray camiasını heycanlı olması yanında-- rakiplerin gözünü korkutuyor. çünkü güçlü geliyorlar ve gelecekler.

2- transferde ismi geçen yerli oyuncunların alınmasında güçlü bir ekiple gelen fatih terimin maddi zorluk yaşamak bir yana ikna etmesi. galatasarayın gelecek sene süper yerlilerden oluşacak kadro kurması avrupa hayallerinde olan rakipleri endeşenlendiriyor. bu yüzden medya özellikle yerli oyuncuların ismini yazıyor.

3- ünal aysal ve yönetiminin başarılı olmak için revizyon yapacaklarından dolayı. yıldız ve kaliteli yabancılarla görüşme halinde olmaları rakipleri ürkütüyor. bu yüzden yine bizle adın geçenleri yine kendilerine malzeme çıkartarak ortaya sallıyorlar.

4- yeni stadı-yeni başkanı-faith terim gibi bir türk futbolunun en iyi hocasının bulunduğu bir kulup taraftarını kurulcak takımla müthiş ateşleyecektir. buda büyük yatırım yapan takımları gelecek sezon için korkutması hep galatasaray aleyhine çalışan medyanın emir alarak yönlendirilmesine yol açıyor.

gelelim biz kendi içimize...

muhalefet yapan- isteyen istemeyen fark etmiyor. 14 mayıs günü birlik ve beraberliğin sağlandığı bir yapıyla çok umutlu ve iddalı gircez sezona. tüm başarılarra hazırlanalımmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt