# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

bugun bir belcikali arkadas bizim gerets ve hazard la anlastigimizi söyledi,belcika basininda yaziyormus.

aradim ama bulamadim oyle bi haber.

Nedir son gelişmeler , geliyo mu Fatih hoca ???

terim icin besiktas daha heycanli bir secim olur

kadro olarak , bizden epey iyiler, daha da güclenecekle.

seneye uefa da baya is yapabilirler ...

Beşiktaş bu yıl kupayı alamazsa hangi UEFA kupasına gidecek de hangisinde başarılı olacak söylermisiniz?

Sizin muhteşem dediğiniz kadro ancak kupayı alırsa UEFA'ya gidebilecek düzeydeyken nasıl oluyor da çok başarılı olacak kehanetinde bulunabliyorsunuz?

Beşiktaş bu yıl kupayı alamazsa hangi UEFA kupasına gidecek de hangisinde başarılı olacak söylermisiniz?

Sizin muhteşem dediğiniz kadro ancak kupayı alırsa UEFA'ya gidebilecek düzeydeyken nasıl oluyor da çok başarılı olacak kehanetinde bulunabliyorsunuz?

Bence kupayı da alamayacaklar zaten :D

TERİM beşiktaşı seçer diyenler Mourinhonun barçaya geçmesi ile aynı denkte bir olasılıktır.

Nedir son gelişmeler , geliyo mu Fatih hoca ???

Evet. Yüzde bir milyon geliyor.

Lucescu'nun nazını, Gerets'in Haziran'daki çok önemli olan milli takım maçını bekleyecek zamanımız yok. Hem bütün bunlar olmasa bile yine de Fatih Terim gelecek. İnatla, azimle, hırsla Fatih Terim gelecek. Bizim Ferguson'umuz olacak

Terim takım kimyasındaki bozukluğu en iyi giderecek kişidir ama yapacağı transferler biraz soru işareti

Fatih Terim gelirse bence yabancı transferine karışmamalı.

inadina Grande TERIM:asd:

gecenlerde bu forumda Lig tv nin bir videosu vardi terim milanoda diye,10 yil sonra bile hala nasil bir piyasasi oldugunu gorun sonra bir daha dusunun beyler.:animation:

Yabancı transferinde bizi sıkıntaya sokmaz inşallah terim.2. döneminde getirdiği oyuncuları biliyoruz.Bunu o dönemdeki düşük bütçeye bağlamak istiyorum

Vallaha artık eski-yeni bakmıyorum. Yeter ki artık bir şeyin peşinden gidelim, birisini getirelim, ona inanalım, destek verelim ve de arkasında duralım. İşine karışmayalım. Başka bir şey istemiyorum.

Lig Tv.com.tr ye baktim Bjk'lilerin cogunlugu Fatih Terim'i istiyor

Vallaha artık eski-yeni bakmıyorum. Yeter ki artık bir şeyin peşinden gidelim, birisini getirelim, ona inanalım, destek verelim ve de arkasında duralım. İşine karışmayalım. Başka bir şey istemiyorum.

tam olarak ben de böyle düşünüyorum. rijkaard gittiğinde çok üzüldüm. tamam rijkaard'ı da seviyordum o da var ama asıl rijkaard gitti diye değil, gene baştan başlıyoruz diye. sonra hagi geldi. geldiyse duracak o adam orada kardeşim. o da gitti başkası, o da gitti başkası.

şöyle üç aşağı beş yukarı güven verecek bir adam gelsin, uzun yıllar kalsın da, terim, gerets çok farketmez bana.

bu durumda bizi ayağa kaldıracak tek adam bu disiplinsizleri anca fatih hoca adam eder

İnşallah gelmez, artık yeni bir yüz, yeni bir sima, genç, takıma dinamizm kazandıracak bir adam gelir.

Şuan için aciliyetle ihtiyacımız olan futbol patronu modeli, Florya ya elinde kılıçla girip kelle alabilecek düzeyde profile sahip bir yapıda olmalı. Bazılarının başını çektiği yerli futbolcular sanki orada çete kurmuş gibi bir hava estiriyorlar. Yıl sonu yönetime kim gelirse gelsin sağlam temizlik yapacağa benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt