# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

Selamun aleykum dedik

Allah'in selamini alsana

Size Vince dicola nın war parçasını öneririm. Rocky serisinin en kral parçasıdır. Ama bunun konumuzla ne ilgisi var bende bilmiyorum.Allaha emanet olun

Cok agır konusmalar olmus olabilir bu konuda incelenmeli

hehe güzel yakalamışsınız.

iş adamı ya, hesapta her şey resmileşmeden bir şey açıklamıyor. daha başkan seçilmedim. seçilelim bakarız falan diye geçiştiriyor hep.

aşağı yıkarı fa dedikten sonra uzun süre toparlayamayışı çok tatlı hehehe

Fadan Fatih Terimimi çıkardınız. Belki Fabio Capello yada falan filan diyecekti. :) acele etmeyelim ;)

Fatih Terimden gerisi yalan.Karakterli yerliler olmadığı sürece istediği kadar yabancı yıldız alsın kurtulamaz bu takım

Önümüzdeki sene ilk 11 de en fazla 5 yabancı ve toplamda da 7-8 yabancı olacağını düşünüyorum. 10 kişilik hakkımızı kullanmayız

SPOR BÜLTENİ - Canal Turk - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle

murat renkdaş yakalamış

spiker soruyor t. direktörü

Aysal: aşağı yukarı fa...... elimde iki alternatif var:D

yalnız beyler fa.. konusu dışında cümlenin devamında ne diyor o önemli..

muhabir: gerets ve fatih terim mi var?

başkan: aşağı yukarı fa... elimde iki alternatif var. ancak onlarla ilgili anlaşma başkan olmadan tedbirsizlik olur.

anlayacağınız fatih terim bitmiştir....

hayırlı uğurlu olsun...

a.albayrak romanyaya gitmiş haberiniz olsun :) adam daha dün gazeteleri dolaşıyordu ali dürüst ile nasıl gitti dün anlamadım. ahh şu basın beni güldürdünüz :)

yalnız beyler fa.. konusu dışında cümlenin devamında ne diyor o önemli..

muhabir: gerets ve fatih terim mi var?

başkan: aşağı yukarı fa... elimde iki alternatif var. ancak onlarla ilgili anlaşma başkan olmadan tedbirsizlik olur.

anlayacağınız fatih terim bitmiştir....

hayırlı uğurlu olsun...

a.albayrak romanyaya gitmiş haberiniz olsun :) adam daha dün gazeteleri dolaşıyordu ali dürüst ile nasıl gitti dün anlamadım. ahh şu basın beni güldürdünüz :)

Albayrak Romanya'ya mı gitmiş? Lucescu için gitmiştir işte. Bence onu yoklayacaklar. Fatih Terim nasıl olsa hazır. Ama bunu Terim duyarsa çok kızar.

Ya ben Fatih Terim'i çok istiyorum.Şu anda ancak o toparlar bizi.Ama şu Bülent Tulun'un geçen söyledikleri aklımı karıştırdı.Dünya'nın en iyi teknik direktörlerinin de bulunduğu 3-4 kişi ile görüşmüş.Fatih Terim yalan olmaz umarım.

Albayrak Romanya'ya mı gitmiş? Lucescu için gitmiştir işte. Bence onu yoklayacaklar. Fatih Terim nasıl olsa hazır. Ama bunu Terim duyarsa çok kızar.

a.albyarak gitmiş diye yazmış fanatik veya fotomaç..

vallah böyle haberleri kasten çıkarıtyorlar yahu. önce bjk fatih terimle görüştü, sonra galatasaray anlaştı sonra kimseyle görüşülmedi dendi şimdide luce için albayrak romanyaya gitti yazılıyor..

fatih terim ile anlaşma tamamdır. içinin rahat olsun. luce yi almak için bide maaşı dışında tazminatı var 3-4 milyon euro en az. hem ordaki başkan adamı bırakırmı takımı bu kadar iyiyken??

gerets anlaşması var fas milli takımıyla 2012 ye kadar..

yabancı hoca gelecek olsa dış basında haberleri çıkardı..

dün bosna basınında bile ilk tercih fatih terim olmazsa halilhodziv denildi.

adamlar bile biliyor ki fatih terim ilk tercih tir..

3.Fatih döneminde umarım 2.Fatih dönemini aramayız.Hayırlısı artık.Aynı suda iki kez yıkanılmaz sözü karamsarlaştırıyor beni.Kasımpaşa maçında koca tribünde 76 kişi vardı.Bir an önce toparlanmamız lazım.Umarım beni yanıltır.Hoşgeldin Fatih Hoca...

terim.gif

Galatasaray hasta Hocam onu bir tek sen iyileştirebilirsin.

Artık 2.dönem sendromundan sıyrılmamız lazım..

Tek yol FATİH TERİM..:tiphat:

Umarım 15 mayıs günü Ünal Aysal başkanımız Hocasını açıkladığında FATİH TERİM ismini duyarız.. Şimdiden HOŞGELDİN Grande TERİM..

Artık 2.dönem sendromundan sıyrılmamız lazım..

Tek yol FATİH TERİM..:tiphat:

Umarım 15 mayıs günü Ünal Aysal başkanımız Hocasını açıkladığında FATİH TERİM ismini duyarız.. Şimdiden HOŞGELDİN Grande TERİM..

vallah onu bunu bilmem fatih hoca dışında olacaklar beni düşündürür.

nedenmi?

1- yerli futbolcuların kaliteli olmasından bahsedip, hiç bir şekilde türk futboluyla alakası kalmamış veya bilmeyen teknik adamların yerli futbol anlayışını ne olacak?

2- yabancı hoca demek 45-50 milyon euro transfer demek. böyle bir takımda elindekilerle yetincek kariyerli hoca görmüyorum. zaten elindeki kadro kalitesinden şikayet etmeyen hoca getirmesi vizyonsuz bakıldığıngını gösterir.

3- en önemlisi dispilini sağlayacak başka hoca yok. yerli oyuncuların alımında veya yıldız denilen isimlerin alındığında bu kadroyu disiplin edecek hoca da yok.

4- basın-taraftar vs. duurmları türkiyede çözecek başka bir hoca varmı?

5- büyük düşünen bir yönetim gelecekse bunu senelerin takımını oluşturarak yapcaklarsa yabancı hoca neyi bilerek veya ne kadar isteyerek gelecektir.

fatih terim e burun kıvararak bakan arkadaşlar. güçlü bir yönetimle ekip çalışmasında buluncak kulup geleceğini sportif açıdan garantileyecektir. unutmayınki ünal aysal ve ali dürüst futbolu bir kişiye emanet etmeyeceğiz diyor buda her türlü konuda ekip çalışmasının olacağını göstergesidir.

fatih terimi 2.dönemi yüzünden eleştiren ve egosunu bahane edenler gözlerini açsın. yönetim-teknik ekip ve futbolcu yapısı galatasaray ın hedeflediği avrupadki başarı için çalısacak ve kimsenin başına buyruk olmayacağı bir anlayışı içermekte.

biz taraftarlarında ünal aysal ve ekibini desteklerken sadece parası için değil çizmek istediği yapıya olan inancımızdır. kimsenin babasın yeri gibi davranmayacak artık burda.. biraz geçmişten değil olması olan yapıdan bahsedin. kişilerin ve kurumların yaptığı hataları sürekli devam ettirmleri için art niyetleri olmalı. bugun kü konuşulan konularda veya kişilerde galatasaray bataklığa götürelim diyen bir anlayış mı var?

neyse önümüzde 2 gün var. herşeyin netleştiğinde taraftarı saran heyecanı umarım inandığımız düzeye getirecek anlayış devam eder ve gelecek yılların onur-gurur-başarıyı yaşatan galatasarayımız eski günlerinden daha iyi bir düzeye çıkar..

saygılarımızla sarı kırmızı aşkı yaşayan galatasaray taraftarı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt