# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

ya GAZ la oyun olsaydi simdi ben Barcelonada olurdum ;)

adam antreman yaptirmasa adam taktik calistirmasa adam takima bir felese yerlestirmese ne gazi ne milangaz ne dogalk gaz hatta o....k bile bir sey yapamaz

Mustafa Sarpa o kadar gaz verki nolacak ki?

Ama olmadin Barca futbolcusu ve Galatasaray da Barca gibi olamadi yakin ornek Arsenal de olmadi cunku ileriye birsey kalmadi. Miras yoktu ortada.

Terim gibi ;

1- Otoriter

2- İsmi kadar büyük olan

3- Sap ile samanı ayırt edebilen

4- Dediğini yaptıran

5- Türk spor medyasına , Aziz yıldırma ve kanarya severlere malzeme vermeyen

6- Disiplinden katiyen ödün vermeyen

7- ...

Kaç adam var !?

ben onu bunu bilmem arkadaş. türk futbol tarihinin en önemli teknik adamıdır. herkes bir laf söyler ama

TARİH YAZILDIYSA ONUN İSMİ VARDIR TEKNİK ADAM OLARAK.

TARİHE BAKANALR BUNUDA BAKSIN. 100 YILLIK TÜRKİYE FUTBOLUNDA VARMI DAHA İYİSİ. DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR FATİH TERİM DİR TEKTİR.

hangi hoca herzaman iyi oldukii?

fatih terim neyin ne olduğunu bilecek basit hatalar gerçeklşetirecek dünkü çocuk değil. ya 2.döenmindeki gibi olursa- ya egosu öne çıkarsa....

egosu olan adam takım satar. terim futbolcusunu sattımı? başka takımın onuruyla oynayacak laf ettimi (hak edene cevap verir)

2.dönem diyenler bırakın yahu bize isim verinnn?? bizde diyoruzki bu dönemden çıkartacak ve geleceğin takımını oluşturcak fatih terimdir. sadece başarılara bakmıyoruzz

BİZ TÜRKİYE FUTBOLUNUN GERÇEKLERİNİ GÖREREK NEYİN NASIL YAPILMASINI BİLEN TEKNİK ADAM İSTİYORUZ.

SADECE GAZ İLE OLSAYDI 4 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYONMU OLUNURDU.

BU SADECE GAZ MESELESİ DEĞİLDİR. İNANDIĞINI YAPMAK İSTEDİKLERİNİ ANLAYAN FUTBOLCULARIN ONA GÜVENEREK İNANARAK TAKTİĞİN YANINA MÜCADELESİ DAHA ÇOK KOYUP, FUTBOL DIŞINDADA ADAM GİBİ DAVRANMA OLAYIDIR.

GAZ DEDİĞİNİZ İNANMAKTIR........

Zaten En önemli olay soyunma odasında gerçekleşir. Her T.D. taktik verebilir, her T.D. strateji üretebilir ama her T.D. gaz veremez, her T.D. motive edemez takımı.. !! FT gelmeden şimdiden yıpratılmaya başlandı bile ! Ne istiyorsunuz bu durumda kim gelicek ? Yenilik mi lazım diyorsunuz ? Verin o zaman bizi bu durumdan çıkarabilecek T.D. isimleri bizde burda onları değerlendirelim haklıysanız haklısınız bu adam gelsin deriz zaten ! Ama şuan bizi çıkarabilecek tek adamdır TERİM.. Dün dedim,bugünde diyorum, her zamanda gururla söyleyeceğim.. Grande TERİM !!!

Gazdan da miras kalmaz. Onemli olan temel olarak neyi aldigin. Gazla yaparsin birseyler temel onceligin oysa fakat futbolcular gider geride birsey kalmaz ya da o motivasyon ufak bir kaos aninda kirilir ve tepetaklak ta gidebilirsin. Yenilik lazim tabiki takimin durumu ortada. Terim gelir basarili da olur ya da olamaz bilemem o anki sartlar ve moral-motivasyona bagli fakat gelecege cok fazla birsey kalmayacagini da biliyorum.

Isim verme noktasinda tum td'leri bilsem isim verirdim su an icin veremem. Fakat vardir bundan da eminim. Gaal olabilir mesala en yakin ornek.

Sorun sadece gelecek sihirli degnek degecek ve kurtarilacak gibi bir hava estirilmesi. Kesin basarili olacakmis gibi gosterilmesi. Ben de basarilari kadar basarisizliklari da var diyorum ve hatta ekliyorum Terim ile bundan sonra Turkiye'de basari gelse bile Avrupa'da basari gelecegine inanmiyorum. Cunku artik futbol o mentaliteyi coktan asti. Diger takim oyuncularin profesyonellerin gaza falan ihtiyaci yok Avrupa'da ve artik yildiz oyuncu tanimlamasi Messi ve Ronaldo ile de cok degisti. Olmaz artik Hagi bir beyin gelip Emre'lere falan yardim edip sahada kosacaklari yerlere kadar soylesin.

Ya donguyu kirarsin ya da kiramayip 20 yilda bir UEFA kazanirsin. Bir yil 3. olursun sonrasinda gruplardan cikamazsin.

Sorun sadece gelecek sihirli degnek degecek ve kurtarilacak gibi bir hava estirilmesi. Kesin basarili olacakmis gibi gosterilmesi. Ben de basarilari kadar basarisizliklari da var diyorum ve hatta ekliyorum Terim ile bundan sonra Turkiye'de basari gelse bile Avrupa'da basari gelecegine inanmiyorum. Cunku artik futbol o mentaliteyi coktan asti. Diger takim oyuncularin profesyonellerin gaza falan ihtiyaci yok Avrupa'da ve artik yildiz oyuncu tanimlamasi Messi ve Ronaldo ile de cok degisti. Olmaz artik Hagi bir beyin gelip Emre'lere falan yardim edip sahada kosacaklari yerlere kadar soylesin.

Ya donguyu kirarsin ya da kiramayip 20 yilda bir UEFA kazanirsin. Bir yil 3. olursun sonrasinda gruplardan cikamazsin.

Hagi = Xavi, İniesta

Emre-okan = pedro,villa, messi

Varmı sorun :)

Kimse boş konuşmasın ! Var mı Terim gibi kafanızda T.D. ?? alalım ?

1- ?

2- ?

3- ?

Gazdan da miras kalmaz. Onemli olan temel olarak neyi aldigin. Gazla yaparsin birseyler temel onceligin oysa fakat futbolcular gider geride birsey kalmaz ya da o motivasyon ufak bir kaos aninda kirilir ve tepetaklak ta gidebilirsin. Yenilik lazim tabiki takimin durumu ortada. Terim gelir basarili da olur ya da olamaz bilemem o anki sartlar ve moral-motivasyona bagli fakat gelecege cok fazla birsey kalmayacagini da biliyorum.

Isim verme noktasinda tum td'leri bilsem isim verirdim su an icin veremem. Fakat vardir bundan da eminim. Gaal olabilir mesala en yakin ornek.

Gaal olabilir mesala en yakin ornek

BU İSMİ VERDİN dimi? aklına gelen..

1-bizim aklımızıda teknik adam olarak fatih terim gelir.

2- gaal kovulmadımı? istifa etmedimi? kötü günleri olmadımı? bıraktıkları diyosun peki sorun teknik adammı alt yapımı?

3-başarılı olduğu dönemlerde olmuştur taktik olarak üst yaptığı zamanlarda.. pekii şunu kendine sorarmısın van gaall çalıştırdığı takımların aldığı veya sattığı oyuncu isimleri sence küçümsenecek isimlermi?

4- bir teknik adamı değerlendirirken maddi olanakları olan takımlarda yaptıklarıyla değil. belli bi yerden alıp nereye getirdikleri benim ölçümdür.

ferguson-morunhio-fatih terim-luce-portonun teknik adamı bunların dışındaki isimler sizce sadece yapay başarı elde etmedilermi?

3 senedir real hangi futbolcuları-hangi teknik adamları aldı ama oaly neydı takım birliği ve inanmak.

unutmayın ki inter-barca maçı gecen sene 9 kişi kalan inter nasıl inanarak-mücadele ederek oynadı.

SPOR DA HER TÜRLÜ YETENEK-ÇALIŞMA DIŞINDA SİZİN GAZ DEDİĞİNİZ İNANMAKTA VARDIR. BİZ FATİH TERİME VE ÜNA BAŞKANA İNANIYORUZ ÇÜNKÜ ONLARIN BİZE VAADETTİĞİ GELECEK İSTİKRARLA BERABER GELECEĞİN SPORTİF BAŞARISI

1-lucescu

2-lucescu

3-lucescu

1 olmaz

2 olmaz

3 olmaz.. Sorunn teknİk adamda deĞİl. ÇaliŞtirdiĞi kulubun baŞkani o kadar para harcayip kurdurduĞu takimi ve anlaŞmasi olan bİr teknİk adami birakirmi?

Bİze olacaklardan bahsedİyoruz. Adamlar kendİlerİ sÖylİyor anlaŞmam var dİye. Para verİp alacam bİrde tazmİnatini Ödeyecem vay bubammm vayy...

Kimse boş konuşmasın ! Var mı Terim gibi kafanızda T.D. ?? alalım ?

1- ?

2- ?

3- ?

''Kimse bos konusmasin''. (:

1. Basarilari kadar basarisizliklari var.

2. Problem olan mentalitesi. Terim mentalitesi bence bizi yukari tasamaz.

3. Tarzlari ayri olsa da kisa zamanda cikartmak icin Lucescu olur ona benzer dolanan isimler vardi arastirsam bulurum bilmiyorum o isimleri ya da Gaal olabilir o da bir sistem yaratabilir.

3. Tarzlari ayri olsa da kisa zamanda cikartmak icin Lucescu olur ona benzer dolanan isimler vardi arastirsam bulurum bilmiyorum o isimleri ya da Gaal olabilir o da bir sistem yaratabilir.

Terim olsa senin bu cahilliğin ile boy ölçüşemez..

gaal diyip durma.. fatih teirm niye kimseyle teklif etmiyor diyosun ya. inanmdığı şeylere fatih terim kabul etmez..

gaal kovulmadımı bayern den? hadi başarısızmı diyecez sizin anlayaşınızlaa? veya ne gibi mantiletesi vardı bıraktı ardına?

mantile demek fatih terimdir. inanmaksa başarır.

bize teknik adam söyleyin. kulaktan duyma şeylerle gelmeyin.

gaal diyip durma.. fatih teirm niye kimseyle teklif etmiyor diyosun ya. inanmdığı şeylere fatih terim kabul etmez..

gaal kovulmadımı bayern den? hadi başarısızmı diyecez sizin anlayaşınızlaa? veya ne gibi mantiletesi vardı bıraktı ardına?

mantile demek fatih terimdir. inanmaksa başarır.

bize teknik adam söyleyin. kulaktan duyma şeylerle gelmeyin.

Mentalite problemi diyorum halen aynilarini yaziyorsunuz. Sen de Fatih Terim deyip deyip durma. Baska td mi kalmadi.

Selen Olsen, tek hedef muhalefet mesaj sayısını yükseltmek..

Benim açımdan Terim tartışılmazdır.. Gerisi yalan..

Sonrasi BAM (: Demekki kadroya bagli burda isler.

Barca hep Barca Arsenal hep Arsenal Lyon hep Lyon.

yahuuu bişey demiyorumm sana.. lyon ve arsanalden baka örnek versen daha iyi olur..

bu takımların bulundukları ekonomik olarak büyük ülkelerde büyük yatırım yapan başkanlara sahiplerdir. bu kulupler kurumsal görünsede başkanlarının parasıyla döner..

BANA SORN ALT YAPI DEE GİTSİN OLUR. SENİN ALT YAPINDAN FUTBOLCU ÇIKMIYORSA EL AÇIP YABANCIDAN MEDET UMUYORSAN BÖYLE BUGUNLERDE OLURSUN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt