# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Haberleri

Türk futbolu = Fatih Terim

adnan polat secime girdi,terim i vaad etti,nolur?:D

onu denedi de beceremedi :)

fatih terim akıllı adam... bence bülent ünder'in gelmesi fatih terimin kendine zemin hazırlması manasına geliyor... adnan polat ile gelmedi ama muhtemel yardımcısını yolladı... aynı zamanda yeni gelecek yönetime açık kapı bıraktı... gibi geliyor bana...

edit: şaşırdım kendime, nasıl bir senaryodur bu :)) yarın gazetelerde görürsem şaşırmam ama :)))

onu denedi de beceremedi :)

fatih terim akıllı adam... bence bülent ünder'in gelmesi fatih terimin kendine zemin hazırlması manasına geliyor... adnan polat ile gelmedi ama muhtemel yardımcısını yolladı... aynı zamanda yeni gelecek yönetime açık kapı bıraktı... gibi geliyor bana...

edit: şaşırdım kendime, nasıl bir senaryodur bu :)) yarın gazetelerde görürsem şaşırmam ama :)))

Senaryo bülent ünder ilk geldiğinde çizilmişti ama güzel toplamış, özetlemişsin haber bulamayan bir gazete için ideal bir haber :)

3. Terim dönemi

3. Terim dönemi - Fotomaç

Ali Dürüst ikna etti

G.SARAY'da Olağanüstü Kongre'nin yapılıp yapılmayacağı için herkes yarın mahkemeden çıkacak karara odaklanırken, başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor. Seçimin favorisi Ünal Aysal'ın teknik direktörlük için Fatih Terim'le anlaştığı bildirildi. Beşiktaş derbisinden önce Ali Dürüst ve Adnan Öztürk ile birlikte Terim'le buluşan Aysal'ın İmparator'u ikna ettiği öğrenildi.

Transfer için açık çek

FATİH Terim, Ünal Aysal'ın başkan seçilmesi halinde tam yetkiyle 3. kez Galatasaray'ın teknik direktörü olacak. Terim'in başta A takım olmak üzere futbolla ilgili tüm birimlerden tek sorumlu olacağı ve transferde de son sözü söyleyeceği ifade edildi. Ünal Aysal'ın Fatih Terim'e transfer konusunda açık çek ve istediği tüm oyuncuları alma sözü verdiği kaydedildi.

haberin kaynağı olan gazeteye inancı olan az olsada. bazı galatasaray muhabirleride bu haberle ilgili yalanlama yapmıyorlar. camia içersinde bu konuyla ilgili yapılan kulislerde mevcut.

Cevap: 3. Terim dönemi

Bencede Terim gelecek. Lucescu ve Gerets gelmezler başka bir isimde düşünülmüyor zaten.

2nci Terim döneminden dolayı birçok kişi Terim 'e kırgın.

Lakin o dönemde kendisine tanınan imkanlar çok kısıtlıydı, o zamandan bu zaman birçok proje gerçekleşti, stadımız yapıldı. Gelirlerimiz olmasa da potansiyel gelirlerimiz arttı.

Aysal dönemiyle bu tablo değişecektir. Terim 'in 4 yıllık perfomansı, 14 yıllık 15nciliğe bile kredi yaratır.

ben fatih terim ve galatasaray'ı ayrı düşünemiyorum.

belki çok daha iyi olacak olasılıklar olsa da, terim'e asla hayır demem.

terim zamanında bir şey vardı. mesela ilk yarı iyi oynamıyoruz. derdim ikinci yarı değişir bu tablo.

terim sonrası hiç bir hocada bunu göremedim, hani biri kötü oynayınca biz deliriyoruz ya burada, fatih hoca da klübede deliriyor daha yakın hissediyorsun kendini :)

Şu anki durumdan bizi anca Fatih Terim çıkarır.Eğer gelirse yerli transferinde sıkıntı yaşamayız.

Fatih Terim artik gelmeli ve emekli olana kadar Galatasaray´da kalmali. Nerden bulacagiz Fatih Terim gibi bir hoca?

Hoca'nın büyük fanı değilim ama saygım sonsuz.Gelsin elbet. Ama korkum bu servet,başta gibileri tekrardan banko oynatacak olması.Başka birşey değil.

terimden başkası floryayı düzeltemez zaten. çok ciddi bir futbolcu kıyımı yaşanır terim gelirse, zaten yapılması da şart. çünkü büyük takımda oynamayı haketmeyen tonlan oyuncu var bizim takımda. zannediyorum takımın %80'i değişecek. başka türlü zaten başarı gelmez.

2nci Terim döneminden dolayı birçok kişi Terim 'e kırgın.

Lakin o dönemde kendisine tanınan imkanlar çok kısıtlıydı, o zamandan bu zaman birçok proje gerçekleşti, stadımız yapıldı. Gelirlerimiz olmasa da potansiyel gelirlerimiz arttı.

Aysal dönemiyle bu tablo değişecektir. Terim 'in 4 yıllık perfomansı, 14 yıllık 15nciliğe bile kredi yaratır.

Tamamen Ayni görüsteyim.. Bugünki durumumuzda Yerli Hoca Sart. Benim ilk Tercihim Abdullah Avci ama o olmaz ise Tabiki Terim...

Terim konusundaki Tek endisem 2008 de Milli Takim basarisina yanilip Hakan Balta, Servet, Gökhan Zan Gibi Futbolculari Takimda tutmasi.. Aydin ve Mustafa Sarp'i Bile tutabilir..

Terim inatci adamdir, Kendisine asiri Güveni var o yüzden bu Futbolculari tutar gibime geliyor..

En mantıklısı Fatih Terim ,tabii adam akıllı bütçe verilmesi şartıyla.

3. Fatih Terim dönemi, 3. Avrupa Kupasi :)

servet'i balta'yı kesinlikle takımda tutar ona katılıyorum ama bir şekilde oynamalarını da sağlar. fark orada yatıyor. oynamazlarsa da fırçayı çeker en azından şimdiki gibi tüm maç oturup maç çıkışı izne gidemezler :)

Süper haber, inşallah doğrudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt