# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 3. Terim dönemi

slaven bılıc nerdee şimdi???

adam diyor çözemiyoruzzz diyeee işte. çözülmesin diye fatih terimi getircezzz :)

adam ispanyayla başa baş oynadıı hatılarmısın???? müthiş maçlar çıakrdık son dakikada guzianın goluni yemesekk ??? diyeceksin niye defans yapmadıkii o zmannnn

işte fatih terim budur. yenmek için oynarr-- defans yapıp yatmak için değill.....

herkes sallıyor 2008 için- 2002 de 3 olduk yine salladılar. yahuu neymiş avrupa takımı- yok son dakikalarda hep

bu milli takım veya avrupada temsil bir türk takımı olsun farketmez. önemli olann yürekle-inancla oynamaktır.

arjantinde messi vardı ne oldu???

geçen yazki gana yı hatırlayalımmm. adamlarrr öyle mücadeleci ve öyle inanclı oynadılarkiii? urugaya son dakika penaltıyı atsalarrrr ahh neyseee....

tarih inanclı-yüreklii olanların başarısını yazarr...

futboll inanmaktır. 90 dakika olduğunu unutmamaktır. bunu unuttturmayacak- futboldan zevk alarak oynatması bilecek-topun kendiydeyken ne yapılmasını- top rakipdeyken ne yapılmasını takım halinde uygulayacak- takımda birliği sağlayacakkk teknik adammm faith terimdirrr. varmı bana yerli hocaaaa gösterebileeğinn..

tüm dünyadaki futbol takımlarına bakk ligimize bakkkk

tüm başarılı takımların ya senelerdir aynı hocası- ya da kendi içinden olan hocası mevcut. başarııı kendi içinden olanla geliyor bu dönemdeee.....

:Z3::Z3::Z3::Z3::Z3:

Terim'i Superman gibi anlatmis saka gibi. Medyayi nasil idare edecegini bilmeyen, halen 'hadi olm yürü aslanim' gazci hoca getirerek nereye kadar lan?

Hadi diyelim bir sene sampiyon olduk o gazda kalmayacak seneye, dönup dolasip ayni yere geliyoruz ikidebir.

Biz revizyona gidelim diyoruz adamlar halen Terim fln diyor ya. Birde üstüne manevi oglu Tuncay'i aldikmi tmmdir.

kacmak benim isim degil :) hadi ordan birde kanit istiyor.önce soruyu anla

Yav bir git hadi ortalığı fazla karıştırma kendi kendine senaryo yazıp hekes Geretsciydi şimdi Terimciydi diyor.

Terim'i Superman gibi anlatmis saka gibi. Medyayi nasil idare edecegini bilmeyen, halen 'hadi olm yürü aslanim' gazci hoca getirerek nereye kadar lan?

Hadi diyelim bir sene sampiyon olduk o gazda kalmayacak seneye, dönup dolasip ayni yere geliyoruz ikidebir.

Biz revizyona gidelim diyoruz adamlar halen Terim fln diyor ya. Birde üstüne manevi oglu Tuncay'i aldikmi tmmdir.

Tuncay mı? Süper fikir. Katkı sağlar.

Terim'i konuşmaya gelince. Anlatacak çok şey var ama sana anlatmam :D Anlamazsın :D

tamam daha söze gerek yok:) he arkadaşım sen haklısın büyük adamsınız korkuyorum senden titredim :) abisin reissin özelde kim olduğunu gösterirsin bana :) mümkünse muhattab olma ki daha fazla korkmiyim senden

Israrla idrak sorunu yaşıyorsun. Amaç dayılık yapmak değil. İnsanların rahatsız olmasını önlemek için, tartışmayı özele taşımaktır. Her şeyi başka türlü anladığın için, bunuda yanlış anlamanı pek abes karşılamadım. İnsanın fikri neyse zikri de odur :) Şu kafa yapısında olan biriyle muhattap olsam ne yazar ki... Laf anlatamadıktan sonra.

Fatih Terim iyi hocadır, gelmesini isterim, yalnız transferleri tamamı ile kendisine bırakmamak lazım.

Fatih Terim iyi hocadır, gelmesini isterim, yalnız transferleri tamamı ile kendisine bırakmamak lazım.

bu olmadan hatta floryanın anahtarı verilmeden kendisine kabul etmez görevi .. zaten herkeste öyle diyor Ali dürüst anahtarını verecek floryanın diyorlar..

[video=youtube;03P4m5Mh0xk]https://www.youtube.com/watch?v=03P4m5Mh0xk[/video]

benim öyle yazdigim yaziyi göster bana.moderatörsün diye burda istedigini yazamassin

Ne alaka?

Ya önceki sayfalarda yazmadnmı herkes dün Geretsciydi gazetede çıktı diye bugün Terimci oldu Yarın baska gazete Lucescu yazınca ona geçersiniz diye?

ilk tarihte (yani 7 mayista) tüzükte belirtilen çoğunluğun sağlanması gerekiyor yani toplam üye sayısının şu kadarı olmalı..diye.. Genelde bu sayı hiç bir kongrede bulunmaz. Onun için bir sonraki haftaya ertelenir ve bu genel kurulda ÇOĞUNLUK ARANMAZ , kaç üye gelmiş ise kongre yapılır.

Emre BElözoğlu Fener'e gol attığında deli gibi bağırıyordu sevinçten. Topuz ben BJK'den başka takım istemiyorum dedi. Adamlar şampiyonluğa koşuyorlar. Bırakın bu işleri. Gelsin. Bir sezonda 20 gol atsın da görürüm ben seni

[video=youtube;Oc4BXR1fajg]https://www.youtube.com/watch?v=Oc4BXR1fajg[/video]

Fatih Terim doğru bir seçim ama haber ne kadar doğru orası tartışılır.

Ne alaka?

Ya önceki sayfalarda yazmadnmı herkes dün Geretsciydi gazetede çıktı diye bugün Terimci oldu Yarın baska gazete Lucescu yazınca ona geçersiniz diye?

son kez yazyiorum.genel bir soru basligi altinda daha önce cogu kisi (bende dahil) luce yada geretsi tercih ediyordu.simdi gazetede bir haber cikti ve terim olsun demeye baslandi.benim demek istedigim sadece bu.artik polemige girmeyelim renkdas.

Fatih Terim veya Gerets en çok istediğim iki hoca..

Fatih Terim denilince ceketimi iliklerim arkadaş..

Her zaman saygım sevgim sonsuzdur..

Onun yedek kulübesinde olması bile bir itici güç bizim için..

benim iicn kim gelirse gelsin ama galatasarayi hakettigi yere getirsin.ama türkiye ligini taniyan biri olursa suan icin daha faydali olur

Fatih Terim ya da Lucescu. Ikisine de cok sevinirim. Gerets´e ise karsiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt