# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

Ünal Aysal anlaşmıştır. İmparator Terim ! :)

Hamit beşiktaşla ön protokol imzalamış diyolla.

işte aylardır beklediğim haber inşallah olur imparator son şansı sonuna kadar hakediyordu

İmparator çalışırsa ünal başkanla çalışır :)

Grande Terim. Bizi düzlüge cikaracak yegane kisi. Gelmezsen affetmem seni Grande

Hemen sevinmeyin derim, Atletico Madrid'e giderse de adı çok geçer herhalde basında.

arena'da saha kenarına en çok yakışacak tt'dür. Aysal başkan olur terim gelirse şimdiden lig tv mi alırım

Acikcasi sicak bakmiyorum.

Gelirsede saygiyla önümüzü iliklemek düser bize.

Terim gelirse, yerlilerden gitmesi gerekenlerin çoğu kalır, cidden sinirler bozulur. Özellikle Balta, hatta Sarpinho'dan bile korkuyorum gerçi o milli futbolcu olmadığından avantajsız biraz tabi.

Cevap: Fatih Terim Haberleri

Belki de 40 kere gelmesin diye mesaj yazmışımdır ama Galatasaray ve Fatih Terim isimleri yanyana ne zaman gelse heyecanlanmadan olmuyor :D.

2. sefer gelişinde yaptığı hataları milli takımda yaptığı hataları gene yapacak adım gibi eminim. Ama şu kadar kötü duruma düşmüşken çok da fazla macera arama lüksümüz yok gibi. O Amerikalı kondisyoneri de getirse bari yanında :D.

Kardes bosver iviri ziviri :) Terim disinda kim basarili olmus bu ülkede? Kimler geldi, kimler gecti. Terim´den baskasi hikaye. Türk futbolunda ne kadar basari varsa, hepsinde Fatih Terim imzasi var. Sallamayin Fenerbahce medyasini. Fatih Terim Türkiye´nin en iyi TD´si, Dünyanin sayili TD´leri arasindadir.

Terim gelirse, yerlilerden gitmesi gerekenlerin çoğu kalır, cidden sinirler bozulur. Özellikle Balta, hatta Sarpinho'dan bile korkuyorum gerçi o milli futbolcu olmadığından avantajsız biraz tabi.

Servet, Hakan Balta, Sabri, Kazim, Arda, Yekta kalir, digerleri gider. Servet ve Balta niye kalir? Cünkü 24 futbolcu yollayip, 24 futbolcu alamayiz. Dünyada hicbir takim alamaz. Sarp, Aydin, Serkan gibi yeteneksizler varken neden milli futbolculari yollasin ki su anda? Memnun kalmazsa seneye yollar. Dogrusu bu

Servet, Hakan Balta, Sabri, Kazim, Arda, Yekta kalir, digerleri gider. Servet ve Balta niye kalir? Cünkü 24 futbolcu yollayip, 24 futbolcu alamayiz. Dünyada hicbir takim alamaz. Sarp, Aydin, Serkan gibi yeteneksizler varken neden milli futbolculari yollasin ki su anda? Memnun kalmazsa seneye yollar. Dogrusu bu

al iste...bazi sebeplerini de kendin aciklamissin.

terim gelsin ciddiyim yarim sezon sonra yollanir...onu geri getirmek kadar sacma bir hamle olamaz benim gözümde.

milli takim'a sectigi adamlar ve oynattigi lesh futbol yeter...

[video=youtube;MVxYBzdh4Sw]https://www.youtube.com/watch?v=MVxYBzdh4Sw[/video]

Grande Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt