# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

Terim yardımcısı tugay harika olur.cok iyi anlaşacaklarını dusunuyorum.keşke boyle olsa..

Mete bence hocaya göre oynuyorlar hatta sistem'in zaman zaman azizliğine upradılar düşüncesiydeyim..Şuun söylim hepsinin gitmesini bende istiyorum.Terim gelirse dediğin gibi gurbetçiler bize gelmeye başlar..En başta Hamit.

Galatasaray'ın basarı icin acil 3 ihtiyacı var.

1. Florya'da tekrar gercek bir patron.

2. yeni, dinamik ve kaliteli bir omurga. (Kaleci, 2 stoper ve defansif bir orta saha oyuncusu)

3. yerli kalitesinin eskiden oldugu gibi tekrar en üst noktaya ulasması.

Terimin 2. gereksimi yapacagından biraz süpheliyim. Yani Terimin yabancı transferlerine oldum olası güvenmedim. Kimse Hagi, Popescu, Taffarel, Ilie, Filipescu falanda demesin zira bu oyuncular Ali Dürüst ve yanındaki bir kac yöneticinin icraatlarıydı. Ama yerli kalitesine tekrar tavan attırmada Türkiye'de kesinlikle rakibi yok. Bir kac sezon evvel Kalli veya Skibbe degilde Terim olsaydı sözlesmesi bitmis Hamit, bu sezon ki kadar parlamamıs Nuri, hatta Mesut bile gelirdi. Bir kac sezon önce katıldıgımız Efes Cup'ta Werder Bremenli yöneticiler Mesuta 4 milyon euro istediler ve Adnan Sezgin 1 milyon euro verip aklı sıra kibarca geri cevirdi. Halbuki 4-1 gibi farklı bir skorla yenilmis olsalarda ne oldugunu az cok belli etmisti bence o macta.

Fazla uzaga gitmeye gerek yok. Altı üstü bir Gaziantepspor Galatasarayın talip oldugu futbolcuya benzer rakamlar vererek catır catır kadrosuna katıyor. Dahası oyuncu gelmek istemiyor. Galatasaray Adnan Polatla birlikte böyle bir izlenim bıraktı genc futbolcularda. Florya'da Terimin karizmasına ihtiyac oldugunu kimse inkar etmesin.

Herseye ragmen eklemek isterim ki, bu karizma Luce'de olmasada (yerli oyuncuların göznde yani) ben yinede Luceyi daha cok isterim. Luce demek garanti basarı demek benim futbol anlayısımda.

Terim'in adamlari en basta Baros, Cana, Servet, Pino olur, Stancu'nun isi zor...

ya adamin bize gelecegi ne malum.

belki de avrupadan bir takimla gorusuyor.

F.Terim'le anlasilmis bu kesin ses tonu ve sevincinden belli...L.Tuzemen yakinda aciklanir Cana'da gitti dedi...Yabancilardan Baros,Stancu,Culio kalabilir en fazla dedi

F.Terim'le anlasilmis bu kesin ses tonu ve sevincinden belli...L.Tuzemen yakinda aciklanir Cana'da gitti dedi...Yabancilardan Baros,Stancu,Culio kalabilir en fazla dedi

tuzemen kiminle ilgili yakinda aciklanir dedi?

terim mi cana mi?

Fatih Terim'imiz 4-5 sene once Seffaf Oda'da hayatimin sarkisi "Candan Ercetin Elbette" demisti...Simdi daha iyi anliyorum bu sarkinin sebebini klibide var youtube da...Sarkinin sonuna dikkat "Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim

Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim"...İmparatora ilk once biz sahip cikalim artik herkesle alinacak bir rovansi var sonuna kadar ardinda olalim

YouTube - imparator fatih terim

ben pek umutlu degılım terımden acıkcası.severım ayrıda

cag disi futbol oynatiyor denmis.

cag disi futbol oynatmayan birinide getirdik.

sorun bence hocalaradn cok oyuncularda.

ben pek umutlu degılım terımden acıkcası.severım ayrıda

bende..Eğer Terim gelirse,bizi kabız eden Türk oyuncularımızın hiçbirini göndermez.Üstüne de en az onlar kadar yetersiz 20 tane daha alır.Kadro 50 kişi olur.Abdullah Ercan gibi adamları da toplar.Sen çal sen oyna hesabı.İşimiz var artık...

bende..Eğer Terim gelirse,bizi kabız eden Türk oyuncularımızın hiçbirini göndermez.Üstüne de en az onlar kadar yetersiz 20 tane daha alır.Kadro 50 kişi olur.Abdullah Ercan gibi adamları da toplar.Sen çal sen oyna hesabı.İşimiz var artık...

Boyle kazandik zaten Uefa kupasini, aferin cok iyi yorum

Hoca'ya gerek yok.. Saglam bir kadro kurulsun, gerisi hikaye.. Bakiniz kabzimal Aykut Kocaman bile bir anda Guardiola kesildi basimiza.. Neden? cunku adamin elinde Gokhan Gonul, Emre, Santos, Alex, Lugano, Yobo, Niang gibi kaliteli adamlar var. O takimin basina Bulent Under'i koysan Lucescu etkisi yaratir. O yuzden Teknik direktor isine fazla takilmayin derim ben. Eli ayagi duzgun, efendi az cok ta toptan taktikten anlayan bir hoca olsun yeter. Onemli olan kadronun kariyerli ve kaliteli oyunculardan olusmasi.

Hoca'ya gerek yok.. Saglam bir kadro kurulsun, gerisi hikaye.. Bakiniz kabzimal Aykut Kocaman bile bir anda Guardiola kesildi basimiza.. Neden? cunku adamin elinde Gokhan Gonul, Emre, Santos, Alex, Lugano, Yobo, Niang gibi kaliteli adamlar var. O takimin basina Bulent Under'i koysan Lucescu etkisi yaratir. O yuzden Teknik direktor isine fazla takilmayin derim ben. Eli ayagi duzgun, efendi az cok ta toptan taktikten anlayan bir hoca olsun yeter. Onemli olan kadronun kariyerli ve kaliteli oyunculardan olusmasi.

Yazilmis en sacma yorum Oscari alir bu yazdiklarin.

Cana yakinda aciklanir dedi...Serkan renktas Levent Tuzemen sallamaz baska yorumcularla karsilastirdin sanirim bu reytinglerin icine girmeyen birisidir

Grevesen 2 gün sonra gelip imza atacaktı, Robert Laurent ve Pires ucaktaydı, Insualar, Gallardolar falan uzar gider bu liste.

BAM seneye yüzde 100 bizimle olur Terim gelirse. Hakan-Servet falan hepsi kalır eminim. Allah rızası için Terim falan gelmesin bi facia daha kaldıramayız. Adam akıllı yerli revizyonu yaptıracak bi hoca getirsinler bıktım senelerdir aynı özürlüleri izlemekten.

Seni getirsinler, revizyon yapacak gibisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt