# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ve Terim Dönüyor

aslında kendi mesajınınn içinde kendi kendinin cevabını vermişsin..

Terim hep basarili olamaz ki, normal olan da bu. Ama bu onun Türkiye´nin en iyi hocasi oldugu gercegini degistirmiyor. Ferguson da cok basarisiz oldu ama efsane. Bülent Uygun Fatih Hoca´nin kapisinda yatiyordum birseyler ögrenmek icin dedi, kendisini nasil gelistirdigi de ortada. Basarili bir Anadolu hicasi su anda.

Terim eski Terim değil. O bir Rijkaard, o bir Hagi, o bir Bülent Ünver. O saha kenarında artık futbolu düşünemeyen bir italyan karizması.

karizmayla başbakan olunur- karizmayla yer yerinden oynatırsın- futboldanda iyi anlıyorsannn tarihe ismini yazdırırsınn..

o kadarr............. :)

satannmıı ???? sen ozaman uzaydamıydı arkadaşşşş..

özhan canaydınn göndermedi teknik adamı.. kızmadıkmıı bizde??? ama zaten o dönemin futbolcarı kiralıktı sadece... çok iyi oyunculardıda kim aldı- kim ordan yükseldiii????? hadii

terim insandır,

kendisine büyük hedefler cizdiğinde türkiyede bir ilki gercekliştirdi

artık ben oldum ,başarı benim dediğinde almaguer ve lukunku,pinto transferlerini yaptırdı sonuc ortada...

umarm ücüncü terim dönemi fatih hocanın olgunlaşdığı, doğruları ve yanlışlarının muhasebesini yapdıgı bir dönem olur aksi halde hem fatih hoca hem biz ciddi yara alırız...

bu konu niye alevlendi böyle ? duyum felan mı var ?

terim'in ilk döneminde takım iyiydi diyenlerin unuttuğu detaylar var.

hagi çok büyük oyuncuydu bir o kadar problemliydi. biz misimovic ve elano'yu ile oynatamazken, fatih terim'i hagi'yi senelerce sorunsuz oynattı.

fatih akyel, emre belozoğlu'nun katkıları olmadı mı? bunların fatih hoca'dan önce tanıyan yoktu.

ümit davala sıradan bir oyuncuydu.

böyle gider bu.

bu konuda tek sözü ünal aysalll yarın teknik adam adayını açıklayınca görücemmm...

duyum sağlammmm :)

bu konu niye alevlendi böyle ? duyum felan mı var ?

Trabzonspor'un ALS Hastası olan eski oyuncusu İsmail Gökçek'in başkanlığını yürüttüğü derneğin gecesine katılan Fatih Terim, futbol ailesinin bireyleri arasında duygusal bir bağ olduğunu dile getirdi. Bir muhabirin, 'Sizi ne zaman yeşil sahalarda göreceğiz' şeklindeki sorusuna da Terim, 'Benim ismim geçiyor. Tabii ki geçmeli de. Yakın zamanda daha çok geçecek. O zaman konuşuruz' diye konuştu.

Bizi en son şampiyon yapan hoca. Ego ve istikrar problemi olmayan, sessizce işini yapan, Galatasaray'ı ve futbolcularını kobay yapmayan bir hoca. Cevat Hoca.

cevat hoca bir tanedir. ama o dönem teknik direktörlük yapmadı. sadece takımı idman yaptırdı bir nevi. gerisini oyuncular halletti.

ya neden hep bize kendi değerlerimizi yerden yere vuruyoruz.ardayada aynı şey yapıldı. fatih terimede aynışeyler yapılıyor.fener fatih terimi almak için uğraşmadımı.adam ne dedi tr tek gideceğim takım galatasaraydır.imparatora laf yok.....

benim de Fatih Terim gelirse uçarız, çoşarız gibi bir iddiam yok. ama bana Galatasaray ve Fatih Hoca isimleri hep birlikte anılmalı gibi geliyor. sanki ayrı kalmamalıymışız gibi :)

hangi durumda ne zaman gelirse gelsin, hoşgelir.

ben isim vermem...

yarın görücezz....

fatih terim dünnn istese herkesin bildiği cümleleri kullanmazdı...

Bir muhabirin, 'Sizi ne zaman yeşil sahalarda göreceğiz' şeklindeki sorusuna da Terim, 'Benim ismim geçiyor. Tabii ki geçmeli de. Yakın zamanda daha çok geçecek. O zaman konuşuruz' diye konuştu.

bu cümleler ağızdan çıkıyorsa... yarın başkan adaylarının konuşması var divanda.. bakalımm görelim. net bir şelildemi söyler yoksa biraz dolandırarakmı .... fatih terim ismii sadece başarı için değil- seçimde ortada kalanların neeye oy atacakların kesinleştircek isimdir... zaten şurda 2 hafta var.

Peki senin T.Direktör adayın kim?

Hakan Şükür & Sergen Yalçın hayalimdeki teknik direktör ikilisi. Ama şu anda imkansız. Hakan politikaya atıldı, Sergen TRT'de döktürüyor.

Önümüzdeki sezon için bir çok taraftar gibi kafam karışık. Ama bir Abdullah Avcı'yı bile Terim'e tercih ederim doğrusu.

Hakan Şükür & Sergen Yalçın hayalimdeki teknik direktör ikilisi. Ama şu anda imkansız. Hakan politikaya atıldı, Sergen TRT'de döktürüyor.

Önümüzdeki sezon için bir çok taraftar gibi kafam karışık. Ama bir Abdullah Avcı'yı bile Terim'e tercih ederim doğrusu.

bende seni tebrik ederimm.. kafan okadar karışık ne düşündüğünü söylemek için zamanı değil.. seni bir daha iyi düşünmeye davet ediyorum....

ben isim vermem...

yarın görücezz....

fatih terim dünnn istese herkesin bildiği cümleleri kullanmazdı...

Bir muhabirin, 'Sizi ne zaman yeşil sahalarda göreceğiz' şeklindeki sorusuna da Terim, 'Benim ismim geçiyor. Tabii ki geçmeli de. Yakın zamanda daha çok geçecek. O zaman konuşuruz' diye konuştu.

bu cümleler ağızdan çıkıyorsa... yarın başkan adaylarının konuşması var divanda.. bakalımm görelim. net bir şelildemi söyler yoksa biraz dolandırarakmı .... fatih terim ismii sadece başarı için değil- seçimde ortada kalanların neeye oy atacakların kesinleştircek isimdir... zaten şurda 2 hafta var.

aa abi sen şu televizyondaki programları foruma aktarırken spiker gibi yazan değil misin yazı tarzından tanıdım :D

ayrıca mesajdan da bir şey anlamadım :)

abi avcı neyse de sergen nedir ya :D sergen maça bile gelmez evde oturur ben söyleyeyim :)

futbolculuğunu hatırlıyoruz yani :)

ya güzel yorumlar yapıyor olabilir, rıdvan da öyle ama teknik direktörlük futbolu bilmek değil ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt