# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

Herkez Fatih Terimin 2. dönemini eleştiriyorda 2002 - 2003 sezonunda Fatih Terim in aldığı 78 puan normal şartlarda Türkiyede şampiyonluğa yetebilecek bi puan. O dönem Terim'in dezavantajı bjk nin 100. yıl gazına kurduğu çok iyi bi kadro ( hatırlayın 2003 te bjk nin kurduğu kadro Türkiye'nin açık ara en kaliteli kadrosuydu ), ve bjknin topladığı 85 puan oldu. 2. sezon Olimpiyat stadının kurbanı olduk buna rağmen Şampiyonlar ligine taşıdı Terim takımı ve gruptan çıkmayı kıl payı kaçırdık Juventusu yendik o grupta hemde tarafsız sahada. Yanılmıyorsam 2. sezonunda Terim 55-56 puan falan topladı ( kadro olarak o sezon fb, bjk ve trabzonun gerisindeydik ) bana göre çok kötü bi puan değil buda Skibbeli 2009 da 61 puan almıştık 5. olmuştuk o biçim kadroya rağmen. Geretsli 2007 de 56 puan almıştık. Bu sezonu anlatmaya gerek yok zaten 40 puanı göremeyecez nerdeyse. Yani tek kötü sezon yaşayan Fatih Terim değil son dönemde 2-3 kere benzer dönem yaşamışız bu kadar eleştiri gereksiz Fatih Terim 2. dönemi hakkında

Anadolu tkaımları mac mı kaznıyordu o yıllar sımdıyle kıyaslama f5 Bjk Galatasaray dısında sampıyonluk adayımı cıkıyodu ? kıyaslaycaksan o yılkı derbılerı kıyasla o zman kac kac bıtmısler ? Bende Fatih Terim Hakan Sukur Hagi hayranıyım ama bırazda objektıf bakmak lazım kısa zmanda basarı sart avrupada yokuz ve uefa puanımız bu yılla beraber yerlerde surunucek Terım basarılı olur ama kısa zmanda zor.

Anadolu tkaımları mac mı kaznıyordu o yıllar sımdıyle kıyaslama f5 Bjk Galatasaray dısında sampıyonluk adayımı cıkıyodu ? kıyaslaycaksan o yılkı derbılerı kıyasla o zman kac kac bıtmısler ? Bende Fatih Terim Hakan Sukur Hagi hayranıyım ama bırazda objektıf bakmak lazım kısa zmanda basarı sart avrupada yokuz ve uefa puanımız bu yılla beraber yerlerde surunucek Terım basarılı olur ama kısa zmanda zor.

2003 te lig 3. sü gençlerbirliği oldu hemde ligin en çok gol atan takımıydı Anadolunun gol rekorunu kırdılar ok ? Puan olarakda bizden 2-3 puan az aldılar geçen sene şampiyon bursanın aldığı puanı aldılar hemen hemen. Onun dışında Malatyaspor, Denizlispor, Gaziantepsor, ligin üst sıralarında yer alıyolardı o dönem

Gençlerbirliği, Gaziantep, Denizli UEFA da çeyrek final ve son 16 oynadılar o yıllarda

bidaha kafadan uydurma derim ok ?

Başlık değişsin 'Grande Terim mi geliyor?' olsun.

Yabancı tercihleri Fatih Terimin ilk tercihi kesinlikle değildir. Kulübün ekonomik yapısı rezaletti zaten muhtemelen Terimin listesinin son sırasındaki adamları almıştır yönetim.

İlk yıl okdar basarız bır transfer yılı gecırdıkı yonetımın daha cok ekonımık cokuntuye gırmemesı ıcın o oyuncular alındı ilk yıl Fabio Pinto ilk istediği adamdı guney amerıkanın en ıyı 100 metrecisi dıye geldi Aydın ondan iyidir valla, Frank De Bour bitmiş haldeyken ona bel bağladı, M.A.Sarr'ı Milandayken kesfettiğini ve geleceği parlak oyuncu oldugunu soyledı hala parlayamadı Tamas gelmesıyle Gıtmesı bır oldu, Baliç rezalet oynadı, Felipe gibi dehayı kosmuyor dıye sıstemınde kosmayan oyuncuya yer yok dıye egolarına yenık dusup yolladıç

2003 te lig 3. sü gençlerbirliği oldu hemde ligin en çok gol atan takımıydı Anadolunun gol rekorunu kırdılar ok ? Puan olarakda bizden 2-3 puan az aldılar geçen sene şampiyon bursanın aldığı puanı aldılar hemen hemen. Onun dışında Malatyaspor, Denizlispor, Gaziantepsor, ligin üst sıralarında yer alıyolardı o dönem

Gençlerbirliği, Gaziantep, Denizli UEFA da çeyrek final ve son 16 oynadılar o yıllarda

bidaha kafadan uydurma derim ok ?

Bana kadrosundaki oyuncuları soyle sımdıkı takımlara bak bıde bızım kadroya bak ve o snee kaybedılen puanlar lıgın kacıncı sırasındakı takımlar onları sole baska bıseye gerek yok ok !

Şu anda dipteyiz kısa vadede çözüm şart. ve bu çözümünde Lucescu hariç bir yabanıyla olması zor gözüküyor.tek çözüm yerli hoca. yerlilerden F.Terimden iyisi yok. ileride olabilir Avcı,Kafkas vb.

ama şu anda en kısa yoldan ayağa kalkmak için Terim şart oğlu şarttır.

Hatta " 2000 ruhu geri mi geliyor " ;) nerdeeee

Anadolu tkaımları mac mı kaznıyordu o yıllar sımdıyle kıyaslama f5 Bjk Galatasaray dısında sampıyonluk adayımı cıkıyodu ? kıyaslaycaksan o yılkı derbılerı kıyasla o zman kac kac bıtmısler ?

o yıllar dediğinde gençlerbirği-malatyaspor-kayserispor uefa nerelere oynadı iyi hatırlatırım..

türk futbolunun değeri kazandıran yapıya fatih terim hücüm futbolu sayesinde ulaştık. zaman kötü olduk zaman başa baş oynayıp üst seviyelere oynadık ama ezdirmedik kendimizi.

şunu iyice anlayın yeter amaaaaaa........

1- ünal aysal ve ekibindeki yöneticiler galatasarayın geleceği için sadece çıtayı türkiyeyi koymuyor.

2- fatih terim ve ekibi geldğinde herhalde bu kadar kalitesiz yerlilerden oluşan ve ne yaptığı belirsiz yabancılardan oluşan bir kadroda mutlaka revizyon yapacaktır.

3- sonuçta parayı verecek olan yönetimdir. ince eleyip sık dokuyacaktır futbolcu alımlarında.

4- plan ve programın olan bir yönetim- ne yapmak istedeği belli vizyon sahibi teknik adam varken düzensiz bir takım oluşturalacağını veya abuk sabuk bir takım kurulacağını düşünmek yersizdir.

5- gelecek insanların ne gibi vizyon sahibi oldukları belli. aptalca hatalarda buluncaklarını nasıl düşenebilirizki??

6- fatih terim yıllardır türkiye futbolunun içinde sonuçta alıncak yerli futbolcular konusunda hata yapacak hali yok. dünki çocuk değil.

7- yabancı transferlerinde gerekli mevkilere mücadelesi ve özellikleri yüksek isimler tercih edilcektir.

bana saçma gelen adnan polat değil başkan veya adnan sezgin değil transfer yapacak. bu kadar hata yapan bir yönetim ve teknik ekipi görmeyen yoktur. atılacak adımları ona göre değerlendirin.

iki de bi faith terimin 2. dönemini buraya iğrenç karaktersizce yalnışlar yapıyormuş gibi yazmayın. biz geleceğin takımını yönetecek başkanın-teknik adamın ve takımda bulunması gerekn futbolcuların nasıl olması gerektiğini yazıyoruz. faith terimin yaratacağı etkiyi hem taktik hemde ruh anlamında nasıl bir heycana sahip olacağını, gelecek yerli oyuncaların alımında nasıl etken oynacağını- nasıl bir futbol izlemek istiyoruz onun yorumunu yapın.

Feldkamp denilen şahıs oyle bir kadro kurdukı 93 te 10 yıl temız alıp gıder denılcek gıbıydı ustune mesajıda verdı Falco gibi bi stoper bul İyi bir kaleci bul Kosecki kendını yukarlarda goruyor onun yerıne bır beyın bul dedı resmen Fatıh hoca o yerleri doldurdu ve yuz yılın kadrosu ortaya cıktı, ıkıncı gelısınde Lucescu borc ıcındekı bır takımı oyle bır kadroyla sampıyon yaptıkı ustune bıde Terimin ıstedıklerı alındı Sergen uymaz dedı yolladı yabancılar kalıtesız dedı yolladı kendı bı takım kurdu ve sonuc ortada kısacası Terim egolarına yenık dusup tek patron benım sunu bunu alıcaz derse hayırlı ısler buda benım dusuncem.

Euro 2008'deki takımın kimyasını Galatasaraya uygularsa benim için yeterlidir, zaten gerisi gelir... Pes etmek yok...

1996-2000 arası 4 yıllık dönemde toplam 12 mağlubiyet aldık; Sırayla 2, 5, 2, 3. :)

Bu yıl ise 16. :eek:

Feldkamp denilen şahıs oyle bir kadro kurdukı 93 te 10 yıl temız alıp gıder denılcek gıbıydı ustune mesajıda verdı Falco gibi bi stoper bul İyi bir kaleci bul Kosecki kendını yukarlarda goruyor onun yerıne bır beyın bul dedı resmen Fatıh hoca o yerleri doldurdu ve yuz yılın kadrosu ortaya cıktı, ıkıncı gelısınde Lucescu borc ıcındekı bır takımı oyle bır kadroyla sampıyon yaptıkı ustune bıde Terimin ıstedıklerı alındı Sergen uymaz dedı yolladı yabancılar kalıtesız dedı yolladı kendı bı takım kurdu ve sonuc ortada kısacası Terim egolarına yenık dusup tek patron benım sunu bunu alıcaz derse hayırlı ısler buda benım dusuncem.

o dediklerini fatih hoca akdeniz oyunlarında zaten uyguladı. öyle bir yerli oyuncu kaltiesini artırdıkı- artırmakla kalmadı o futbolculara mantileteyi yerleştirdi. bana feldkamp örnek veriyosunda geldiğinde hata yapmadımı yaptı. fatih hoca hatasız demiyoruz böyle yüz kızartıcı bir şuc işlemiş gibi ikide bir gelmesin diye mazaret aracı kullanma.

fatih hoca 1996 pat diye gelen bir hoca değil. 1990 yılların başından beri alt yapı-genç milli-a milli yardımcı antreörü- a milli takımı teknik direktörlüğü yapıpda geldi. gelipde bir şeyi üstüne oturmadı. hataları oldu olmadı her teknik adamın düşüş yaşadığı oldu. ama toparladı kendini son zamanlarda. ispanyaya oynarken aslanım deyip oynamadı herhalde başa baş oynatırken. birazz görelim. faith terim istemeyebilrisiniz ama başka isim sunamıyrsunuz çünkü gelecek iyi bir teknik adam yok- onalr gelince ah canım alt yapıdan ben şampiyon yapıcam demicek herhalde. gelecekse aynı ekiple gelecek hangi yerli youncuyu tanıyacaklar kaç milyon euro harcatacaklar aklını alabiliyormu- türkiyedi taraftar-camia ve medya baskını kaç kişi kaldiracak. biz sadece teknik admaı oynatacağı futbol değil ne kadar tecrübeli ve direayetli oalcağı yöndende değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum...

Euro 2008'deki takımın kimyasını Galatasaraya uygularsa benim için yeterlidir, zaten gerisi gelir... Pes etmek yok...

Haklısın katılıyorum ama 150 tane oyuncu ıcınden secıp kadro yaratıyorsun bızım bu kadrodan degısecek ılk yılda oyuncu sayısı 5 le 8 arası 15-20 tane oyuncu degısecek degıl her halde Terim sıfırdan kadro kurma konusunda guvenmıyorum elindekiler sınırlı ve bedava kac kısıyı yollayabılırız Stancu'ya kım para verır ? Oynamamıs Baros kım verır ?yollayacagımız en pahalı oyuncular bunlar Neil, Kewell, Zapata, İnsua (kiralıktı zaten) bunlar bedavaya gidecek yerlilerden 5 tane kafadan gıdıcek oyle yada boyle mıllı oyuncular kac para kazanacaksın 10 tane futbolcu alsan yerlı pıyasası el yakıyor zaten 100 150 mılyon € sadece bonservıse ayrılmıssa bencede Terim gelsin ne kadar transferlerine guvenmesemde.

Haklısın katılıyorum ama 150 tane oyuncu ıcınden secıp kadro yaratıyorsun bızım bu kadrodan degısecek ılk yılda oyuncu sayısı 5 le 8 arası 15-20 tane oyuncu degısecek degıl her halde Terim sıfırdan kadro kurma konusunda guvenmıyorum elindekiler sınırlı ve bedava kac kısıyı yollayabılırız Stancu'ya kım para verır ? Oynamamıs Baros kım verır ?yollayacagımız en pahalı oyuncular bunlar Neil, Kewell, Zapata, İnsua (kiralıktı zaten) bunlar bedavaya gidecek yerlilerden 5 tane kafadan gıdıcek oyle yada boyle mıllı oyuncular kac para kazanacaksın 10 tane futbolcu alsan yerlı pıyasası el yakıyor zaten 100 150 mılyon € sadece bonservıse ayrılmıssa bencede Terim gelsin ne kadar transferlerine guvenmesemde.

Zaten 8 oyuncu değişimiyle kimseden hayır bekleme derim ben. :)

ünal aysal-ali dürüst- fatih terim..

telegol bi daha Galatasaray konuşmaz sanırım :lol:

Terim in gelmesi üzerimizdeki ölü toprağınıda atar.Kesinlikle gelmeli gelicektirde.Şurada hala Fatih Terime soğuk bakanlar var.Gerekli transferlerinde yapılmasıyla takımı iyi motivasyonla şaha kaldıracak 2 teknik direktör var, bence dünyada biri Terim diğeride Morinho.

ilk geldiği döneme saygıdan hepimizin susması lazım.. değil 3. 13. kez geliyorum dese gıkımızın çıkmaması lazım..

o dediklerini fatih hoca akdeniz oyunlarında zaten uyguladı. öyle bir yerli oyuncu kaltiesini artırdıkı- artırmakla kalmadı o futbolculara mantileteyi yerleştirdi. bana feldkamp örnek veriyosunda geldiğinde hata yapmadımı yaptı. fatih hoca hatasız demiyoruz böyle yüz kızartıcı bir şuc işlemiş gibi ikide bir gelmesin diye mazaret aracı kullanma.

fatih hoca 1996 pat diye gelen bir hoca değil. 1990 yılların başından beri alt yapı-genç milli-a milli yardımcı antreörü- a milli takımı teknik direktörlüğü yapıpda geldi. gelipde bir şeyi üstüne oturmadı. hataları oldu olmadı her teknik adamın düşüş yaşadığı oldu. ama toparladı kendini son zamanlarda. ispanyaya oynarken aslanım deyip oynamadı herhalde başa baş oynatırken. birazz görelim. faith terim istemeyebilrisiniz ama başka isim sunamıyrsunuz çünkü gelecek iyi bir teknik adam yok- onalr gelince ah canım alt yapıdan ben şampiyon yapıcam demicek herhalde. gelecekse aynı ekiple gelecek hangi yerli youncuyu tanıyacaklar kaç milyon euro harcatacaklar aklını alabiliyormu- türkiyedi taraftar-camia ve medya baskını kaç kişi kaldiracak. biz sadece teknik admaı oynatacağı futbol değil ne kadar tecrübeli ve direayetli oalcağı yöndende değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum...

Terimin sonu Rijkaard olur buda benim gorusum oyuncuya gore sıstem degıl sısteme gore oyuncu ısteyen adam Terim Akdeniz oyunlarına gelıcek olursakta haklısın bak benım dedıgımı dıyorsun orda parayla oyuncu secılmıyor gel dıyorsun mıllı takıma gelıyor pekı biz bu yerlılerın ne kadarını alabılırz Volkan, Gokhan, Emre(kalıte acısından yazıyorum kısılık olarak degıl) İsmail, Necip, Selcuk, Burak, Nuri, İlkay, Hamit, Mevlut, Mehmet ekici kac tanesini alabiceğiz eger alıcaz Terim gelince oyuncularda kendiliğinden gelmiyor sisteme gore oyuncu degılde oyuncuya gore sıstem yaratan hoca daha mantıklı su donemımızde bılmem anlatabıldım mı ? Yoksa her Galatasaraylı gıbı benımde bu takımın basında gormek ıstedıgım tek adam Terım ama basarısız olarak gormek ıstemedıgım tek adamda Terim.

Terimin sonu Rijkaard olur buda benim gorusum oyuncuya gore sıstem degıl sısteme gore oyuncu ısteyen adam Terim Akdeniz oyunlarına gelıcek olursakta haklısın bak benım dedıgımı dıyorsun orda parayla oyuncu secılmıyor gel dıyorsun mıllı takıma gelıyor pekı biz bu yerlılerın ne kadarını alabılırz Volkan, Gokhan, Emre(kalıte acısından yazıyorum kısılık olarak degıl) İsmail, Necip, Selcuk, Burak, Nuri, İlkay, Hamit, Mevlut, Mehmet ekici kac tanesini alabiceğiz eger alıcaz Terim gelince oyuncularda kendiliğinden gelmiyor sisteme gore oyuncu degılde oyuncuya gore sıstem yaratan hoca daha mantıklı su donemımızde bılmem anlatabıldım mı ? Yoksa her Galatasaraylı gıbı benımde bu takımın basında gormek ıstedıgım tek adam Terım ama basarısız olarak gormek ıstemedıgım tek adamda Terim.

Piyasada ciddi miktarda kaliteli yerli var zaten onları alamazsak Terim de kurtaramaz bu takımı Mourinho da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt