# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

Sana inat kalmayacak.. Ben telefonla isi hallettim.. Okey mi fenerden 6 gol yiyen Terimci?

anakragücü başındayken şikeci ersuncu.. ersuncun nerde ne yaptı. kendini ne sandığını veya nerde olduğunu gören varmı??? büyük deha örümcek bağladı...

Cevap: Şansal Büyüka Yeni Teknik Direktörümüzü Açıklıyor! | Saat 19:00 - Spormax

Bakalım ne çıkıcak Şansal'dan. :)

Cevap: Şansal Büyüka Yeni Teknik Direktörümüzü Açıklıyor! | Saat 19:00 - Spormax

F. Terim der sansal.

Baska Kim olacak ?!

Aciklamadan cok kendini düsünüyor. Medya baskisi kurup zorla terim'i getirttirecek ki, decoder alsin millet...uyanik Sansal, bizde yedik ;)

F. Terim der sansal.

Baska Kim olacak ?!

Aciklamadan cok kendini düsünüyor. Medya baskisi kurup zorla terim'i getirttirecek ki, decoder alsin millet...uyanik Sansal, bizde yedik ;)

F.Terim

bence fatih hoca diyecek.allahtan şansal açıklıyo ya bahri açıklasa....aslında hepsi aynı bence hepsi fener medyası

Insallah Terim der

Yeni başkan bile belli değil iken bu ne aymazlıktır yahu. Hadi diyelim birisinin adayını açıkladın. Diğerlerine saygısızlık değil midir bu şimdi :mad:

Yeni başkan bile belli değil iken bu ne aymazlıktır yahu. Hadi diğerim birisinin adayını açıkladın. Diğerlerine saygısızlık değil midir bu şimdi :mad:

Ismi duymakta sakinca yok :)

seçim oldumu ki teknik direktör açıklanıyor :D

Hikmet Karaman falan diyormuş :D

Bugun Mehmet Helvacıyla konustuklarına onun hoca adayını acıklar yanı dinlemeye bıle deymez Helvacı reklam yapsın dıye ona bı ısım vermıstır ıste Helvacı gelırse sunu getırcek desınler dıye.

Bu arada hangi başkan adayının teknik direktörünü açıklayacak orası da var, kalkıp Helvacı'nın bulduğunu söylemese bari. :)

Ismi duymakta sakinca yok :)

Hayır kendileri seçtiler mi ki bunu açıklıyoruz diyip haber verecekler. Belki Turgay Kıran Adnan Polatın desteğini alıp başkan seçilecek herkes ters köşeye yatacak atıyorum. O zaman bu yaptıkları neyin haberciliği kimin şakşakçılığı ...

X isimli kişinin teknik direktör adayını açıklıyoruz desinler amenna. Ama doğmamış çocuğa don biçmek olur direk Teknik Direktörü açıklıyoruz derlerse

Emana cana hamit ortasahasi kurulacaksa terim gelsin.

Beşiktaş: Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Necip Uysal, Nihat Kahveci

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Emre, Mehmet Topuz, Caner, Özer, Selçuk

Trabzon: Tolga, Egemen, Serkan, Selçuk, Burak, Umut, Engin Baytar

yabancılarını kadrodan çıkarttım... geriye bunlar kaldı...

bize de bakalım..

Ufuk, Servet, Gökhan Zan, Çağlar, Sabri, Hakan Balta, Arda... BAM'ı hic katmıyorum bile...

kalanların hepsi milli... hepsi de aslında iyi oyuncular... ama formsuzlar... oynayamıyorlar... diger 3 takımdan geride kaldıgımız tek nokta "IYI YERLİ KALECI"...

Fatih Terim geldigi zman bence bu yerlilerin hepsini elinde tutacaktır... ama tek fark... bunları döve döve oynatacaktır...

ben iddia ediyorum Culio ve Stancu'yu dahi kadroda tutabilir... bu oyuncular dogru organize olmus ve tabi motive olmus bir takımın icerisinde formlarını tekrar yakalayacaklardır...

aynen katiliyorum.saydigin bizdeki yerliler kalitesiz degil formsuz.takim cok kötü gittigi sürece oyuncularda moral olarak cöker ve formdan düser.burda is teknik adama kalir.

Yeni başkan bile belli değil iken bu ne aymazlıktır yahu. Hadi diyelim birisinin adayını açıkladın. Diğerlerine saygısızlık değil midir bu şimdi :mad:

etik açıdan dediğin gibi adayların t.d tercihleri şunlar demesi lazım..

yada 3 ü birden terimle anlaştı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt