# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ş.Büyüka: "Ünal Aysal gelirse, teknik direktör Fatih Terim olacak"

Terim yapması gerekeni yapmazsa gelecek sezon husran olur. Yapması gereken sey basit: sıfırdan kalitesi en dorukta bir yerli kadrosu olusturucak. Eger G.Zana, Servete, M.Sarpa bel baglarsa kendini atese atar.

Fatih Terim gelirse servet sabri arda yekta kazim gokhan zan cana baros pino caglar ufuk emre colak kalir net

Açıkladığı td,yi getirecek başkan seçilmezse ne olacak?:o

terimin en büyük şansı takımın bu sene rezil durumda olması.seneye 3. olsak kimse ben memnun degilim,terim istifa diyemez heralde.

kaleci: handanovic,romero,ochoa,muslera (bunlardan biri)

stoper: samba (blackburn)

orta saha: diaby (arsenal)

sol bek: taiwo

sag acik: payet

forvet: gameiro lorient

yerliler: hamit-selcuk-arda-mehmet ekici-yekta-kazim-serdar aziz

ok lets go diyesim geldi vallahide serkan

yazmasaydim, rahat edemezdim

Evet hatta yönetimde diye çok dedi kodu olmuştı Hayri bey için ancak son dakikada kendi isteğiyle çıkmış.Aslında bu tur güçlü isimlere karşı Hayri Kozak gibi muhalefeti çok iyi beceren konuşunca adamı dumur eden insanlarında dışarda olmasında yararda var.Belkide yönetimde olması Adnan Polatın 2.adamlıktan başkanlığa geçişi gibi olurdu ancak bilemeyiz bu yönetimde ilerde değişir daha sonraki dönemlerde Adnan Öztürk Hayri Kozak gibi bir yönetim görmeyi bekliyorum ikisinin kafası çok iyi uyuşuyor çünkü.

oyle olmadi

aysal tatildeyken bulusalim program yapalim calisalim demis

kimse cacik yapmamis

sinirlenmis

daha bir toplanti bile yapamiyoruz ben bu yonetimde olmam dedi

kendi kulagimla duydugum aciklamasi bu

O değil, Turgay mıydı neydi

onun seçildiğini düşünsenize:D Kimse tkmadı adamıda boşuna aday olmadı heral?

balta diyorsunuzda bu hakan balta 2 sene önce nasildi? adam cok kötü cok formsuz tamam ama bu onun kalitesiz ve tekrar eskisi gibi olmayacak anlamina gelmez

Ben Galatasaraylıyım, ben derim.

Eğer adam akıllı topçular alınır ve 3. olunursa herkes eleştirir.Ama yeni gelecek yönetim paraya kıymaz 2. 3. sınıf adamlar alırsa Fatih Terimin bunda bi suçu olmaz.

Tugayda otursun kendini gelistirsin biraz acsin gozunu Fatih Terimin yaninda

yahuu fatih terimi bilmeeyenlerin yorumu bu kardeşşşlerr başta adnanlar yokk uyanınn artıkk

ünal aysal ve ekibi geleceek yapılan hataları görmeezdenmi gelecekler aynen devammı edecekler.. yok onlar kalırsa yok bunlar gitmez ise. gidecekelr belli zaten seneye. fatih terim gel sen bunları oynat ben transfer yapmıyacammı diyecek yeni yönetim ve terim kabul etcek bu futbolcuları. biraz mantıklı olsun. adam değişime geliyorrrr aynı takımı yarı yolda alıp devam ettirmaye değill.........

ben önümüzdeki sezon için F. terimin teknik direktör olmasına olumlu yaklaşıyorum, forumda da genel eğilim bu yönde. çünkü şu batık durumdan çıkmamızı sağlayacak yegane kişidir. ama egolarından dolayı uzun vadede sıkıntı yaşama olasılığımız fazla olduğundan yanında genç bir yardımcının olmalı ve gelecek yıllarda onunla devam etmeliyiz. artık bu hasan şaş mı olur ergün pembe mi bilmiyorum ama mutlaka ekibinde genç bir hoca adayı olmalı.

Terim 2.gelişinde çok iyi bir beşiktaş vardı..İstediği oyuncularıda alamayan yöönetim vardı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt