Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
Cevap: Şansal Büyüka: "Fatih Terim Hayırlı Olsun"
servet denen laneti gönderin sonra terim gelsin...
servet denen laneti gönderin sonra terim gelsin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milletin umrunda degil basari masari, takilmis plak gibi Hakan Balta, Mustafa Sarp diyorlar.
Fatih Terim adam eder bu takimi.
Milletin umrunda degil basari masari, takilmis plak gibi Hakan Balta, Mustafa Sarp diyorlar.
Fatih Terim adam eder bu takimi.
Mustafa Sarp'tan misimoivç yaratıyor diyorsun yani? Ciğeri bitmiş bir Hakan Balta'ya tutupta kendi ciğerini mi bağışlayacak. Hayret bişeysin.
Fatih Terim için niye geldi demem lakin futbolcu alma yetkisi ona verilirse ozaman niye verildi derim; zaten Ünal Aysal; futbolun başında professional ekip olacak, antrenöre göre futbolcu değil, futbolcuya göre antrenör seçilecek belli bir sistem belirlenecek ve ona uygun oyuncular alınacak diye açıklaması vardı sanki? buradan bir umut ışığı var gözümün önünde
Ben Mustafa Sarp'tan Hagi ya da Misimovic yaratir demedim, takimi adam eder dedim. Senin gordugunu Fatih Hoca arkasi donukkken gorur, bundan bahsediyorum.
Fatih Terim ne zaman tam yetkisiz bir is yapmis ki, yeter ki kaynak verilsin, destek olunsun.
saçma sapan topcuları getirme gibi kötü huyları var, hatırlatırım 2. fatih terim döneminde 30 a yakın topcu geldi gitti![]()
yanlışım varsa düzeltin ama Hagi, Taffarel bunları Fatih Terim transfer etmedi diye hatırlıyorum, ozamanın menajeri transfer etmişti belkide yanlış biliyorumdur...
Fatih Terim gibi biri onların altında eziliyordu yani. Pehhh. Sen çok hayalperestsin ali dozer bey kardeşim.
Yanlis biliyorsun.
okadar eminsin![]()
Terim, Taffarel için "kafasında futbol düşünmeyen adamı istemiyorum" gibi bir söylemide olmuştu çünkü sanki? Taffarel futbolu bırakıcaktı, biz vaz geçirdik...