# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şansal Büyüka: "Fatih Terim Hayırlı Olsun"

servet denen laneti gönderin sonra terim gelsin...

Fatih Terim için niye geldi demem lakin futbolcu alma yetkisi ona verilirse ozaman niye verildi derim; zaten Ünal Aysal; futbolun başında professional ekip olacak, antrenöre göre futbolcu değil, futbolcuya göre antrenör seçilecek belli bir sistem belirlenecek ve ona uygun oyuncular alınacak diye açıklaması vardı sanki? buradan bir umut ışığı var gözümün önünde

Milletin umrunda degil basari masari, takilmis plak gibi Hakan Balta, Mustafa Sarp diyorlar.

Fatih Terim adam eder bu takimi.

futbolcuda kapasite yoksa amuda kalksa gene birşey olmaz. biraz gazla oynar oda bir yere kadar..

Milletin umrunda degil basari masari, takilmis plak gibi Hakan Balta, Mustafa Sarp diyorlar.

Fatih Terim adam eder bu takimi.

M.Sarp, Ayhan, Balta, Barış bunlar Galatasaray isminin yedeklerinde dahi olmaması gereken oyuncular...

Mustafa Sarp'tan misimoivç yaratıyor diyorsun yani? Ciğeri bitmiş bir Hakan Balta'ya tutupta kendi ciğerini mi bağışlayacak. Hayret bişeysin.

Ben Mustafa Sarp'tan Hagi ya da Misimovic yaratir demedim, takimi adam eder dedim. Senin gordugunu Fatih Hoca arkasi donukkken gorur, bundan bahsediyorum.

Baltalara, kalaslara pek bir etkisi olmaz ama Baros gol krali olur, Arda kilo verir, Kewell, Neill zirt pirt izin alamaz, futbolcular sahada birbirinin bogazina sarilmaz, Stancu gibi pisirik oyuncalar da daha agresif aktif oynar orasi kesin.

Fatih Terim için niye geldi demem lakin futbolcu alma yetkisi ona verilirse ozaman niye verildi derim; zaten Ünal Aysal; futbolun başında professional ekip olacak, antrenöre göre futbolcu değil, futbolcuya göre antrenör seçilecek belli bir sistem belirlenecek ve ona uygun oyuncular alınacak diye açıklaması vardı sanki? buradan bir umut ışığı var gözümün önünde

Fatih Terim ne zaman tam yetkisiz bir is yapmis ki, yeter ki kaynak verilsin, destek olunsun.

Ben Mustafa Sarp'tan Hagi ya da Misimovic yaratir demedim, takimi adam eder dedim. Senin gordugunu Fatih Hoca arkasi donukkken gorur, bundan bahsediyorum.

alla alla gidip fal mal baktıralım o zaman.. fatih terminin gs'nin başına son geldiğinde takımı ne hale soktuğunu hatırlıyormusun? o zaman niye göremiyordu bi haltı?

Fatih Terim ne zaman tam yetkisiz bir is yapmis ki, yeter ki kaynak verilsin, destek olunsun.

saçma sapan topcuları getirme gibi kötü huyları var, hatırlatırım 2. fatih terim döneminde 30 a yakın topcu geldi gitti :D

Takimda gruplasma vardi bu bir (kimleri kadro disi biraktigini bir hatirla), olimpiyat stadinda oynuyorduk maclari bu iki, ucuncusu de transfeleri Haim Fresco gibi Adnan sezgin versiyonu adamlar yapiyordu bu uc.

saçma sapan topcuları getirme gibi kötü huyları var, hatırlatırım 2. fatih terim döneminde 30 a yakın topcu geldi gitti :D

Hagi, Taffarel, Ilie, Filipescu, Umit Davala'yi transfer eden Fatih Terim'in huyu suyu degismis olabilir para olmayinca veya transfer isi Haim Fresco gibi adamlarin eline dusunce .

Fatih Terim gibi biri onların altında eziliyordu yani. Pehhh. Sen çok hayalperestsin ali dozer bey kardeşim.

yanlışım varsa düzeltin ama Hagi, Taffarel bunları Fatih Terim transfer etmedi diye hatırlıyorum, ozamanın menajeri transfer etmişti belkide yanlış biliyorumdur...

yanlışım varsa düzeltin ama Hagi, Taffarel bunları Fatih Terim transfer etmedi diye hatırlıyorum, ozamanın menajeri transfer etmişti belkide yanlış biliyorumdur...

Yanlis biliyorsun.

Fatih Terim Hagiyi, Taffarel degil ikinci donemdeki kotu futbolculari aldirdi demek biraz art niyetli bir yorum. Iki donemde de futboldan tek sorumluydu tek fark, calistigi yoneticilerdi.

Terim, Taffarel için "kafasında futbol düşünmeyen adamı istemiyorum" gibi bir söylemide olmuştu çünkü sanki? Taffarel futbolu bırakıcaktı, biz vaz geçirdik...

Terim, Taffarel için "kafasında futbol düşünmeyen adamı istemiyorum" gibi bir söylemide olmuştu çünkü sanki? Taffarel futbolu bırakıcaktı, biz vaz geçirdik...

Atmasyon haberler, fenerbahce medyasinin egip buktugu haberlerden birine benziyor. Popescu icin de cok yavas ve yasli mi demis.

Ali bey ozaman size şöyle bir teklifim olsun, hem benim hem sizin gönlünüz olsun, P.Kenyon gibi professional çalışanlar getirilsin futbolcuları bu adamlar seçsin, Terimde onayı versin =) hem hile hurda olmaz hem kaliteli güzel isimler gelir, bu sence de daha mantıklı değilmi

Bu arada hatirlayan var mi Fatih Terim gelmeden once Kaptan Bulent'in, Suat'in, Okan'in adi hangi takimlarla geciyordu.

Goreceksiniz Baros seneye gol krali olacak eger sakatlanmaza, Arda kilo verecek buyuk ihtimal de asist krali o olacak Mustafa Sarp da Vedat ne kadar oynuyorsa zamaninda o kadar oynayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt