# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şansal Büyüka: "Fatih Terim Hayırlı Olsun"

Ali bey ozaman size şöyle bir teklifim olsun, hem benim hem sizin gönlünüz olsun, P.Kenyon gibi professional çalışanlar getirilsin futbolcuları bu adamlar seçsin, Terimde onayı versin =) hem hile hurda olmaz hem kaliteli güzel isimler gelir, bu sence de daha mantıklı değilmi

Ben de bunu diyorum zaten destek verilsin kaynak verilsin, iyi yoneticilerle calisinca Terim'in performansi cok artiyor.

Ali bey ozaman size şöyle bir teklifim olsun, hem benim hem sizin gönlünüz olsun, P.Kenyon gibi professional çalışanlar getirilsin futbolcuları bu adamlar seçsin, Terimde onayı versin =) hem hile hurda olmaz hem kaliteli güzel isimler gelir, bu sence de daha mantıklı değilmi

Ben de bunu diyorum zaten destek verilsin kaynak verilsin, iyi yoneticilerle calisinca Terim'in performansi cok artiyor.

Bu arada hatirlayan var mi Fatih Terim gelmeden once Kaptan Bulent'in, Suat'in, Okan'in adi hangi takimlarla geciyordu.

Goreceksiniz Baros seneye gol krali olacak eger sakatlanmaza, Arda kilo verecek buyuk ihtimal de asist krali o olacak Mustafa Sarp da Vedat ne kadar oynuyorsa zamaninda o kadar oynayacak.

Arda olmuş dobi :D az yemek yesin rejim yapsın hahaa, o değilde ben Ardanın gitmesini istiyorum, çünkü artık gidicem gidicem demesi can sıkıyor, hem haklı hem haksız, saçma sapan davranışları var tabi medyada suçlu onu eleştirenlerde suçlu bir bakıma, geçen telegolde gösterilmiş "bilmem kimle nasıl selamlaştı" "siyasi görüşünü ortaya çıkardı" banane arkadaş Ardanın sevgilisinden, siyasi görüşünden, ayrıca gidicem diyip duruyor tekrar söylüyorum bu beni çok rahatsız ediyor, hem kendine hem taraftara hemde takıma zarar vermeye başliyacak artık...

ben Ardanın gitmesini istiyorum, çünkü artık gidicem gidicem demesi can sıkıyor, hem haklı hem haksız, saçma sapan davranışları var tabi medyada suçlu onu eleştirenlerde suçlu bir bakıma

Gokmen Ozdenak soylemisti, onun doneminde bu takimda basarili olmak, bu takimin basrili olmasini istiyorsaniz, medya ile ve hakemlerle de basa cikmalisiniz onlari da yenmelisiniz derlermis abileri takimin. Fatih Terim de kaptaniydi o takimin, hatirlatir umarim Ardaya Galatasaray'da mizmizlara yer olmadigini.

ben Ardanın gitmesini istiyorum, çünkü artık gidicem gidicem demesi can sıkıyor, hem haklı hem haksız, saçma sapan davranışları var tabi medyada suçlu onu eleştirenlerde suçlu bir bakıma

Gokmen Ozdenak soylemisti, onun doneminde bu takimda basarili olmak, bu takimin basrili olmasini istiyorsaniz, medya ile ve hakemlerle de basa cikmalisiniz onlari da yenmelisiniz derlermis abileri takimin. Fatih Terim de kaptaniydi o takimin, hatirlatir umarim Ardaya Galatasaray'da mizmizlara yer olmadigini.

Abi adam Avrupada, Avrupa tutturmuş Avrupa :D

Cevap: Terim'den şartlı evet

Öfff 2131443423432. Terim dönemi hayırlı olsun. :o Neden aynı adamlar üzerinde dönüp duruyoruz? 2. kez gelip kim başarılı oldu? 2.kez gelirse Lucescu gelir çünkü adamı başarısızken değil başarılıyken gönderdik, gerisi gelmemeli.O en çok kalan 6 adamdan biri Hakan Balta heralde milli takıma falanda çağırıyordu, kötü günlere devam. :o

3. Motiveci Sultan Fatih dönemi hayırlı olsun.

Padişahım çok yaşa!

:D

Bu arada hatirlayan var mi Fatih Terim gelmeden once Kaptan Bulent'in, Suat'in, Okan'in adi hangi takimlarla geciyordu.

Goreceksiniz Baros seneye gol krali olacak eger sakatlanmaza, Arda kilo verecek buyuk ihtimal de asist krali o olacak Mustafa Sarp da Vedat ne kadar oynuyorsa zamaninda o kadar oynayacak.

ek olarak istanbul Türkiye'nin başkenti olacak ve otobüs ücretleri öğrenci için 1 tl olacak. :D

Bu tarz konuşmaları anlayamıyorum. Tek senin için değil çoğu kişi böyle. Gelsin ne yapcak görürüz. Daha başkanlık seçimi yapılmadan avrupa kupalarını kazandıranlar oldu forumda. Bir de tam tersi var bunun, sırf hava olsun diye dünkü bebeler yabancı hoca derdine düştüler. Herkesin bir görüşü vardır tamam , ama çok da sallamaya gerek yok. En iyisini ummaktan başka çaremiz yok şu an.

ek olarak istanbul Türkiye'nin başkenti olacak ve otobüs ücretleri öğrenci için 1 tl olacak. :D

Bu tarz konuşmaları anlayamıyorum. Tek senin için değil çoğu kişi böyle. Gelsin ne yapcak görürüz. Daha başkanlık seçimi yapılmadan avrupa kupalarını kazandıranlar oldu forumda. Bir de tam tersi var bunun, sırf hava olsun diye dünkü bebeler yabancı hoca derdine düştüler. Herkesin bir görüşü vardır tamam , ama çok da sallamaya gerek yok. En iyisini ummaktan başka çaremiz yok şu an.

Ümitsiz olmak için de çok fazla umuda kapılmak için de sebep istersen bulabilirsin. Terim'in gelmesi, şu andaki Galatasaray için oldukça abartılacak bir umuttur. Terim'in gelmesini felaket olarak görenler de zamanla bu düşüncelerinin yanlış olduğunu fark edeceklerdir.

Ayrıca umut demek, bir nevi destek demek. Umutlu olanlar sonuna kadar destek verirler. Zaten umutsuz olanlar muhalefet yapmaya devam edeceklerdir. Camianın ihtiyaç duyduğu şey ne? Tabi ki şu aşamada özellikle destek. O zaman biz de destek vereceğiz.

IHA_20110502_129843.jpg

Ümitsiz olmak için de çok fazla umuda kapılmak için de sebep istersen bulabilirsin. Terim'in gelmesi, şu andaki Galatasaray için oldukça abartılacak bir umuttur. Terim'in gelmesini felaket olarak görenler de zamanla bu düşüncelerinin yanlış olduğunu fark edeceklerdir.

Ayrıca umut demek, bir nevi destek demek. Umutlu olanlar sonuna kadar destek verirler. Zaten umutsuz olanlar muhalefet yapmaya devam edeceklerdir. Camianın ihtiyaç duyduğu şey ne? Tabi ki şu aşamada özellikle destek. O zaman biz de destek vereceğiz.

Bahsettiğim şey de bu zaten. Şu an en iyisini ummaktan başka yapmamız gereken birşey yok. Millet ya abartıyor, ya yerin dibine sokuyor, çoğu kişi rüyamızda göremeyeceğimiz kadroları kurmaya başladı bile... Sonra hayal kırıklığı olmaması için herşeyi adım adım yapmalıyız camia olarak.

terimin sportif direktörlüğü altında, çalışabilecek bir hoca mesela, tolunay yada abdullah avcı dan biri gelse daha mantıklı olmaz mı sizce?

Sportif direktör olarak mı gelecek,yoksa sahaya inecek mi?Yine bilgi kirliliği var.

rüyalarda göremeyeceğimiz kadrolar denilmişte..

1- galatasaray futbol takımını eğer sıradan isimlerle yola devam edecekse ne gibi bir takım olgusu bekleyebilirizki

2- galatasaray sıradan bir kulup değil- büyük kulubler zamanın en yerli oyuncuları ve kalitesi tartışılmayacak yabancılardan oluşmalıdır

3-galatasaray rüyalarda görülcek oyuncular peşinde değil zaten. buraya yazılan yerli veya yabancı isimleri almak büyük kulup için rüya değildir. kimse messi-ronoldo vs gibi en üst düzey oyuncular alınsın kaygısında değil. biz büyük kulubun büyük taraftarı olarak tabiki formaya layık kalitesi ortada yerli veya yabancı oyuncularını yazıyoruz. eğer yıldız adayı veya çok büyük yıldız almak istiyorsak önce takım olmayı başarıcak bir kadroyu oluşturduktan sonra seneye bunu düşünmek gerekir.

fatih terim isminin önemi ne düşündüğü ve bugune kadar gelecek için ne yaptıklarıyla ölçüttür. galatasaray taraftarı önce ruhunnu toparlamış düzgün bir kadrodan oluşan takım izlemek isteyimiz. biz defans yapıp 1-0 yatan takım değil - hücüm etmeyi en iyi şekilde uygulayan bir takım istiyoruz. bugune kadar gelen hocalara bakın hep ismeee dayalı hücüm futbolunu izledik ama takım oalrak hiç bir şeydik...

bugun bazı takımlar başarılı olyuorsa takım halinde bişeyler yapıyor. real-chelsea vs gibi takımlar gibi sadece bir kaç oyuncuya bel bağlayanlar bi yere kadar gelip kalıyor. büyük takımları örnek veriyorum çünkü ben 2000 senesinde dünya sıralamasında 1. olmuş bir kulubun taraftarıyım.

büyük kulubler büyük düşünür. bana büyük düşüncek teknik direktör ve futbolcu gerek. bunları yaparken düşüncesizce değil planlı ve ince eleyip sık dokuyarak yapacak yönetim. şu seçim döneminde aday olan ünal aysal ve ekibinin hep söyledikleri planlı ve geleceğin takımını yaratmak. eğer fatih hoca gel sen bi kaç takviye yaparız diyipte seneyi kurtar diyeceklerse ben böyle bişey görmedim.

transfere harcanacak para doğru isimler olursa 30-35 milyon euro olur. herkesin bildiği bir kaç isim zaten bonservisi yok.

gidecek oyunculardan en az bir 7-10 milyon euro kazanalıcaktır. hangi para diyenlere kimse peşin para vermiyor farkındaysanız taksitlendiiryorlar.

Olacaksa olurdu kesin listeler açıklandı, evet ortada bir sazanlık var ama kimin?

Adam siyasete atiliyordur. Mhp'den Adana milletvekili adayi olacak sanirim. O yuzden adimi cok duyacaksiniz demistir. Zanzal'da lapin gibi atladi..

yanlışım varsa düzeltin ama Hagi, Taffarel bunları Fatih Terim transfer etmedi diye hatırlıyorum, ozamanın menajeri transfer etmişti belkide yanlış biliyorumdur...

Iyi valla. Hagi´ye gelince, Taffarel´e gelince Fatih Terim transfer etmedi, Cristian, Lukunku´ya gelince Fatih Terim transfer etti dimi? Yani artik 2. dönem 2. dönem demeniz gercekten baydi. Cünkü gercekleri unutuyorsunuz. Bende buna inanamiyorum. Özhan Canaydin´i unutuyorsunuz, transfer fiyaskolarini unutuyorsunuz, Fatih Terim´in Galatasaray sevgisinden cikip konusmadigini unutuyorsunuz. Kimleri isteyip, en sonunda kimlere kaldigini unutuyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt