# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

Tahminim Abdullah Avcı veya Tolunay yardımcı olarak düşünülür.1-2 sene sonra takımı yola koyunca bunlardan biri takımın başına geçer,Terim sportif direktör olur.

Forza Tolunay Kafkas-Fatih Terim.

070520110911395740375_3.jpg

Haberde yanıtı aranan soru şu;

“Terim Galatasaray’da patronluğu kabul ederse, bu ikiliden hangisi ile çalışacak?”

Fazla söze gerek yok.

Terim’in yerinde siz olsanız, idealist iki teknik adam arasında tercih yaparken, bilgi ve deneyimin yanında hangi artıları göz önünde bulundurursunuz?

Buradaki yanıt, elbette iki şıklı.

Benim fikrim mi?

Bildiğimiz, tanıdığımız, yaşam tarzı, felsefesi ve başarıları ile adının önüne “imparator” unvanını yazdıran Terim, kuşkusuz “Kafkas” der!

Liderlik Terim’in doğasında var.

Avcı dikkatle, ancak müthiş bir öz güvenle Terim’in söylediklerini kaçırmamaya çalışıyor. Elleri cebinde rahat görünüyor.

Üçüncü aktör Kafkas.

Beden dili ve yüz ifadesi, karşısındaki insana duyduğu saygı ve hayranlığı yansıtıyor. Ellerini ceketinin altında birleştirmiş, Terim’in gözlerinin içine bakıyor.

Abdullah Avcı'yı seçse daha iyi bence.

Terim, çok ufak ihtimal olsa da başka takıma bellllki gider. Ama hayatta üçüncü büyüğe gitmez :D:D İkinci büyüğe bile gider ama üçüncü büyüğe asla gitmez. Ama bence birinci ve en büyük Galatasaray'a GELECEK.

070520110911395740375_3.jpg

Haberde yanıtı aranan soru şu;

“Terim Galatasaray’da patronluğu kabul ederse, bu ikiliden hangisi ile çalışacak?”

Fazla söze gerek yok.

Terim’in yerinde siz olsanız, idealist iki teknik adam arasında tercih yaparken, bilgi ve deneyimin yanında hangi artıları göz önünde bulundurursunuz?

Buradaki yanıt, elbette iki şıklı.

Benim fikrim mi?

Bildiğimiz, tanıdığımız, yaşam tarzı, felsefesi ve başarıları ile adının önüne “imparator” unvanını yazdıran Terim, kuşkusuz “Kafkas” der!

Liderlik Terim’in doğasında var.

Avcı dikkatle, ancak müthiş bir öz güvenle Terim’in söylediklerini kaçırmamaya çalışıyor. Elleri cebinde rahat görünüyor.

Üçüncü aktör Kafkas.

Beden dili ve yüz ifadesi, karşısındaki insana duyduğu saygı ve hayranlığı yansıtıyor. Ellerini ceketinin altında birleştirmiş, Terim’in gözlerinin içine bakıyor.

kimin haberi ve nezamanin haberi bu?

Aysal seçilirse Gerets gelir büyük ihtimal....

Mehmet Akif Karamızrak (alisamiyen.net)

O günlerde Juninho ismi basında dolaşırken Lincoln ile anlaşıldı Shalke ile görüşmeler devam ediyor diyen bir abimden, Ünal Aysal seçilirse Fransa ve Belçika liglerinden 4-5 oyuncu transfer edileceğini öğrendim bugün. Abdurrahim Albayrak floryadan ve yerli oyuncu transferlerinden sorumlu olacakmış. Adnan Öztürk'te araya hiçbir menejer katmadan yabancı oyuncu transferlerini kendisi görüşerek yürütüyormuş, Fransa ligi ağırlıklı. Hoca konusu hala belirisiz, Terim reddetmiş kesin olarak.

Ben Terim'e o kadar şartlanmayın dedim.Ama belli de olmaz tabii.

terimin reddetmesi sözkonusu değil büyük ihtimal 15 mayısta açıklarlar terim patron olur tekrar ama ben olsam lucescu derim başka bişey demem ama o gelir mi bilmem

Terim'in reddetmesi niye söz konusu olmasın?Gayet ihtimal dahilinde.

Mehmet Akif Karamızrak (alisamiyen.net)

O günlerde Juninho ismi basında dolaşırken Lincoln ile anlaşıldı Shalke ile görüşmeler devam ediyor diyen bir abimden, Ünal Aysal seçilirse Fransa ve Belçika liglerinden 4-5 oyuncu transfer edileceğini öğrendim bugün. Abdurrahim Albayrak floryadan ve yerli oyuncu transferlerinden sorumlu olacakmış. Adnan Öztürk'te araya hiçbir menejer katmadan yabancı oyuncu transferlerini kendisi görüşerek yürütüyormuş, Fransa ligi ağırlıklı. Hoca konusu hala belirisiz, Terim reddetmiş kesin olarak.

Ben Terim'e o kadar şartlanmayın dedim.Ama belli de olmaz tabii.

İnandırıcılığını kaybetti.

bunu söylemek ayıp imparator gelir dertler biter king

Umarim gelmez de daha once denenmemis biri gelir . Dun Unal Aysal'in konusmalarindan cikardigim teknik direktor portresi Fatih Terim degildi umarim dogru anlamisimdir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt