# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

vallah seçime 3 gün kaldı... herkes gelecek diye bekliyor ama kimse ser verip sır vermiyor....

ben anlamadım zaten bu işi vallah. malzeme kozu deniyordaa insan en azından bir kaç isimle görüşüyoruz derr..

ne görüşüyorlar nede transfer konusunda sesleri çıkartıyorlar. vallah soğumaya başladım böyle tavırlardan.

kimse kalkıpta isim verin demiyor en azıdan çalışmalarımız tüm hızla devam ediyor. bazı oyuncularla ön görüşmelere başaldık- hoca konusundada bazı isimlerde ortak fikre vardık gibisinden..

şimdi bunu yazacam ayıp kaçarmı bilmiyorum. bende başkan olduktan sonra teknik adamda ve futbolcuda bulurum :)

konya maçından soraki gün fatih hoca açıklanır...

gittigi günden beri gelecek...hala bekliyoruz...bakalim bu sefer dogru kisiler tarafindan iddia edildimi/ kaydedildimi/ belirtildimi...

gelsede kurtulsak :p

inaf with the terim

Ben bunada bir türlü inandıramıyorum kendimi sanki gelmeyecekmiş gibi geliyor bana

Mahmut demene gerek yok renktaş. Sadece bizim için önemli olan tek şey Terim'dir. Bunu kavrayabilmeni beklemiş senden " NAMIK " renktaş. Artık milyon dolarlar basmamıza gerek yok yabancı T.D..

Yok, öyle bir şey beklemedim.

S.a. derler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt