# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim Geri mi Geliyor?

Beyler Türkiye öyle Türk milletinin sanmak istedigi gibi bir futbol ülkesi degil. Fatih Terim ortaya cikmadan evvel yerlerde sürünüyordu bu ülke. Makedonya galibiyetlerini sokaklarda kutluyordu. Türk futbolundaki bütün ilkleri Fatih Terim basardi ve devamini da sadece Fatih Terim getirdi. Bazilari sevmeyebilir, kiskanabilir vs. ancak birileri bu basarilari neden hep Fatih Terim yasatiyor sorusunu cevaplayabilmeli. Cevaplayamiyorlar. Cünkü aciklamasi yok.

Fatih Terim basimizda olur, bizi sokaklara döker, iyi futbol oynamiyoruz ama haci derler. Ama son dakikalarda gol attik derler. Yillar sonra sokaklara döküldükleri icin tesekkür etmezler. Zaten herseyi Türk milleti bilir. Ersun Yanal caylak olur, Senol Günes tipsiz olur, Hiddink amatör olur, uzar gider yani. Ama bunlarin hicbiri Fatih Terim´in basarilarina yaklasamadi Türk futbolu adina. Türkiye gercekleri dogrultusunda bizi Avrupa´da basariya götürecek yegane adam Terim´dir. Baskasi yok, olmayacak. Yazin bunu kenara

Hiç unutamam Tugayın 2 gol attığı sparta prag maçında Türkiye inim inim inlemişti Avrupa şampiyonu olmuş gibi işte nerden nereye Türk futbolcusuna Türk milletine "Zor olanı başarırız İmkansız olan biraz zaman alır okadar" diyen adamı şimdi beğenmez olduk :D Ülke olarak ülke insanı olarak her zaman herşeyin en uç noktasını yaşıyoruz :)

Ben F. Hocanin iyi bir TD oldugunu dusunmuyorum. 96-00 arasi kadro zaten inanilmazdi ve Hagi faktoru vardi. Fatih hoca cogunlukla motivator gorevi goruyordu. 2000'den sonra basarisi yok zaten. Ama karsi miyim, hayir. Kulubun boyle bir lidere ve motivatore ihtiyaci var. Hersey total futbol pas falan degil zira. 1-2 seneligine takimin basina gecirilebilir.

niye ayip yahu...terim ile "uluslararasi basarida süreklilik" hayalin ötesinde birsey.

son milli takimina baksaniz en büyük kaniti. gs'de dönemlerini de es geciyorum hadi ;)

yanii..esasen itiraf etmek gerekirse, bir süre daha bir türk takımı için uluslar arası başarıda süreklilik hayal ötesi :)

Beyler Türkiye öyle Türk milletinin sanmak istedigi gibi bir futbol ülkesi degil. Fatih Terim ortaya cikmadan evvel yerlerde sürünüyordu bu ülke. Makedonya galibiyetlerini sokaklarda kutluyordu. Türk futbolundaki bütün ilkleri Fatih Terim basardi ve devamini da sadece Fatih Terim getirdi. Bazilari sevmeyebilir, kiskanabilir vs. ancak birileri bu basarilari neden hep Fatih Terim yasatiyor sorusunu cevaplayabilmeli. Cevaplayamiyorlar. Cünkü aciklamasi yok.

Fatih Terim basimizda olur, bizi sokaklara döker, iyi futbol oynamiyoruz ama haci derler. Ama son dakikalarda gol attik derler. Yillar sonra sokaklara döküldükleri icin tesekkür etmezler. Zaten herseyi Türk milleti bilir. Ersun Yanal caylak olur, Senol Günes tipsiz olur, Hiddink amatör olur, uzar gider yani. Ama bunlarin hicbiri Fatih Terim´in basarilarina yaklasamadi Türk futbolu adina. Türkiye gercekleri dogrultusunda bizi Avrupa´da basariya götürecek yegane adam Terim´dir. Baskasi yok, olmayacak. Yazin bunu kenara

haklisin. o dönemleri cok iyi hatirliyorum. avrupa takimlarina karsi mac kazandigimiz`da hep sabahlara kadar eglenirdi insanlar. basarilarin alisganliga dönüsmesinin basrol oyuncusu fatih terim. yazin`in az kalsin tümüne katiliyorum ama bizi basariya götürecek baska türk antrenörler de bence var ve de ilerde de olucak. fazla karamsar olmayalim, haksizlik ederiz genc hocalara. su an icin en iyi tercih fatih terim.

Ulan biz 2002 senesinde Fatih Terim'in kurduğu takım sayesinde Dünya 3.sü olduk, Avrupa'lı hiç bir takımla karşılaşmadık ki dediler. Sanki her turnuvada 2. 3. oluyoruzda. Memnuniyetsiz bir milletiz abi.

kagit üzerinde o kadro zaten yürüyerek yari final'e giderdi.

rakiplerimiz brezilya (ayri tutuyorum) costa rica, cin, japonya, senegal...

biz (türkler) artik 80'li yillarin 90'li yillarin türkleri degiliz. ülke olarak cok gelistik. bu gelisim ister istemez futbol'a da yansidi. bu yüzden daha kaliteli adamlarimiz var ve avrupa kupalari icin kulüplerimizden daha büyük bir beklenti var.

yanii..esasen itiraf etmek gerekirse, bir süre daha bir türk takımı için uluslar arası başarıda süreklilik hayal ötesi :)

hersey hayal ile baslar.

aysal'in oturtmak istedigi sistem olaganüstü. bu basarinin ve sürekliligin kilit'i.

lakin f.terim yanlis tercih.

milli takimda oynattigi lesh futbolu ne cabuk unuttunuz arkadaslar.

üstelik istedigi oyuncuyu alma yetkisi oldugu halde kötü bir oyun anlayisi ve sacma sapan oyuncular.

Ben F. Hocanin iyi bir TD oldugunu dusunmuyorum. 96-00 arasi kadro zaten inanilmazdi ve Hagi faktoru vardi. Fatih hoca cogunlukla motivator gorevi goruyordu. 2000'den sonra basarisi yok zaten. Ama karsi miyim, hayir. Kulubun boyle bir lidere ve motivatore ihtiyaci var. Hersey total futbol pas falan degil zira. 1-2 seneligine takimin basina gecirilebilir.

yahu nasıl bir anlayış var sizde anlamıyorum. yok 96-00 kadrosu iyimiş. kadroyu kurarken faith hoca yokmuydu.

hakan ünsalı-hasan şaş-ümit davala-popescu-taffarel vs. vs futbolu bitti denen suat-okan-bülent bunları kendiliğinden kuruldu dimi?

hagi faktörü vardı diyosun. her zaman başarılı olan bir takımda 1-2 futbolcunu etkeni olur.

örnekmi; messi-xavi-ineasta çıkar bakalım bunları barca çok süpermi olur

her zaman bazı takımlarda üst düzey oynayan furbolcular vardır

bugun porta da hulk ve falcoyu çıkar olurmu?

önemli olan o oyuncuları bir arada tutup iyi bir takım hürriyeti kazandıracak teknik adamdır. biz demiyoruzki sadece fatih hocanın eseri diye ama bir aile de babalık yapan yoksa ortalık karma çorman olur bunuda unutmayın

Şu anda bize taktisyenden çok takımı motive edecek,futbolcuların saygısını kazanmış bi adama ihtiyaç var.O adam da Fatih Terim.

hersey hayal ile baslar.

aysal'in oturtmak istedigi sistem olaganüstü. bu basarinin ve sürekliligin kilit'i.

üstelik istedigi oyuncuyu alma yetkisi oldugu halde kötü bir oyun anlayisi ve sacma sapan oyuncular.

Hiddink'in oynattığı futboldan daha iyi futbol oynattığı kesin.Türk futbolcunun kafa yapısı bozuk Fatih hoca ne yapsın?

haklisin. o dönemleri cok iyi hatirliyorum. avrupa takimlarina karsi mac kazandigimiz`da hep sabahlara kadar eglenirdi insanlar. basarilarin alisganliga dönüsmesinin basrol oyuncusu fatih terim. yazin`in az kalsin tümüne katiliyorum ama bizi basariya götürecek baska türk antrenörler de bence var ve de ilerde de olucak. fazla karamsar olmayalim, haksizlik ederiz genc hocalara. su an icin en iyi tercih fatih terim.

Tabiki olacak. Türk futbolu da zamanla gelisecek, gelisiyor. Ilerde de basarili olacagiz. Ama su anda yok iste Terim gibisi. Terim´den faydalanabiliyorken faydalanmaliyiz. 10 senesi kaldi. Ama teklifi yine kabul etmezse bir daha da Galatasaray´in basina gececegini düsünmüyorum. Ya simdi ya hic

Evet 2001 e kadar olan süreç gibi enazından takım toparlanır bazı şeyler yoluna girer yönetim kendi içinde projeleriymiş stadıymış sponsorlarıymış diğer branşlarmış onlarla uğraşırken Terim rahatlıkla yönetimden isimlerle birlikte yaptığı transferler ile çok şeyi değiştirir düzene sokar.Denemdeğimiz kafada hoca kalmadı ama olmuyor işte ya Fedkamp gibi yada Terim gibi adamlar olmayınca Türkiye de birşeyler yolunda gitmiyor basın rakipler durmadan üstümüze geliyor takımda bir sürü gruplaşmalar oluyor sonra şuanki durmumuzdan farksız oluyoruz.

Özetle Terim gelir floryayı toparlar herşeyi yeniden düzene sokar sonra Luci kafasında bir hoca gelir dahada ileri götürür.Yeterki bukez doğru zamanda doğru hamleleri yapalım.

Hiddink'in oynattığı futboldan daha iyi futbol oynattığı kesin.Türk futbolcunun kafa yapısı bozuk Fatih hoca ne yapsın?

kesinlikle katilmiyorum. hiddink daha oyunculari arastiriyor. ama toparlanma var kesinlikle. en azindan kimin nerede oynadigi belli.

biz (türkler) artik 80'li yillarin 90'li yillarin türkleri degiliz. ülke olarak cok gelistik. bu gelisim ister istemez futbol'a da yansidi. bu yüzden daha kaliteli adamlarimiz var ve avrupa kupalari icin kulüplerimizden daha büyük bir beklenti var.

Sana sorsam nasıl bir değişim içindeyiz anlatamazsın bana. Ben de anlatamam. Bu da pelesenk olmuş insanların ağzına. Değişti futbol.

Galatasaray değişti. Eski Galatasaray'ı geri getirecek Fatih Terim

herşey fatih hoca yahuuu başarır unutulur- başaramaz en rezil hoca olur.

bu takım işidir diyoruz millet sadece fatih hocadan beklentimiz var zannediyor. ya ben yazmıyorum ya siz yazdıklarımızı görmezden geliyorsunuz...

bir daha yazmıcam ünal ysal ve ekibinden - yapacakalrı planlama vss şeylerden umutlumusunuz, inaniyormusunuz başarı için çalışacaklarına?

bir ekip işi olduğunu kabulleniyorsanız faith terimide hatalarını tekrar yapacak kadar saf bir adam sanmıyorsanız. eee daha ne ? başkan olarak ünal aysal gerekenleri yaapcağını ekip olarak planlı oalcakalrından bahsediyor. fatih terimim kendi başına çalışır diyenlerde halt yemiş. bıraktım bizim başarımız içi. kendi için bile gelir böyle yeniden yapılanmaya giden-transfer konusunda yardımcı olacak güçlü ve inanılan bir yönetimle her adımını düzgün atar. sen -ben ve o değil fatih terim galatasaray kulubunu bizden daha iyi bilir çünkü galatasaraylıdır.. biraz sabır yahuu seçime 2 gün kaldı. yabancı ise luce yerli ise ve abuk sabuk yabancılardan dah iyisi fatih terim . bu 2 i 2 daha = 4

hersey hayal ile baslar.

herşey hayal ile başlar cümlesine cevap aşağıda #1952 de yazıyor.

kesinlikle katilmiyorum. hiddink daha oyunculari arastiriyor. ama toparlanma var kesinlikle. en azindan kimin nerede oynadigi belli.

Fatih hocanın elinde Hiddink'in sahip olduğu oyuncu kadrosu yoktu.Son dönemde Ersan,Kesimal,Ekici,Nuri,Selçuk İnan,Cenk Tosun gibi adamlar kendi takımlarında parladı.Fatih hoca zamanında bu adamlar bu kadar göz önünde değildi

Sana sorsam nasıl bir değişim içindeyiz anlatamazsın bana. Ben de anlatamam. Bu da pelesenk olmuş insanların ağzına. Değişti futbol.

Galatasaray değişti. Eski Galatasaray'ı geri getirecek Fatih Terim

ona bakarsan ben ne eski gs'yi isterim ne de diger kulüplere uyum saglamis bir gs'yi. ben gs'nin standartlari belirlemesini istioyrum. bir ekol yaratmamiz gerektigini düsünüyorum.

benim ekol'üm 3-5-2 olurdu mesela :)

neyse ben spora gidiyorum. sizlere iyi tartismalar :asd:

Birde şu var. Sanki o kadro gökten indi. o kadroyu bir araya getimek önemli değil mi?

İnsanlar söylüyor sol ayak stoper, sağ ayak orta saha, dirençli orta saha, topu oyuna iyi soka stoper falan. Bunlar önemli değil mi? Ümit Davala'yı taaa Afyonspor'dan takip etmek önemli değil mi?

ona bakarsan ben ne eski gs'yi isterim ne de diger kulüplere uyum saglamis bir gs'yi. ben gs'nin standartlari belirlemesini istioyrum. bir ekol yaratmamiz gerektigini düsünüyorum.

benim ekol'üm 3-5-2 olurdu mesela :)

neyse ben spora gidiyorum. sizlere iyi tartismalar :asd:

İyi iyi. Spor iyidir. Kolay gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt