# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Terim'e resmi teklif yapıldı!

Fatih Terim güçlü ihtimal, şöyle ki Bülent Ünder'in gelmesini ben böyle yorumluyorum. Fatih Terim geldiğinde, yine yanında Bülent Ünder ve Tugay'da olacaktır. Sağlam bir teknik ekip olacağa benziyor. Bakalım 1 hafta içinde, kesin birisi gelecek zaten açıklamalara göre.

Fatih Terim geldiginde duygusal degil akliyla hareket edecektir. Cunku bu onun da son sansi aslinda. Eline bu kadar guc verildilten sonra ( oyle umuyorum ) yine basarisiz olursa, Avrupada'da artik eskisi kadar talibi kalmaz. Onun da kendini tekrar kanitlamasi gerekiyor. Hem bizim ona hem onun bize ihtiyaci var.

2ciyi birakin , 1ciyi hatirlayin ve yuzunuz gulsun , ben 1ciyi hatirlamiyorum ama sonladan izledigim maclar olsun , anlatilanlar olsun beni inanilmaz umutlandiriyor , Fatih Terimin gelisiyle ve boyle bir yonetimle eski gunlerimize donmememiz icin hic bir sebep yok.

Ünal Aysal iyi başkan olamayacak diyen arkadaş Bülent Tulunu futbolun başına falan getirmedi adam ne saçmalıyorsunuz anlamıyorum adam daha dün dedi o benim danışmaınım gibi birşey olacak futbolun patronu diye bişey yok diye daha şimdiden çamur atıyorsunuz inanamıyorum size ya.

Cevap: Son Dakika | Terim'e resmi teklif yapıldı!

Mavin martine çok iyi diyolar gerçekten üstelik diego gibi disiplin sorunu falan da yokmuş.

Boş lafa gerek yok olay açık net Servet ve Balta başta olmak üzere hepsi bu takımdan gitmeden cacık olmaz Terimde onları yollamayacagına göre Hayırlı olsun 2. Bank Asya seferi.

fatih terimi istiyorum ancak başkanın telegolde söyledigi sözcüklerden sonra gelecegini sanmıyorum.

Terim bizim Ferguson'umuz olsun. En azından oyuncuların oyuncağı olmaz, oyuncular ne yaparsa yapsınlar bakarlar ki hoca kalıcı o zaman takımı sabote edemezler.

evet Terim biliyor ki Türk futbolcusu hatta bırakın futbolcusunu Türk insanı gazla çalışıyor

Terim iyi seçim :b5::b5:

Ne gazı ya nolmuş bu millete adam sadece gaz vermekten ibaret diyorsunuz resmen.Bir sizler biliyorsunuz futbolu hoca dahil kimse bilmiyor tıpkı bundan önceki hocalarda olduğu gibi ayıp be.

Boş lafa gerek yok olay açık net Servet ve Balta başta olmak üzere hepsi bu takımdan gitmeden cacık olmaz Terimde onları yollamayacagına göre Hayırlı olsun 2. Bank Asya seferi.

Boş lafa gerek yoksa daha fazla cidden saçmalama acayip sinir bozuyorsun.

Ne gazı ya nolmuş bu millete adam sadece gaz vermekten ibaret diyorsunuz resmen.Bir sizler biliyorsunuz futbolu hoca dahil kimse bilmiyor tıpkı bundan önceki hocalarda olduğu gibi ayıp be.

Provokasyon yapıp milleti aşagılayıp durma herkesin kendi fikri var sizin gibi ancak 1 çemberin etrafında dönenler yüzünden takım 14. sırada hala Servet Balta Terim diyorsunuz neyse klüp için Hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt